Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Aρχιζωντας, Το jk ειναι Joke... Χμμ μετα ναι ειναι ππιο ευκολο με quick games να ξεκλειδωνεις μιας και αμα χασεις δεν μετρανε οι ηττες σου,και ετσι μπορεις να ξεκλειδωσεις κατι παιχταραδες και να διαλας τους υπολοιπους στο Level σου[εκτος απο αυτους που κανουν reset το account..xD] Ασε και εγω επεσα πανω σε εναν με Kyuubi Naruto,Cursed Seal Sasuke,Itachi,πολεμησα λιγο αλλα και παλι την εφαγα αγρια... Ωραια αρα εισαι και τωρα και εσυ στην Clan,και ναι οπως καταλαβες οι πορωμενοι του Anime.gr ειμαστε εκει μεσα,ανοιξε και Thread ο Fingo χθες με την Clan[We Rock]!xD Οσο για τα φιλλερς θα τα δω λιγακι και θα σου πω,μιας και εμενα μαρεσουν,αλλα anyway θα δω και μετα γνωμη μου... Αυτα για τωρα Piou~Chaaaan~see ya around
Sep 22 2008 12:02
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

Ηαve mercy? xD Τι ειναι το jk? Τεσπα, οσον αφορα τα filler, θα το δεις και μονος σου, μετα απο 40 επεισοδεια και πολλα σου λεω, θα κουραστεις, ασε που θα χασεις το ενδιαφερον σου.. Στο λεω εγω, που δεν εχω πηδηξει ουτε επεισοδειο και ειμαι απο τους λιγους.. Επισης, ουτε εγω ενοχλουμαι οταν με spoileriazoun οκ ενταξει εκτος απο ανιμε οπως το dεath note που ειναι κρισιμο οτι κι αν σου πει ο αλλος !! Τεσπα, τι εννοεις σταματας τα ladder για να ξεκλειδωσεις chars? Δηλαδη ειναι πιο ευκολο μεσω των quick games? Να το κανω κι εγω? Ασε μου πεταχτηκε σημερα ενας genin lvl 11 με orochimaru-tsunade-jiraiya και τραβουσα τις κοτσιδες μου. Εκανα surrender οπως ημουν, και επεσα στο lvl 12 πφφφφ Μαμω τα reset account, ειναι μεγαλη τσατσια! Εκανα join την clan, απο οτι καταλαβα ειναι η φωλια του anime//gr xD Ωραια, παμε να τους διαλυσουμε ολους (assasination squad? LOL)
Sep 21 2008 23:52
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

A και εσυ σεντονια τωρα,have mercy:uhh:[jk] Μα και ο tsintori μου ειπε να τα πηδηξω αλλα δεν Θελω,θελω να τα δω ολα τα επεισοδια,και ψηνομαι πολυ να δω αποστολες,δεν ξερω,αλλα εγω παντως θα τα δω ΟΛΑ! Επισης ναι Σποιλεριαζομαι καπως αλλα ενταξει σιγα,δεν πολυπειραζει,για κατι επειθεσεις τωρα,Fine By Me,οσον αφορα Spoilers εγω δεν πολυενοχλουμε καθολου,οτι και να μου πεταξεις.. Ειδα τα σταστιστικα σου,μια χαρα τα πας,εγω παλι τωρα σταματαω τα Ladder matches για να ξεκλειδοσω τους φλωρουμπες,και μετα κανεναν Cursed seal Sasuke:kill4u: Hmmm αυτα για τωρα,σε εκανα Invite στην Clan αμα θες δεχεσαι,θα φτιαξουμε και ενα Social Group σημερα,[ετσι ακουσα],για να συζηταμε εκει μεσα οσον αφορα το παιχνιδι και την Clan μας.. αυταααα,see ya Piou~Chwaaaaaaan:wooi2:
Sep 21 2008 22:41
Photo

Fingolfin → GkLoc

Θα το ανεβάσω σήμερα εδώ.
Sep 21 2008 17:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

Σου ειχε χαλασει το pc? Δεν το ξερα xD Ναι το ανακαλυψα πως ξεκλειδωνεις χαρακτηρες, σου λεω επεσε πολυ καψιμο, προσπαθω τον Jiroubou τωρα αλλα ειναι δυσκολο αυτο το 4 consecutive wins. Τον ξεκλειδωσα κι εγω τον Naruto (s) αν και δεν καταλαβα πως το εκανα, ξερεις, δεν ειχα ιδεα για αυτη την αποστολη και οταν νικησα καποιον γυρναει και μου κανει congrats κλπ.. μετα το ειδα xD xXxBuRnInHeLLxXx με λενε και ειμαι σε μια clan απο χθες αλλα δεν μαρεσει το ονομα της (jutsu masters) οποτε ευχαριστως ερχομαι (Λολ, ναι αυτο κοιταω εγω xD) Το Ναρουτο οταν το φτασεις στο 135, πηγαινε κατευ8ειαν στο 215 και δες μεχρι και το 220... Ολα τα αναμεσα πηδα τα.. ειναι τρελες φιλλεριες τις οποιες θα βαρεθεις γιατι δεν ειναι στορυ, ειναι αυτοτελεις ιστοριες. Εκει στο 215-220 ειναι μια μαχη με τον Γκαρα την οποια πρεπει να δεις γιατι τα σπαει και ειδικα το τελευταιο μερος του 220 επεισοδειου που δεν ειναι και φιλλερ και εχει μια σκηνη την οποια θα την βλεπεις ολη την ωρα μετα στα shippuuden και δε λεει να μη καταλαβαινεις τι γινεται!! Eγω τωρα εχω σκαλωσει με το one piece με ακουει ολη η γειτονια καθε φορα απο τα γελια xD Κατι ασχετο, αλλα το naruto-arena δεν ειναι καπως spoiler για σενα που δεν τα χεις δει ακομα? Πχ oodama rasengan η γενικα ο deidara, o sasori και αλλοι χαρακτηρες που δεν τους ξερεις...
Sep 21 2008 17:13
Photo

GkLoc → Fingolfin

Yo Fingo τελικα τι θα γινει με αυτο που συζητησαμε για την Clan?
Sep 21 2008 17:04
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε παντως βλεπω συμφωνεις με μενα επιτελους!!! Και γω πιστευω οτι στο τελος θα τα θεωρησω ισαξια γιατι και τα 2 υπερτερουν και υστερουν σε διαφορετικους τομεις....αντε να δω και bleach αργοτερα!! {αλλα για την ωρα monster!!} BB then my friend!^^
Sep 21 2008 16:43
Photo

GkLoc → Zoro

[B][in a few words naruto>>op now???!!] [/B]Urusse Baka marimo..xD I Never Said That,OP still rocks Asss,, Although the same does Naruto,F#ck Monster,Watch Naruto oeooooo..xd
Sep 21 2008 16:35
Photo

tsintori → GkLoc

Όχι δεν έχει βγει (ακόμα) σε anime. 5 τεύχει manga είναι τα οποία είναι απλώς μαματα.
Sep 21 2008 16:20
Photo

GkLoc → tsintori

το ακουσα το Kakashi Gaiden,δεν βγαινει στο Anime Dattebayooo?? Ηθελα να το δω μολις επιασε κατι το ματι μου,μιας και το παρελθον του θα ειναι φοβερο! Μπα εγω παλι θα τα δω,σιγα δεν με ενοχλει,και δεν βιαζομαι τωρα βασικα
Sep 21 2008 16:17
Photo

Zoro → GkLoc

[B][I]Λοιπον αυτην την απαντηση την εδωσα πριν απο κατι μηνες οτα αρχισα και τις 3ς σειρες μαζι,αλλα τωρα χαλαρα διαλεγω Ninja,its simply awesomeeeeeeeeeeeeee..... επισης Naruto τρελο καψιμο,παρρα πολυ φοβερο Anime,and i regret for not believing in the past that it rocks... [/I][/B]So adios to the kaizoku life of the great cap'n GkLopp-sama??? Now u are a shinobi then??? [in a few words naruto>>op now???!!]
Sep 21 2008 16:12
Photo

tsintori → GkLoc

Μη μη μη και πάλι μη. Είναι δύο τρία που αξίζουν...... Διάβασε επίσης και το kakashi gaiden.......
Sep 21 2008 16:11
Photo

GkLoc → tsintori

Oχι ρε θελω να δω τα Φιλλερς,Ειλικρινα... Μαρεσει να τους βλεπω σε αποστολες,οποτε θα κατσω να δω τα Φιλλερς,ΟΛΑ,thats a damn promise of a Lifetime...
Sep 21 2008 16:07
Photo

tsintori → GkLoc

Έλα ρε συ τι κάνεις;;;;; Είπα και εγώ, παράξενο μου φάνηκε..... Λοιπόν συμβουλή, μόλις τελειώσεις το πρώτο μέρος δλδ μέχρι το 135 ξεκίνα κατευθείαν το shipuuden μαζί με το manga διότι το ψιλοαυτόσανε..... Θα καταλάβεις γιατί στο λέω.
Sep 21 2008 16:04
Photo

Zoro → GkLoc

Καλαααααα,εισαι κι εσυ σε φαση Usopp-Water 7,I see...εγω ενα γεια ειπα μονο να πεις αλλα as u wish......u'll come back someday!!^^ Cya!:)
Sep 21 2008 16:01