Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → GkLoc
[B][I] αντε παω να αλλαξω avi sig,δεν μου πολυαρεσει αυτη,παω να βρω καμμια naruto..xD
[/I][/B]LoL LoL LoooooLLLL:hahaha: και φοβοσουν μην παω εγω στην "αλλη μερια"...παει σε χασαμε!!XDDD
Καλα το naruto θα το συνεχισω μην ανυσηχεις ρε,δεν ειπα ποτε οτι το παραταω,ακομη μ'ενδιαφερει η ιστορια και το monster που θα παει,θα τελειωσει!!XPP
Παντως μιας και εστω τα σαββατοκυριακα θα μπαινεις περνα μια οποτε μπορεσεις απ το αλλο στεκι να πεις ενα γεια ρεεε!!![not msn!!]
Τα λεμε λοιπον dear narutard!!!^^
Σεπ 21 2008 15:56
GkLoc → Zoro
Zoroooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ναι απο οτι φαινεται βρηκα χρονο και μπηκα μεσα,αν και δεν νομιζω εκτος απο σαββατοκυριακα να μπορεσω αλλο να μπαινω,
Πολυ ωραιο το σετακι σου btw,τα σπαειιιιιιιιιιιιιιι....
Χμμ,αυτα απο μενα,επσης εχω τρισκαει με Naruto,it SIMPLY ROOOOOOOOOOCKs,πρεπει να το συνεχισεις,παρατα οτι βλεπεις[Monster]και ξανααρχισε το,στο καλυτερο σημειο το αφησες Csoyarooo...
αντε παω να αλλαξω avi sig,δεν μου πολυαρεσει αυτη,παω να βρω καμμια naruto..xD
Σεπ 21 2008 15:33
GkLoc → tsintori
Temmeeeeeeeeeeeeee
Hi καλως σε βρηκα και παλι Temmera...xD
Λοιπον αυτην την απαντηση την εδωσα πριν απο κατι μηνες οτα αρχισα και τις 3ς σειρες μαζι,αλλα τωρα χαλαρα διαλεγω Ninja,its simply awesomeeeeeeeeeeeeee.....
επισης Naruto τρελο καψιμο,παρρα πολυ φοβερο Anime,and i regret for not believing in the past that it rocks...
εχω φτασει εκει που κυνηγανε τον Sasuke και πολεμησανε ηδη ο Chouji k o Neji,I Hope Chouji is Fine Dattebayo..
αυτα απο μενα,see u around tsi~Kun!
Σεπ 21 2008 15:30
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Hi Piou~Chan.
Οπως βλεπεις βρηκα τροπο να μπω μεσα και ευτηχως λυθηκανε τα οποια προβληματα που ειχα[Yokata]
Καλα το Naruto τρελη ποροση ρε συ,ειναι πολυ τελειο Αnime,εχω φτασει στο 119 και ειναι τρελη πορωση τωρα που προσπαθουνε να πιασουν τον Sasuko...
Ειδα οτι ποροθηκες και τρελά με το Naruto Arena ετσι μπραβο,και εγω απτα ιδια,πες μου το Username σου αμα ειναι να σου κανω και εσενα invite στην Clan,:orly:,αμα θελησεις ποτε ενα Private Match ειμαι διαθεσιμος,επισης για να ξεκλειδωσεις παικτες πρεπει να κανεις αποστολες,μονο ετσι θα μπορεσεις,οι αποστολες γινονται και με Ladder Games k Me Quick Games...
εγω εχω ξεκλειδωσει μεχρι τωρα Naruto Shippuden,k Zabuza...
Α επισης,Καλο Καψιιιιιιιιιιιιμο με One Piece oeooooo:wooi2:
Σεπ 21 2008 15:26
Zoro → GkLoc
Gkkkkkk,back in Luffy mode this time??:hahaha:
Damn liar,το ξερα οτι θα σε ξαναβλεπαμε καποια στιγμη {πολυ} πριν τα χριστουγεννα!!
And no,Zoro is Cooler than Luffy!!!{αλλα ωραιο ava!!;)}
Σεπ 21 2008 15:24
Zoro → GkLoc
Gkkk,τωρα ειδα το μυνημα που αφησες,μα καλα δλδ μεχρι τα χριστουγεννα ουτε μια φορα δεν θα μπεις ρε συ??:hahaha:
Αμφιβαλλω,ολο και καποια φορα θα σε δουμε μεσα πιστευω...αν παλι ειναι οριστικο να μην μπεις μεχρι τα χριστουγεννα τοτε ΟΚ,εγινε φιλε μου,καλα να περνας ολη αυτη την ενδιαμεση περιοδο οτι ασχολιες κι αν θα χεις...
Οταν επιστρεψεις μην ανυσηχεις δεν χανομαστε,θα τα ξαναπουμε κανονικοτατα οσος καιρος κι αν περασε...
Καλα να περνας λοιπον,τα λεμε σε μερικους μηνες nakama^^:byejg9:
Σεπ 21 2008 00:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
gklock-swaaaaaaaaaaan εκανα join αυτη την αρενα που εχεις στο Sign σου και εχω κολλησει xD Τα σπαει...!! Οσο μαζευεις xp ξεκλειδωνονται χαρακτηρες?? Καταφερα και εκανα και sabaku kyuu και δεν μπορεις να φανταστεις ποοοοοσο το ευχαριστηθηκα xD
Σεπ 16 2008 11:36
Shanks → GkLoc
βασικα gklopp-sama αν χρειαστεις πιτσι μπορεις να επισκεφθεις
το σπιτι του shanks και να χρησιμοποιησεις το πιτσι του χαχα!!
Σεπ 15 2008 20:55
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Εχω ηδη αρχισει να το βλεπω τρωγωντας τα νυχια μου, πιστεψε με!! Ειμαι στο 160 τωρα, στο Sky Island arc... Λιγο ψιλοαδιαφορο μου φαινεται σαν αρκ, παρολα αυτα εγω εχω σκαλωσει... 100,000,000 belli και ο Ζορο με 60,000,000 δεν ευχαριστιεται xD
Η καλυτερη ιστορια που ειδα μεχρι τωρα και με πορωσε ηταν στη Arabasta, με τον Crocodile.. Ηταν ολα τα λεφτα!! δεν ξεκολλουσα!!! Τεσπα.. Ποια φιλλερ λες στο Ναρουτο? Αυτα αρχιζουν στο 135, εχεις ακομα καιρο.. Θα σου προτεινα απο το 134 να πας κατευθειαν στο 215, κι απο κει και περα βλεπεις τα 5 επομενα επεισοδεια και μετα ξεκινας Shippuuden..
Οταν γυρισεις βεβαια στις διακοποΟλες... Αντε, εφυγε ο Ζορο, φευγεις και συ, θα πεσει νεκρα για λιγο καιρο xD
Σεπ 15 2008 20:17
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Hi Piou~Chaaan~
Πολυ καλα παει το Narutoma μιας και εβλεπε 20 επεισοδια την ημερα και η σειρα τα σπαει Αγριααααααααααα.........
Τωρα ομωσ δυστηχος θα κανω λιγη αποτοξινωση απο Anime και τον δεκεμβριο παλι θα μπορεσω να δω κατι λιγα,παντως εφτασα στα Φιλλερς στο 102 και ειναι λιγο βαρετα,αλλα πριν απο αυτο ηταν ολα παρρα πολυ φοβερα στην σειρα...
Μπα δεν ειναι τοσο πολλααααααααα,μετα θα τα βλεπεις μαζεμενα απ'την αγωνια και θα φευγουν τα επεισοδια χωρις να το καταλαβαινεις,trust me!
Σεπ 15 2008 14:02
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Οι!! Πως παει το Narutoma?? Σε ποιο επεισοδειο εισαι? Εγω εχω πορωθει εδω με το op το φτασα στο 145 τωρα αλλα ρε γαμωτο δεν τελειωνουν ποτεεεε αυτα τα επεισοδεια xD
Σεπ 14 2008 14:51

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται