Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → GkLoc

Πως και τετοια ωρα δεν εισαι σχολειο? (εγω παλι ειμαι αρωστος και για αυτο δεν πηγα...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wis.gif[/IMG])
Sep 29 2008 12:14
Photo

the goblin → GkLoc

εχεις δει τις ταινιες του death note:wis:
Sep 28 2008 18:15
Photo

Scorpion → GkLoc

Αμα ξαναβρω καποια παρομοια(που να συνδιαζει δυο ανιμε) θα στη διξω αμεσως.
Sep 27 2008 22:14
Photo

dbgoku → GkLoc

Αρχισα naruto-arena...Καλο φαινεται ποσο καιρο παιζεις??
Sep 27 2008 21:44
Photo

endless_inspiration → GkLoc

καλη σχολικη χρονια και σε σενα!!!! (καλα εκανες που παρατησες τα fillers) οσο για το post νομιζα οτι δεν μπηκε...... see u around!!!!!!!!!!!!
Sep 27 2008 19:10
Photo

GkLoc → Scorpion

ROFLMAO:hahaha: Τα εσπαγε φοβερα η εικονα,really Awesome:kakashithumbup:
Sep 27 2008 16:25
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Στο NAruto ειμαι στο 136,στο πρωτο Φιλλερ,και το παρατησα...:terror2: Αρχισα Soul Eater,και τα Σπαειιιιιι!!:head: Οχι μονο εσβησα το δικο σου ποστ αλλα και ολονων,ειπα να δοκιμασω το Delete System,και εσβησα ολοκληρη σελιδα...:terror2: Τα λεμε αργοτερα Endless~Chan,μιας και δεν θα μποροσω να γραψω αλλο σημερα μαλλον στο Forum,αν κα θα κοβω βολτες λιγακι..:orly: Anyway αυτα,Καλη επιτυχεια και στην σχολικη σου χρονια:kakashithumbup:
Sep 27 2008 16:23
Photo

GkLoc → the goblin

37 Ειναι συνολικα ολα Man,καλη διασκεδαση βλεπωντας το..
Sep 27 2008 16:19
Photo

Scorpion → GkLoc

Θυμασαι τη εικοναBleach [U]αλλα[/U]one piece που σου ειχα διξει;;Λοιπον εδω εχω και μια Bleach [U]αλλα[/U] Naruto [IMG]http://bleachasylum.com/image.php?u=2196&type=sigpic&dateline=1203882448[/IMG]
Sep 27 2008 14:39
Photo

the goblin → GkLoc

:bike:ξερεις ποσα ειναι τα επισοδια του death note
Sep 27 2008 14:29
Photo

endless_inspiration → GkLoc

θετικη ε;:orly: το kakashi gaiden τα σπαει ... ειχαν πει οτι θα το κανουν α anime πριν αρχησει το shippuden αλλα δεν το εκαναν....τωρα δεν ξερω ποτε θα το φτιαξουν. btw που εισαι naruto; που πηγε το post που σου εκανα το πρωι;;;;
Sep 27 2008 14:25
Photo

GkLoc → endless_inspiration

ΛοΛ τυχεροι,κατσε οχι τυχεροι,ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙΙΙΙΙ!!xD:hahaha: Εχω διαλεξει θετικη κατευθηνση Of Course στο σχολειο,εσυ τωρα 1η λυκειου δεν πας[αν δεν κανω λαθος]?:nosey: Ευχαριστω για την συμβουλη,αλλα το ειχα ηδη κανει..:terror2: τελικα ο Baka ξεχασα οτι απ'την αλυσιδα ειχα το Manga του NAruto και χθες το θυμηθηκα,οποτε το διαβασα το Kakashi Gaiden,πολυ ωραια ιστορια φιλιας...:nanana:
Sep 27 2008 13:06
Photo

GkLoc → tsintori

Hi Hi man... Πολυ σπανια μπαινεις τελευταια,nice to have you back[For a while..] Λοιπον για εμενα το Skypiea ηταν το πιο κορυφαιο Αρκ,τα πρωτα επεισοδια,αυτα που φτανουν αμεσως και με τους αστυνομικους ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΑ,και εμενα δεν μου αρεσαν,ομως μετα γινεται πολυ πιο ενδιαφερον και δεν θα θες με τιποτα να χασεις τον Enel k Wiper... Ασε τρελη πορωση με Naruto,μολις τελειωσα τα επεισοδια και μπηκα στα Fillers,και βασικα μαρεσουν καπως,:wooi2: Αυτα man,στο Skypiea το θεορω κορυφαιο αρκ και κριμα να το χασεις..:drink:
Sep 27 2008 13:01