Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
dbgoku → GkLoc
Τα σπαει ο Haku αλλα και του Lee fifth gate manipulation +lotus μετα μαμει...
Σεπ 30 2008 20:03
Zoro → GkLoc
[I][B]Ηeal Saito
Hurt L:bahhh:[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/smokingg.gif[/IMG]
[IMG]http://bp1.blogger.com/_2DRQFJXeljk/RwmD4kDI9tI/AAAAAAAAAAw/lOF8yfYPNtI/s320/gtfo12zb1.jpg[/IMG][/B][/I]:yawn2:
Σεπ 30 2008 12:58
dbgoku → GkLoc
Ξερεις απλα ειναι λιγο αγγουραξι τα missions 5 matches in a row κτλ...
Αλλα το εχουν καταφερει κι αλλοι οποτε καπως θα το κανω κ εγω...
Σεπ 29 2008 15:54
GkLoc → Zoro
[B]"χεχε,τσεκαρα πριν λιγο το profile του GK και το δα,αλλα anw,thanx for letting me know^^"
[/B]Damn Spy Bot..xD
Σεπ 29 2008 14:16
jimmare → GkLoc
Και καλα εκανες!Εμεις σημερα,διαγωνισμα στα μαθηματικα...:burningbe3:
Λαλακια!Τελειως ομως...
Τεσπα,επειδη ημουν σημερα μεσα,εγραψα ολα τα manga-Tv specials-OVA-eps 1-40 OP,εκατσα και ελιωσα να τα βλεπω!:wis:
One piece FTW!!!Ειναι τελειο!!!Ομως επειδη δεν εχω τελειωσει,ακομα γραφω τα eps στον υπολογιστη.:yawn2:
Επειδη οτι μπηκες στο forum,ειδες το topic σχετικα με το site?:hmmm:
απο [B][U]anime-accelerator.forumakers.com [/U][/B]
θα γινει [B]anime-accelerator.gr[/B]
Ομως επειδη ο server ειναι *******,αλλαζουμε και server!Ομως επειδη δεν μπορουμε να μετακινηθουμε,ξαναρχιζουμε απο την αρχη:oo:.Ομως,εχω στειλει pm σε ολους(και mail)για το site.Οσους μπορω να ενημερωσω(μεσω π.χ. anime//gr)δεν το εκανα.Βεβαια,ζητησα απο ολους να αντιγραψουν τα thread τους και να τα βαλουν στο site!Ετσι κερδιουμε και χρονο και posts και μελη.:tensai:
Κατι ακομα...ΤΕΛΟΣ ΤΟ MEGAUPLOAD!!!:kawaii:Ο server μας δινει DDL απο το site.Δλδ θα μπορουν ολοι να κατεβαζουν κατευθειαν απο το site,οπως κατεβαζεις εσυ(και αλλοι)απο εδω.:drink:
Σεπ 29 2008 13:21
GkLoc → dbgoku
Στην αρχη χρησιμοποιυσα Naruto Sasuke Gaara...
Ομως δεν τα πηγαινα καλα,και διαλεξα μετα Naruto Haku Lee
Ο Haku τα σπαει απλα,ο αγαπημενος μου παιχτης εκει μεσα,ειναι πολυ φοβερος...
Και τωρα ειμαι εγω CHuunin και σταματησα με την ομαδα Naruto Shippuden,Haku,Zabuza..
Επισης σου εστειλα ενα invite για να μπεις στην Clan μας,στο Clan Panel πηγαινε και θα το βρεις..
Σεπ 29 2008 12:51
dbgoku → GkLoc
Εγινα genin χθες κ αρχιζω τις missions μπας και ξεκλειδωσω καναν τουμπανο...Τωρα στα μικρα lvl προτιμω sasuke-naruto-lee...Εσυ με ποιους επαιζες???(TSITSGR me λενε)
Σεπ 29 2008 12:42
GkLoc → jimmare
Κοπανα FTW!!!
ειχαμε 6αρω και εκανα κοπαα στην τελευταια ωρα,βαρεθηκα και καναμε και Αλγεβρα,αντιοοοοοοοοοοο....
Σεπ 29 2008 12:19
GkLoc → the goblin
Ειδα λιγο την πρωτη και την παρατησα στην μεση,ηταν αθλια τελειως,δεν αξιζει να τις δεις,ειλικρινα!
Σεπ 29 2008 12:18
GkLoc → dbgoku
Eτσι να γεμιζουμε οι φανατικοι του Naruto-Arena...
Ξερω εγω 1 εβδομαδα επαιξα και το παρατησα,το βαρεθηκα βασικα,αλλα καλα που μου το θυμισες,,παω να ξαναπαιξω τωρα να δω ποσο ασχετος εγινα..xD
Σεπ 29 2008 12:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται