Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dxs → GkLoc

in order not to die... :) (για τη siggy λεω)
Οκτ 10 2008 23:54
Φωτογραφία

GkLoc → tsintori

Α μονο και να σου πω ειναι Spoiler... Ειναι απ'το Berserk...Stop... Κανατε καταληψη ε? Και ποια ηταν τα αιτηματα σας,παλι τετραγωνες τυροπιτες..?[rofl]
Οκτ 10 2008 23:34
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Omg your new avatar is fucking awesome. Από που είναι;;;;
Οκτ 10 2008 23:21
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Και εγώ.....κατάληψη....
Οκτ 10 2008 10:59
Φωτογραφία

GkLoc → tsintori

Xaxa ελα ρε, Ναι ειχα,ψηφισαμε 15μελες και την καναμε... Εσυ,πως πανε τα κεφια?
Οκτ 10 2008 10:55
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Δεν έχεις σχολείο;;;;;;
Οκτ 10 2008 10:53
Φωτογραφία

GkLoc → anime-dono

Yo Hello φιλε μου Anime-Dono... Πω πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε οντως,την ειδα την αλυσιδουλα και με ενδιεφερε παρρα πολυ,αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω αλλες συμμετοχες...Αλλιως ευχαριστως θα εμπαινα, Παντως keep up the good work mate... Επισης ειδα το 2ο amv,by far καλυτερο απ'το πρωτο και εμενα πρωσοπικα μαρεσε πολυ,πολλα ειναι τα σημεια που πρεπει να προσεξεις,ομως εστω ηταν και πολυ Entertaining.. Αυτα φιλε μου,τα λεμε τριγυρω..^^
Οκτ 08 2008 21:08
Φωτογραφία

anime-dono → GkLoc

:bye: Υο πως πάει long time no see. Θυμασε που μου είχες προτείνει να φτιάξω καμία αλυσίδα sometime ago??? Ρίξε της μια ματιά μήπως σε ενδιαφέρει;) [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5748-anime-dono-big-chain.html"]( here)[/URL]. Well then mata na.
Οκτ 08 2008 20:45
Φωτογραφία

GkLoc → Kenny

Kenny,ενα μεγαλο αυχαριστω που μου προτεινες το Gintama...:nod: Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο και πορωθηκα μιλαμε,ο πρωταγονιστης αν και ο Voice actor του δεν ειναι και τελειος,ειναι ολα τα λεφτα,μαρεσε εκει που τους κυνηγουσανε οι αλλοι,και απτο χωριο με χωματα,βρεθηκανε στην μεγαλουπολη[rofl]:hahaha: Thanks again για την καταπληκτικη σου προταση...:nod:
Οκτ 05 2008 16:07
Φωτογραφία

Kenny → GkLoc

Το lolipower έχει όλα τα επεισόδια.
Οκτ 05 2008 14:36
Φωτογραφία

GkLoc → Kenny

Kenny μιας και μου το προτεινες εσυ... Κανενα Link για το Gintama ξερεις? Επισης,I see you got your first friend there...
Οκτ 05 2008 14:24
Φωτογραφία

Casshern → GkLoc

Φιλος το αβαταρ του μπλακσταρ π εχεις τα σπαει απλα,σολ ειτερ φαν κ εσυ ε?
Οκτ 04 2008 22:42
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]κρίμας Captain ,γτ μας έλειψες:if::if:[/B] [B]ελπίζω να πάνε ολα καλαα ριι!εσυ πως τα περνας κατα τ'αλλα?:ureshii:[/B]
Οκτ 04 2008 08:49
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Hi Gexion Chwaaaan... αντιμετοπιζω προβληματα με το msn και για αυτο δεν μπορο να σου απαντησω.. Gomen Gomen
Οκτ 04 2008 08:42
Φωτογραφία

Anelis → GkLoc

Gk απο ποιο ανιμε ειναι το [B]Sucking The Banana [/B]που ποσταρες στο GIF me up Scotty θρεντ;;
Οκτ 02 2008 23:25