Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

...έλα ρε γιατί,και τι έχει ο Γκρίφιθ δηλαδή;XD Πάντως εντυπωσιακό σετάκι έχω να πω,όταν έβλεπα το Μάνστερ ήθελα κι εγώ να βάλω κάτι από την σειρά και δεν έβρισκα...για σενα από την άλλη είναι one piece of cake,kudos.:tensai:
Μάρ 17 2009 15:00
Φωτογραφία

DevilMayCry → GkLoc

A thenks den to kitaksa kala, malon eimai ligo biastilos kai den to proseksa :bike: ....
Μάρ 16 2009 14:57
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Και να φανταστεις,δεν μου πολυαρεσει ο Johann,ολοιδιος ο Griffith ειναι και μου σπαει τα νευρα,εχει και την φωνη...Απλως δεν εβρισκα καμμια καλη εικονα avatar Monster και εβαλα αυτην...
Μάρ 16 2009 14:09
Φωτογραφία

GkLoc → DevilMayCry

Δεν ειμαι εγω ρε συ ο Clan Leader,ο Fingolfin ειναι... Αμα γενικα ρωτας αμα μπορεις να βαλεις καποιον αλλο.Ναι μπορεις...
Μάρ 16 2009 14:07
Φωτογραφία

DevilMayCry → GkLoc

Mporis sto naruto arena na balis kapion alon clan leder ........
Μάρ 15 2009 19:23
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Έτσι έτσι,Johann και μυαλά στα κάγκελα.:wooi2: (αν και αγαπημένος μου ήταν πρώτα ο Runge και μετά ο Martin...θα τον δεις πιο κει τον δεύτερο,αν και έχει μικρό ρόλο:wis:)
Μάρ 15 2009 03:13
Φωτογραφία

endless_inspiration → GkLoc

aloha GK-kun!!!! ευχαριστώ πού για τις ευχές!!!! να σε καλά....... καιρό έχουμε να τα πούμε btw....... εσύ τι κάνεις; πως πάει το σχολείο;
Μάρ 14 2009 18:05
Φωτογραφία

GkLoc → endless_inspiration

[B][COLOR=Red]XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/COLOR][/B] Endless~Chwaaaaaan~~:hbd: Πολυχρονη,υγεια,ευτηχεια,οτι επιθυμεις να το παθεις,και ολα καλα να σου πανε στη ζωη σου...αυτα:wooi2:
Μάρ 14 2009 02:05
Φωτογραφία

DevilMayCry → GkLoc

Giati to barefikes ????
Μάρ 09 2009 13:54
Φωτογραφία

GkLoc → DevilMayCry

Μπα,το παρατησα εδω και καιρο...
Μάρ 09 2009 13:48
Φωτογραφία

DevilMayCry → GkLoc

Pezis akoma Naruto Arena ?????
Μάρ 09 2009 13:44
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Βλέπω 1 άντε 2 επεισόδια τη βδομάδα. Από manga μόνο το naruto (που τα σπάει άγρια στα τελευταία 10 chapters). Από τα λίγα fillers που δείχνει και μετά φτιάχνει αρκετά. Πάντως ξεκίνα το manga. Θα πορωθείς άγρια λέμε........
Μάρ 07 2009 13:58
Φωτογραφία

GkLoc → tsintori

Παρατησα το Anime στο επεισοδιο 45 του Shippuden,ηταν πολυ βαρετο και και δεν μαρεσε καθολου,θα την συνεχισω καποτε την σειρα στο κοντινο μελλον... Εδω δεν εχω δει τα τελευταια 12 επεισοδια One Piece,περιμενω να μαζευτουν πολλα και να τα δω,αυτον τον καιρο οποτε προλαβαινω βλεπω Monster,πριν λιγο καιρο εβλεπα Hajime No Ippo(Που τα σπαει αγρια,το αγαπημενο μου Anime),Eσυ?Προλαβαινεις να δεις κανα Anime η ν διαβασεις κανενα manga που και που?
Μάρ 07 2009 11:45
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Καλώς τον κι ας ήρθε τελευταίος.:wooi2: Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές GK,να σαι καλά λοιπόν και μην ανυσηχείς,μου αρκεί που το θυμήθηκες στο τέλος.;)
Μάρ 07 2009 07:01
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

[COLOR=seagreen][B]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/B][/COLOR] :hbd: Χιλλια συγνωμη φιλε μου,απειχα απτο πσ πολλες μερες και δεν το ειχα προσεξει,να εισαι καλα και οτι επιθυμεις,να τα χιλιασεις και να βρισκεις τον δρομο σου...:bike::bike:
Μάρ 06 2009 16:38