Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

Στο 30??! :oo: Μπρος να το τελειώσεις, ντροπή για Berserk fan! :chigau: Εκτός κι αν τα μαζεύεις για να 'χεις μπόλικα πιο κει. :P To torrent που σου εδωσα να το προτιμήσεις γιατί είναι η έκδοση των ACX, που δεν είναι μόνο ανώτερη σε υποτίτλους από αυτή των a4e (που μάλλον θα εννοείς), αλλά και σε εικόνα πιστεψέ με τα κατέβασα και τα 2 και τα σύγκρινα ... φαίνεται η διαφορά, ACX is for the true fans! Επίσης και πάλι λοιπόν, καλό σούβλισμα και φάγωμα αύριο, τα λέμε! :)
Apr 19 2009 05:59
Photo

GkLoc → Zoro

Xεχε,χαιρομαι που σου αρεσε,σε μια εβδομαδα απο οτι διαβασα καπου τυχαια βγαινει το καινουργιο Chapter,αν και εγω εχω μεινει στο Volume 30.XD Thanks a loooooooooooot για το torrrent,το βαζω και κατεβαζει,παει πολυ καλα,αν και τα επεισοδια στο Animea FOrum μου φαινεται ιδιο μεγεθος ηταν,ομως οι υποτιτλοι ηταν τελιως gtp... Επισης και να καλοφας αυριο....
Apr 19 2009 01:06
Photo

Zoro → GkLoc

Κι όμως, κι όμως ... μου 'χε ξεφύγει! :oo: Απίθανο AMV, πέρα από το καλό mix σκηνών η μουσική ταιριάζει απίστευτα καλά με αυτές, οι στίχοι περιγράφουν επακριβώς τις σκηνές πολλές φορές! Εννοείται πως δεν έχω ξεχάσει κατά το ελάχιστο το Berserk, μάλιστα το ξανακατέβασα πρόσφατα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας που κυκλοφορεί ... [URL="http://rapidshare.com/files/222980427/_AnimeObsession__ACX__Berserk__DA___c_.torrent.html"]εδώ[/URL] αν σε ενδιαφέρει (εμένα μου κατέβηκε πολύ γρήγορα και αξίζει imo). Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και σε σενα, thx που με θυμήθικες βασικά! :) ΥΓ: 24 του μήνα φημολογείται ότι βγαίνει το νέο chapter!
Apr 18 2009 23:32
Photo

GkLoc → Zoro

BUmP! Yo,τι κανεις Marimo-Head? Τωρα τελευταια εχω ποροθει τρελα με αυτο, [url=http://www.youtube.com/watch?v=t8i8gdfqyJo]YouTube - [AMV] Berserk - Man Of Sorrows[/url] ,ειναι μακραν το καλυτερο Berserk AMV που εχω δει,στο δινω να του ριξεις μια ματια,εκτος βεβαια και αμα το εχεις ηδη δει(Κατι πολυ πιθανο)... Καλη Ανασταση btw...
Apr 18 2009 15:45
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

ahahahha nice profil xD Να σαι καλα! Επισης οτι επιθυμεις!
Apr 12 2009 13:47
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Xρονια Πολλα και οτι επιθυμεις^^
Apr 11 2009 00:58
Photo

SasukeUchiha → GkLoc

ττι βλεπεις τωρα?
Apr 10 2009 11:20
Photo

SasukeUchiha → GkLoc

ευχαριστω...επισης...αν και εχεις κανει αρκετα...χαχα
Apr 10 2009 11:16
Photo

GkLoc → SasukeUchiha

Γεια και σε εσενα,και καλα ποστ^^
Apr 10 2009 11:09
Photo

SasukeUchiha → GkLoc

γεια...
Apr 10 2009 11:03
Photo

laraska → GkLoc

kala kai egw ...teleiwsa ta 301 mnaga chapters tou berserk . kai kana episodeio sthn tsarka an tuxei , tipota idiaitero . Pantws prosekse me ta polla episodeia . Mporei na patheis kati . san antidrasi mporei na gineis narutard ! Gia to kalo sou ta lew !
Apr 07 2009 15:42
Photo

GkLoc → laraska

Mπα δεν το σκοτωσες,βασικα μαρεσε ετσι οπως το εγραψες...:P Χρονια και ζαμανια Indeed,αυτον τον καιρο βλεπω Naruto Shippuden:sick: οποτε μπορω και επισης.....Προετειμασου....εισαι ετοιμος?.......Ξαναβλεπω το Οne Piece απ'την Αρχη:oo:!!Εχω φτασει στην Arabasta,και τα σπαει η σειρα ακομα πιο πολυ:nod:^^ Εσυ τι κανεις αυτον τον καιρο?
Apr 07 2009 15:13
Photo

laraska → GkLoc

τζι λοκ ? 9 το σκοτωσα , ε ? πως παει ? χρονια και ζαμανια ... πως πανε τα πραγματα , τι μανγκα , ανιμε βλεπεις / διαβαζεις τωρα ?
Apr 07 2009 15:04
Photo

tsintori → GkLoc

Πιάσε το manga. Θα πορωθείς άσχημα.
Apr 06 2009 13:47
Photo

GkLoc → tsintori

400 episodes of true Epicness My Friend!^^ Μολις το τελειοσω λεω να κανω Rewatch το Naruto απο 50 μεχρι το 136... Α βλεπω και Shippuden που και που,παλι δεν μου αρεσει,ουτε σεναριο,ουτε πλοκη,ουτε Animation,ουτε χαρακτηρες,τιποτα δεν μαρεσει μεχρι στιγμης σε αυτο το Anime!
Apr 06 2009 13:05