Community Status Updates
GkLoc → tsintori
Thankies^^
Μιας και ξαναβλεπω το One Piece ενα αναλογο σετακι με τον αγαπημενο μου χαρακτηρα χρειαζοτανε,εντωμεταξυ τα σπαει το One Piece για 2η φορα που το βλεπω,εχω φτασει στην Arabasta και προχωραω σταθερα(και παλι)
Apr 05 2009 20:12
GkLoc → Namida
Thanks a lot Fellow Marimo Fan^^
Το πετυχα σε ενα Fan Art site που εχει πολλα τετοια πετυχημενα Fan Arts(Αμα θες Link σφυριξε μου)!
Και μιας και το One Piece ξαναγυρισε στις παλιες του δοξες(Και σε Anime και σε Manga),πρεπει αναγκαστηκα να εχουμε ενα σετακι της σειρας:thumbup:
Apr 04 2009 13:38
endless_inspiration → GkLoc
ναι,ναι για νανούρισμα.....λολ
και ο αδελφός μου τα ξαναβλέπει διάσπαρτα όμως!!!
Mar 30 2009 20:55
GkLoc → endless_inspiration
Ναι,ναι,και ομως υπαρχει^^
Καθε μερα βλεπω απο 2-3 επεισοδια πριν κοιμηθω,την πεθυμησα την σειρα....
Mar 30 2009 14:50
πλάκα μου κάνεις;;;;;
Rewatch το op .....δεν υπάρχει!!!!
Mar 30 2009 09:29
Ω ναι,ηταν ο πρωτος αγαπημενος μου χαρακτηρας οταν αρχισα το One Piece,και ακομα ειναι στους αγαπημενους μου,εξου και το σετακι μιας και ξανακανω rewatch το ΟP^^
Mar 29 2009 18:57
Hi^^
Εγω μολις σημερα τελειωσα το Dragonball Z(ειχα βαλει στοχο να τελειοσω αυτην την σειρα καποτε),και συνεχιζω το Monster,Φοβερο Anime...
Το Hellsing btw πολυ ωραιο Anime,και τα Ovas ειναι αυτα που τα σπανε πραγματικα,να το αρχισεις συντομα^^.
Mar 24 2009 23:36
hi!!!
Επέστρεψα εχθές από μια τριήμερη εκδρομή με το σχολείο.......
το σχολείο καλά πηγαίνει(προστοπαρών) βαρεμάρα μέσα στην τάξη όσο δεν παίρνει ..........
εγώ χρησιμοποιώ το net λίγο και έστι δεν κολλάω......και εννοείται το βραδάκι όταν έχω τελειώσει τα πάντα!!!!
δεν βλέπω τίποτα.....μόνο διαβάζω!!!
naruto,bleach,bakuman που είναι εβδομαδιαία λαι το DNAngel που είμαι καπου στην μέση....
μετά μάλλον θα ''πιάσω'' το hellsing!!!
εσύ;; βλέπεις τίποτα καλό;;
Mar 22 2009 18:20
Zoro → GkLoc
Πωπω είχα δίπλα μου την πηγή και ποτέ δεν το σκέφτηκα...XD
(αν και όταν έβλεπα το Monster δεν ήξερα το site ακόμη:P)
Ναι είναι όντως πολύ καλό site,μερικά fan arts από One Piece δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού και ούτε ο γουγκλής βοηθάει.
Kρίμα που έμεινες πίσω στο OP πάντως,τώρα είναι που έχει αρχίσει να γίνετε απίστευτο ξανά...δεν θυμάμαι αν διαβάζεις και το manga,αν ναι θα ξέρεις τι εννοώ,αν όχι θα καταλάβεις σαν ξαναπιάσεις το ανιμέ,τα σπάει απλά τώρα!
Χεχ,βλέπεις πιο πολύ Dragonball παρά Monster μου φαίνετε,οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται,πόσο φαίνετε.XDDD
Καλά και το Monster είχε τις βαρετούτσικες στιγμές του πάντως,όσο τέλειο κι αν το βάζουν πολλοί για μένα καμία 10ρια επεισόδια άνετα κοβόταν,χωρίς να αλλάζει σημαντικά η πλοκή.
Πόσο καταλαβαίνω τι εννοείς,κι εγώ με το παν/μιο και τα διαβάσματα κατάφερα,μερικώς έστω,να ξεκολλήσω λίγο από το νετ,έχω και πιο πολύ ελεύθερο χρόνο από σενα βέβαια και όσο να ναι κάθομαι ακόμη αρκετά...μέχρι να καταφέρω να εξαφανιστώ εντελώς κάποια μέρα.:P
Καλή Συνέχεια ωρέ GK,c u around.:)
Mar 20 2009 18:37
GkLoc → Zoro
Αυτα ξερεις που τα βρηκα ε??Στο γνωστο Fan-Art site που μου ειχες δωσει τις προαλλες...
Ειχε και αλλα πολλα καλουδια εκει μεσα,γενικα παντως Monster δεν βρηκα και εγω πουθενα αλλου...
Οne Piece btw εχω μεινει πολυ πισω,στο 379,το σταματησα για να μαζευτουν επεισοδια,εντωμεταξυ βλεπω Monster(σπανια)κ Dragonball Z(Οταν παω να κοιμηθω με το λαπτοπ παρεα)...
Ασε,γινετε της ποπης καθε μερα σχολειο και αυτο με βοηθαει να ξεκολλησω απ΄το Internet,κατι που πιστευω το καταφερα,anw παω να διαβασω οτι εχασα στα Thread οταν ελειπα,see u around Italiano-Mafiozo!
Mar 20 2009 17:13
Aloha Endless~Chwaaaan~~~
Sorry που δεν σου απαντησα πιο νωρις,αλλα δεν ειχα προσβαση στο πσ μου,και τωρα για μιση ωρα μονο εκατσα!
Το σχολειο ας πουμε οτι παει καλα,καλυτερα παντως απο πριν που δεν επιανα βιβλιο...
Μεχρι στιγμης εχω παρατησεi το Internet και ασχολουμαι πιο πολυ με εξωσχολικα(επρεπε να ξεκολλησω)...
Εσυ πως τα πας?Στο σχολειο ολα καλα?βλεπεις τιποτα αυτον τον καιρο?
Mar 20 2009 17:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed