Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → SUPER SAIYAN
Oχι ρε οχι,εγω το εκλεισα,ειχα φοβερα προβληματα με το Youtube,εδω ειναι το καινουργιο μου
[url=http://www.youtube.com/user/UltimateGkLoC]YouTube - UltimateGkLoC's Channel[/url]
Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω αλλο τα βιντεο μου στο PC,και ετσι πρεπει να ξανααρχισω απ'την αρχη,ομως δεν πτοουμαι^^
Ιαν 14 2009 20:28
endless_inspiration → GkLoc
hiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
διαβασα τελικα το gai-rei και ψιλοκολλησα!!!!
θελω να δω αν και το anime ειναι τοσο καλο........
εσυ το τελειωσες;;;
Ιαν 11 2009 21:28
GkLoc → psofia
Scary~Granny~Scary~Granny~:nanana:
Πως και γυρισατε πισω κυρια μου,δεν αντεξατε πολυ μακρια μας?:orly:
Ιαν 11 2009 02:18
Robin → GkLoc
Το εμεσενού, ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Να βρεις, να βρεις, αλλά μην αγχώνεσαι ^^ Εγώ θα σου γράφω στο γνωστό site, όπoυ είμαι και όλη μέρα ;) Cu later Gk-kun :drink:
Ιαν 05 2009 17:03
GkLoc → Robin
Δίπλα ηθελα να πω Robin~Chwaaaan~~
Αλλα το εμεσενου δεν παλευεται...
Ευχαριστω για τις ευχες,επισης και μην ανυσηχεις,δεν θα χαθουμε,θα βρω καποιον τροπο,που θα παει^^
Ιαν 03 2009 21:25
Robin → GkLoc
Χεχε, δεν έπιασα τον τόνο, δίπλα ή διπλά θα τα πούμε? ;) 'Οπως και να'χει, όλα τα καλά του κόσμου να σου τύχουν αυτή τη χρονιά αγαπημένε μου Gk-kun ^^ Μας τη χάλασε το msn χτες, αλλά η προσπάθεια και μόνο αρκεί :3 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!
Ιαν 03 2009 14:59
endless_inspiration → GkLoc
ενδιαφερον...............μπορει να του ριξω μια ματια!!!!!!!!!
c u around!!!
Ιαν 03 2009 00:15
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
LOL καλα ναι τα φιλλερς ειχαν και μερικα διαμαντακια μεσα... Καλη χρονια δε σ ευχηθηκα!! Ο,τι επιθυμειςςςς!
Ιαν 02 2009 18:54
GkLoc → endless_inspiration
Xρονια Πολλα και σε εσενα,και [B][COLOR=Red]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/COLOR][/B]!
Το Ga-Rei θυμιζει υπερβολικα Bleach,ειναι ενας μαθητης και βλεπει πνευματα,και μια μερα τον κυνηγανε τα πνευματα,και τοτε εμφανιζεται μια κοπελα και τον σωζει,και γινονται συνεργατες...
Τα οπλα που χρησιμοποιουνε μονο ειναι διαφορετικα και τα τερατα επισης,εμενα παντως 3 Chapters που διαβασα μου αρεσε^^
Ιαν 02 2009 18:53

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται