Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → GkLoc

Ναι τέλειωσα και την ύλη σε όλα και ξεκινάω από βδομάδα επαναλήψεις. Πρόσεχε ειδίκα στα μαθηματίκα. Θα τα χρειαστείς πάρα πολύ του χρόνου. Εν το μεταξύ θέλω να κάνω άπειρα πράγματα και δεν προλαβαίνω. Αλλά 2 μήνες είναι θα περάσου. Το έμαθες φαντάζομαι ότι θα σταματήσουμε νωρίτερα. Btw το manga του naruto το διαβάζεις ή έχεις μείνει μόνο στο anime;
Mar 06 2009 15:57
Photo

GkLoc → tsintori

Υο temmeeee.... Που εισαι ρε??? Πως πανε τα διαβασματα?Ειμαστε ετοιμοι για πανελληνιες?Εγω απτην αλλη λιονω στο διαβασμα στο δευτερο τετραμηνο διοτι στο πρωτο τα παραεχεσα,εχω και φορντιστιρια και γυμναστηριο,οποτε ελευθερος χρονος ΚΑΘΟΛΟΥ!
Mar 06 2009 15:47
Photo

tsintori → GkLoc

Yo τι γίνεται;;;;;;;
Mar 06 2009 15:36
Photo

GkLoc → AquaLayzeR

Tι ειναι αυτη η υπογραφη ρε?:hihi2: Φοβερος:nod::nod:
Feb 28 2009 21:53
Photo

Zoro → GkLoc

Marimo 4life,Hope You Liked It Long-Hana-Kun!!!:wooi2: Επιστροφή στις παλιές δόξες βλέπω κι εσύ,μου θύμισε εποχές ;_; keep it up.:thumbup:
Feb 25 2009 10:51
Photo

GkLoc → Zoro

Πολυ Marimo επεσε στο προφιλ σου Χ_Χ
Feb 23 2009 18:16
Photo

GkLoc → Griffith

Χαιρετω αλλο εναν Berserk fan,καμμενος και εσυ με την σειρα?Εμενα ειναι το αγαπημενο μου manga,λιγο με ενοχλει το Username σου αλλα δεν πειραζει(Πολυ μισητος χαρακτηρας ρε παιδι μου),Guts FTW και Happy to meet iu
Feb 21 2009 23:36
Photo

iristella → GkLoc

Thanks GK kun!!! btw δε χρησιμοποιώ μαστίγια... Μόνο stun guns!
Feb 07 2009 00:33
Photo

GkLoc → iristella

Iri Mod???:OMG3::OMG3::OMG3: Πολυ καλη επιλογη δεν λεω,συγχαρητηρια και χαλαρα με τα μαστιγια:himitsu:
Feb 06 2009 13:13
Photo

endless_inspiration → GkLoc

μολις τελειωσα το κεφαλαιο με τα fairies το οποιο δεν με ενθουσιασε και πολυ....... απο την αρχη δεν τον εχω συμπαθησει!!! τον εβρισκα σπαστικα τελειο και................αδερφαρα του κερατα!!!!!
Feb 01 2009 14:47
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Υay Another Berserk addict... Ειναι η Βιβλος των Manga,απλως φοβερο.... Και μην μου θυμιζεις τον παλιοyaoi Griffith,δεν θυμαμαι σε ποιο σημειο εισαι ακριβως αλλα ειναι ο πιο μισητος χαρακτηρας μου...
Jan 31 2009 23:08
Photo

endless_inspiration → GkLoc

huhu:hehehe: πορωση δεν λες τιποτα!!!!!!!! το καλυτερο Manga Που εχω διαβασει με διαφορα................ και το σχεδιο γ@μ@ει!!!!!!!!!!!!!! εχω διαβασει 15 απο τους 32 τομους............. εχω μελλον ακομα!!!!! btw σου αρεσει ο griffith? εμενα οχι..........
Jan 31 2009 16:04
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Berserk Fan Spotted.... Ωπα τι γινεται,πορωθηκαμε με Gatsu?Που εχεις φτασει?
Jan 30 2009 16:04
Photo

GkLoc → Adventurer

Kira is Justice.... Ομως γενικος χαρακτηρες σαν τον L(Emo)μου την σπανε υπερβολικα,οποτε για αυτο μαλλον τον μισω τοσο...
Jan 30 2009 11:04
Photo

Adventurer → GkLoc

Θελεις να μου λυσεις την απορια και να μου πεις (χωρις spoilers αφου ο οποιοσδηποτε μπορει να το διαβασει) γιατι μισεις τοσο τον L? :P
Jan 30 2009 04:20