Community Status Updates
GkLoc → Zoro
o Buggy να γινει καλος?Λιγο δυσκολο,εδω δεν ειναι Naruto,παντως ολα τα χαρτια ειναι ακομα ανοιχτα για το ποιος θα γινει Pirate King,και για να ηξερε ο Oda απτην αρχη το τελος σημαινει οτι αυτο περιλαμβανει Luffy,Coby,Buggy
Oct 17 2009 16:10
Zoro → GkLoc
Η μοναδική περίπτωση που υπάρχει να γίνει αυτό είναι αν πεθάνει στο τέλος ο Luffy και ο Buggy γίνει καλός και του αναθέσει σε αυτόν το όνειρό του, αλλά μιλάμε θα ήταν [B]η[/B] ανατροπή και ο Oda θα έπαιρνε το βραβείο Φώσκολος μετά!! :hahaha:
Oct 17 2009 16:04
Zoro → GkLoc
Αυτός ήταν τελικά; :hahaha:
Εγώ περίμενα κάναν cool Luffy και λέω τι στάση θα έχει πάρει και βλέπω αυτόν μετά, Pirate King να σου τύχει... :terror2:
Oct 17 2009 15:45
GkLoc → Zoro
Mπες [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/539397/blue_hair-buggy_the_clown-clown-knife-lack-male-on"]εδω[/URL] για να δεις το next pirate king !
Βαριεμαι να τις ανεβασω τις αλλες :S
Oct 17 2009 15:09
Zoro → GkLoc
Επειδή φαντάζομαι τις πήρες από το DA, δοκίμασες να ανεβάσεις όσες δεν φαίνονται (δλδ την τελευταία από OP και από το cover με όλους τους χαρακτήρες του Naruto και κάτω) με imageshack; :hmmm:
Αν βαριέσαι δεν ανεβάζεις την pirate king τουλ, να την δω; :P
Oct 17 2009 02:56
GkLoc → Zoro
Αντε ρε που emoφερνει o μεγαλος croc,bow down to tha greatness...Favorite (ex)Shichibukai και μενα και γενικως favorite villain,μετα ακολουθει ο Flamingos που εχει απλως τρομερο στυλακι...
Δεν μπορω να κανω τιποτα για τις εικονες,αμα περιμενεις λιγο ισως να τις εμφανισει :P ΑΑΑ την καλυτερη εχασες,next pirate king...
Oct 17 2009 02:52
Zoro → GkLoc
OMG, great Croc set, κι εμένα είναι ο αγαπημένος μου (ex)Schichibukai πια! :oo:
Αλλά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις, λες ότι μισείς τους εμούς αλλά και σε αυτό το ava εμοφέρνει κάπως ο Croc XD, still great nonetheless και ταιριαστή sig!
Btw στο OP και Naruto pics δεν μου εμφανίζει αρκετές τους, ειδικά την the next pirate king που είχα περιέργεια να δω! :(
Oct 17 2009 02:47
Zoro → GkLoc
Ναι είχα δει κι εγώ τα σχόλια και προετοιμάστηκα αρνητικά, αλλά τελικά πήρα έκπληξη! Άλλωστε τα πρώτα ep του OP και Naruto ούτε κι εμένα με είχαν τρελάνει... υπερβολές imo, για pilot ήταν μια χαρά και πιστεύω πως θα βελτιωθεί! :P
Το μόνο κακό είναι πως το κλίμα του, κακοί και λοιποί, δεν ξέρω... μου έδωσε την εντύπωση πως θα είναι ακόμη πιο παιδικό του ήδη παιδικού του OP, σωθείτε... :oo: Ήταν ευχάριστο και πάλι όμως, για να το δούμε σε πιο σοβαρά arcs σιγά σιγά!
Oct 17 2009 01:44
GkLoc → Zoro
Καλυτερα που One Piece Janai,ενα ειναι το επος...
Οχι ακομα δεν το ειδα και δεν θα το δω κιολας,θα περιμενω να μαζευτουν καμποσα επεισοδιακια και μετα θα το πιασω,παντως δεν ακουω και πολυ καλα λογια στα threads :(
Oct 17 2009 01:36
Zoro → GkLoc
Oi, fairy tail είδαμε καθόλου, μας άρεσε; :P
Εμένα σαν σύνολο, πέρα από το op και το animation μου άρεσε, ωραία η Lucy και η φωνή της και συνήθισα Natsu και Happy, οκ σαν δράση... περιμένω πιο πολλά πιο κει, οπότε θα το συνεχίσω! One Piece janai, αλλά φάνηκε υποσχόμενο!
Oct 17 2009 01:27
GkLoc → S.T.P.K.
Σου προτεινω να το αρχισεις το Vinland Saga,ειναι απ'τα favorite μου manga και τα σπαει πολυ αγρια σε ιστορια και σχεδιο,καλη αρχη ;)
Oct 16 2009 19:00
valadorn → GkLoc
Σέυχαριστω πολυ για τις διευθυνσεις,βρηκα πολυ πραμα.Ναι πανελλαδικες mode on οπως κορυφαια ειπε ο Ephialtes.Objective(!) η αρχιτεκτονικη κιολας.Γιάυτο και δεν μπαινω ΠολΥ ΣυχνΑ...Of coyrse kira is god.Διαβαζω τα μανγκα του dn αυτη τη φορα στα ελληνικα και ξανανιωθω το μεγαλειο!
Oct 11 2009 13:13
GkLoc → Zoro
Απο τοτε που εκανε οτι εκανε με τον Pain ο Kishimoto δεν τον βλεπω πια ως σοβαρο mangaka,ας κανει οτι θελει,ευκαρια να ριχνω ακομα πιο πολλα facepalms ψαχνω καθε εβδομαδα...
Ο Madara ειναι απλως fail...
Oct 10 2009 18:57
Zoro → GkLoc
[quote=GkLoc;345369][spoiler=Chapter 467 Naruto parody][IMG]http://fc05.deviantart.com/fs51/f/2009/282/5/e/Naruto_467_Parody_by_chocobo_on_clay_crak.jpg[/IMG][/spoiler][/quote]:hahaha: Έλιωσα, αυτά είναι... καλά τα είπε ο τύπος! :nod:
Διατηρώ ακόμη κάποια μικρή ελπίδα ότι τους τα λέει σκόπιμα για να τους κατευθύνει όπου θέλει αυτός (ίσως και να είπε ψέματα για το πραγματικό του σχέδιο), αλλά κατά τ' άλλα για τα πανηγύρια αυτός ο κακός... :borednn9:
Oct 10 2009 18:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed