Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Kenny

I think I like it,the hard way :P Μεχρι να την αρχισω πιστευω θα εχει τελειωσει,οποτε καλυτερα ας περιμενουμε λιγο πρωτα και μετα αρχιζουμε το Downloading :) Man I'm in love with your sig !
Nov 15 2009 01:22
Photo

Kenny → GkLoc

Easy mode: Κάνε τη ζωή σου εύκολη και κατέβασέ τα όλα από το lolipower. :P Βέβαια εκεί τα έχουν από [gg], κι εγώ προτιμώ τη μετάφραση των [koharubi], αλλά μικρό το κακό. Αν σου αρέσει η σειρά, κι αφού ολοκληρωθούν τα bluray rips, θα σε ενημερώσω. Hard mode: Για την ώρα... eps 1-4 από [Coalgirls] (bluray rips - μη ξεχάσεις να κατεβάσεις τα OP/ED videos), eps 5-10 από [koharubi] (TV rips - έχε το νου σου για v2 και v3), και τα υπόλοιπα από [gg] (επίσης TV rips). Με τον καιρό θα αντικατασταθούνε όλα από [Coalgirls], γι' αυτό ρίχνε ματιές στο Tokyotosho. The choice is yours. BTW, η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα, βρισκόμαστε στα 13 από 15. :thatsit:
Nov 15 2009 01:18
Photo

GkLoc → Kenny

Kenny I'm Lost T__T Θελω να με καθοδηγησεις με το Bakemonogatari,bakabt δεν βρηκα τπτ και Tokyotosho ειδα κατι επεισοδια Blu Ray και κατι αλλα με πολλα διαφορετικα Fansubs το καθενα,δεν ξερω απο ποιους να το κατεβασω,στο Thread φοβαμαι να μπω για μην τυχον Spoilers,μια μικρη βοηθεια θα την εκτιμουσα ^__^
Nov 15 2009 00:58
Photo

GkLoc → Kenny

Ξερεις οτι δεν μπορω να αντισταθω στις προτασεις σου,θα το δουμε και αυτο ;) Ειδικα αυτην την περιοδο αλλο ενα Shoujo ειναι οτι πρεπει για μενα,αν και ακομα να τελειοσω το Lovely Complex με ολα τα μαθηματα που με πιασανε :(
Nov 12 2009 21:26
Photo

Kenny → GkLoc

Ναι, είπα να κοινωνικοποιηθώ κι εγώ... :hahaha: PS.: Δες Bakemonogatari και θα με θυμηθείς. ;)
Nov 11 2009 06:35
Photo

GkLoc → Kenny

Kenny has friends[SIZE=7] O.o [/SIZE]Τα σπαει το καινουργιο σετακι και see ya around "mate"![SIZE=7]:8): [/SIZE]
Nov 10 2009 16:51
Photo

GkLoc → Kenny

Με ξέκανες!:deadga6:
Nov 06 2009 16:37
Photo

Kenny → GkLoc

I'll just drop this here... [center][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/1257445957777.png[/IMG][/center]
Nov 05 2009 22:48
Photo

GkLoc → melkior

Ε οχι και πολυ συνηθως αλλα αρκετες φορες ειχα πατησει και εγω εκει,αμα θυμασαι να ειχες δει κανα μελαχρινο παιδι με μακρυ σγουρο μαλλι εγω θα ημουνα,αρκετες φορες φοράω και στεκα...
Oct 29 2009 14:25
Photo

melkior → GkLoc

Ναι τον ξερω μονο φατσικα ομως ειδικα στο πλαζ πηγαινα πολυ συχνα φετος ειχες ερθη και εσυ καμια φορα εκει?
Oct 28 2009 22:47
Photo

GkLoc → melkior

Α μεγαλος μας βγηκες,αμα ησουνα στην νεολαια σιγουρα θα τον ηξερες,εμμ κατσε παιζω και το τελευταιο μου χαρτι,ειχα εναν ξαδελφο εκει τωρα βεβαια έφυγε πηγε Σαλονικη,δουλευε ως μπαρμαν στο Paradise περσι,επισης ητανε μπαρμαν στο πλαζ φετος,εχει δουλεψει και σε αλλα,Elo των φωναζουνε,η αλλιως Δημήτρη,παιζει να τον ξερεις?Ενας ξανθος ψηλος ειναι...
Oct 24 2009 01:52
Photo

melkior → GkLoc

Οχι δεν μου λεει κατι το ονομα. Βεβαια εγω ειμαι καπως μεγαλυτερος 27 οποτε ειναι λογικο να μην τον γνωριζω. Οταν ερχεσαι σητεια που συχναζεις συνηθως οχι πως εχουμε και πολλα αλλα μπορει να σε εχω πουθενα,εγω για καφε παω συνηθως μπουτικ η excite και τα σαββατοκυριακα diverso η πλανηταριο.
Oct 19 2009 19:11
Photo

GkLoc → melkior

Αρα εισαι απο σητεια ε,λοιπον ισως να σε βρω,τον Bobo-Στέλιο τον ξέρεις?
Oct 17 2009 18:20
Photo

GkLoc → Zoro

That's the reason why he is called a genius..
Oct 17 2009 16:38
Photo

Zoro → GkLoc

Εδώ δεν είναι Naruto :hahaha: indeed, και ευτυχώς, ελπίζω να μείνει μακριά το μικρόβιο αυτό από τον Oda! :roar: Πάντως το σκέφτομαι πολλές φορές αλλά κοίτα που για άλλη μια φορά μας την έφερε ο Oda... έβαλε mr. 1, 2, 3 και 0 να μην πεθάνουν στην Arabasta (και να πάνε φυλακή) και όλοι φωνάζαμε (well, I did at least :P) και τελικά από τότε, τόσα επεισόδια πίσω, είχε σκοπό να τους ξαναχρησιμοποιήσει!! Talk about some clever guy!! Και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι ήδη ξέρει πως να δώσει τέλος στην σειρά, οπότε όλα όσα μας δείχνει τα έχει ήδη έτοιμα στο μυαλό του... ο Kishi ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι το 'χασε κάπως με τις τόσες λεπτομέρειες που έδωσε στην αρχή και τώρα δεν έμειναν πολλά καλά μέσα και τα μπαλώνει με τον Madara... ο Oda πάλι τα δίνει όλα προσεκτικά και με το σταγονόμετρο για να διατηρηθεί καλή η σειρά! :P
Oct 17 2009 16:27