Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

the goblin → GkLoc

χρονια σου πολλα ρε να σε παντα καλα
Νοέ 22 2009 20:15
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Και να σκεφτείς ότι δεν είχα βρει τπτ στα συνηθισμένα μέρη (google, photobucket κλπ) και έλεγα να βάλω απλή εικόνα γενεθλίων ή τπτ, αλλά να που βρήκα thread στο ap forum για Usopp's birthday... δεν τις πείραξα, έτσι έτοιμες ήταν και οι 2... ταιριαστότατες! :P Άντε μακάρι μετά τις πανελλαδικές να ξανάρχεσαι όπως παλιά... καλά διαβάσματα και κουράγια προς το παρόν! :) [SIZE=1]κι εγώ μέσα σε εξεταστική είμαι btw, if it helps :/[/SIZE]
Νοέ 22 2009 19:57
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Ευχαριστω πολυ Fellow Marimo Aniki! Η εικονα και η τουρτα ολα τα σπαγανε,να'σαι καλα και εγω επισης ελπιζω να γυρισω καποτε :P
Νοέ 22 2009 19:50
Φωτογραφία

GkLoc → Mad_Hatter

1000 Ευχαριστω συναδελφεεεεε,να'σαι καλα ^_^
Νοέ 22 2009 19:48
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

[IMG]http://i48.tinypic.com/jv3rmf.jpg[/IMG] ... the pic speaks the truth!! The forum misses its great marksman, Cappptaaain GkLopp-sama! Hope you come back soon... but for now, have a really Happy Birthday! :hbd: :drinks: ... και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει το γνωστό cake από την περίσταση: [IMG]http://i45.tinypic.com/f71vc.jpg[/IMG] :drink: ... και πάλι χρόνια πολλά GK, πολύχρονος! :cake: ΥΓ: Νταξ, σχετικά με τις τσόντες δεν νομίζω πως η ηλικία ήταν ποτέ εμπόδιο... εκτός κι αν έλεγχε κι αυτά ο πατέρας σου! :hahaha:
Νοέ 22 2009 18:25
Φωτογραφία

Mad_Hatter → GkLoc

Πολυχρονος συναδελφε OPtard, να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις :)
Νοέ 22 2009 17:56
Φωτογραφία

GkLoc → Robin-Chwan

Ευχαριστω πολυ Hinata~Chaaaaaaaaan~ Ελπιζω και εγω για το αυτοκινητο :) ,1000 ευχαριστω και παλι :)
Νοέ 22 2009 17:45
Φωτογραφία

Robin-Chwan → GkLoc

:hbd::cake: Gk-sama και οτι επιθυμεις. Αντε και του χρονου (εκτος απ τις τσοντες) και αυτκινητο! [IMG]http://fc04.deviantart.net/fs42/f/2009/125/b/9/Happy_Birthday_Luffy_by_Ximerika.jpg[/IMG]
Νοέ 22 2009 15:34
Φωτογραφία

GkLoc → shinigami94

Ευχαριστώ πολύ μεγάλε,Να'σαι καλά :)
Νοέ 22 2009 12:41
Φωτογραφία

shinigami94 → GkLoc

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!!:hbd::cake:
Νοέ 22 2009 12:19
Φωτογραφία

GkLoc → Kenny

Χίλια ευχαριστώ Kenny,όπως τα λες άντε να περάσει ένας χρόνος να απολαύσουμε και εμείς :P
Νοέ 22 2009 10:41
Φωτογραφία

Kenny → GkLoc

Happy 17, man. Άντε, άλλος ένας χρόνος και θα μπορείς να βλέπεις τσόντες. :hahaha:
Νοέ 22 2009 06:40
Φωτογραφία

GkLoc → Usopp MZ

Ελα να μαζευονται οι fans του Captain Usopp-Sama ! ^__^
Νοέ 17 2009 23:04
Φωτογραφία

GkLoc → Kenny

Ετσιιιιι,Love Dovu <3 Α δεν ειναι Shoujo?Εγω αυτο νομιζα :P,οσο για τους διαλογους,εδω αντεξα τους μονοκοπατους μονολογους "ηθικης" του Αλεπουδακια,αυτο δεν θα αντεξω?
Νοέ 15 2009 01:56
Φωτογραφία

Kenny → GkLoc

BTW, επειδή τις προάλλες το είπες shoujo... κοίτα, μπορεί να είναι romance story, αλλά shoujo δεν θα το έλεγα... μάλλον shounen romance. Άλλωστε έχει και μερικές σκηνές μάχης και βίας. :P Επίσης, προετοιμάσου για πολλούς, ΠΟΛΛΟΥΣ διαλόγους. Μη λες αργότερα ότι δεν σε προειδοποίησα. :hahaha: Όσο για την sig, εγώ να δεις! Από τότε που μου την έφτιαξε η Black Rock κάθομαι και τη χαζεύω και δεν τη χορταίνω με τίποτα. Lovu-dovu και τα μυαλά στ' αστέρια. <3
Νοέ 15 2009 01:35