Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → valadorn
Χεχε ευχαριστω man για το Comment,και για το add :)
Λοιπον το συγκεκριμενο το βρηκα ευκολα απο Photobucket,απλως πατησα Kira avatar στο search και μου το εβγαλε,τα τοπ site για εικονες ειναι παντως το [url]www.Deviantart.com[/url] k [url]www.photobucket.com[/url] ....
Βλεπω εισαι και συνομιλικος μου,πρωετοιμαζεσε για πανελληνιες ή της εδωσες ηδη?
κ Kira is god!;)
Οκτ 09 2009 17:27
valadorn → GkLoc
Πωπω φιλε, πολυ ωραιο avatar!Μπορεις να μου πεις που το βρηκες?Εννοειται δεν 8α το χρησι/σω..
Οκτ 09 2009 16:54
Zoro → GkLoc
Ναι, δεν θα διαφωνήσω ως προς αυτό, μόνο που, όπως ακριβώς OP και Naruto αντίστοιχα, ο L ξεκίνησε με ένα επίπεδο και το διατήρησε σε όλη την σειρά στο ίδιο ύψος... ο Light πάλι, ξεκίνησε από τα πολύ ψηλά και έφτασε να σφουγγαρίζει πατώματα στο τέλος... :borednn9: Ο λόγος που πάω πιο πολύ τον L είναι ο ίδιος που το OP κέρδισε στις προτιμήσεις μου τελικά από το Naruto, still και ο Kira παραμένει fave και ένας από τους πιο imba κακούς!
Btw το Naruto, αν και όχι εγγυημένα, αν δεν είχε τον Naruto και τον Sasuke στο spotlight με ηλίθιους τρόπους και power ups, ενώ μοίραζε πιο σωστά τους ρόλους των πρωταγωνιστών σε όλους τους shinobi, ναι, θα ήταν καλύτερο για μένα! :P
Οκτ 08 2009 14:26
GkLoc → Zoro
O L ειναι απ'τους πιο "I have no f#cking personality" χαρακτηρες που υπαρχουν και υπερεκτιμημενος του κερατα,για αυτο μου την σπαει εμενα υπερβολικα,ασε που δεν αντεχα ουτε δευτερολεπτα να βλεπω την φατσα του...
Δηλαδη αμα το Naruto δεν ειχε τον Naruto για πρωταγονιστη θα ηταν επιτυχια??Δεν φταιει ο πρωταγονιστης,ο συγγραφεας φταιει που τον εκανε ετσι τον πρωταγονιστη,οποτε λιγο ακυρο...
Kira is God,the endo...
( iva chan rox )
Οκτ 08 2009 11:45
Zoro → GkLoc
Ο Kira, dear mr. spybot, ξεκίνησε απίστευτα καλά θα ήταν όντως αγαπημένος μου αν δεν έπεφτε κατακόρυφα στο τέλος, όπου ψωνίστηκε και το 'χασε (μαζί αρκετές μονάδες IQ)... δίνω σημασία στην όλη πορεία ενός χαρακτήρα και στην περίπτωση ο L δεν χάλασε καθόλου στην ιστορία, είχε μια από τις πιο απρόβλεπτες εξελίξεις και μου είχε κολλήσει ακόμη και κάποια τικ όταν το 'χα πρωτοδεί! :P
Αν δεν κατέστρεφαν τον Kira από το 26 και μετά θα τον είχα ισάξιο, ίσως και λίγο καλύτερο... αλλά δε, δε, ο L χωρίς καμία πληροφορία έφτασε σχεδόν στο σπίτι του, αυτός από την άλλη αν δεν είχε τα shinigami να δω τι θα είχε κάνει!
Και δεν λέγαμε για ότι [B]το[/B] Naruto θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το OP, αλλά για [B]τον [/B]Naruto ότι αν δεν ήταν πρωταγωνιστής θα μπορούσε να είναι πιο συμπαθής, έστω λίγο... :hot:
Πέραν αυτών, nice set, η συζήτησή μας σε επηρέασε; :hahaha:
[SIZE=1](α, και iva-chan sax)[/SIZE]
Οκτ 08 2009 05:15
Mad_Hatter → GkLoc
Ωραιο ηταν το code geass, αν και ειναι και αυτο Overatted (μεσα στα 5 πρωτα anime Της anidb lol)
το ευχαριστηθηκα οσο λιγα, και μοιαζει αρκετα στο deathnote + του οτι εχει τρελες μαχες.
Οκτ 07 2009 20:11
GkLoc → Mad_Hatter
Οντως,το DN ειχε ευκαρια να ξεφυγει απο τα κατεστημενα των Shounen(Good guy always wins) ομως στο τελος το διελυσανε και αποδειξανε οτι "IT'S SHOUNEN!".Code Geass εχω δει 4 επεισοδια αν δεν κανω λαθος,ομως το ειχα κατεβασει στο pc του ξαδελφου μου και μολις γυρισα σπιτι το ξεχασα τελειως:himitsu:(Ειχα φυγει και για εναν μηνα Ιταλια)!Παντως μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και σιγουρα θα το συνεχισω το συντομοτερο δυνατον... All hail Lelouch! :P
To οτι εχει χασει την μπαλα ειναι πια σιγουρο για τον Kishi...
Οκτ 07 2009 19:57
Mad_Hatter → GkLoc
Και εγω λατρευω τους κακους με god complex pein, kira, sephiroth (αν και ο τελευταιος ειναι βεβαια Overatted του κερατα).Και ο enel θα ηταν καλος, αλλα το λιγο screentime, και η ελλειψη char development τον εφαγαν, οπως και τον aizen που με την κατρακυλα που πηρα το bleach τον πηρε και αυτον μαζι.O kira μας τα χαλασε αρκετα μετα το 25 αλλα γενικα ειχε πολυ φαση να βλεπεις εναν πρωταγωνιστη εντελως διαφορετικο και πολυ πιο ενδιαφερωντα απο το 90% των συνηθισμενων (μετα ηρθε και ο lelouch στο code geass Που ηταν του ιδιου style και τον ξεπερασε.)
Οσο για τον kishimoto απλα το μαμησε το ολλο θεμα madara-pein........Μπερδευτηκε και δεν ηξερε τι να γραψει, εχασε τη μπαλα, δεν ηθελε να σπαταλησει chapters Με 2 αντιπαθεις στο κοινο χαρακτηρες, δε ξερω, και δε με ενδιαφερει να μαθω, το αποτελεσμα μετραει.
Οκτ 07 2009 19:42
GkLoc → Mad_Hatter
Yeah,πες τα ρε Rin,+ 666666666 στο Retard thing....
Για αυτο το God Complex του τον λατρεψα τον "kami" και για το οτι για να το επιτύχει αυτο εγραψε τους παντες και τα παντα στα @ρχιδι@ του,και τον Pein για αυτο τον λατρεψα,αλλα ενας που αυτοαποκαλειται "God" να παιρνει διαταγες απο εναν ηλιθιο k καθυστερημενο (μου φαινεται τον Tobi προσπαθουσε και πολυ να τον "παιξει")?Kishimoto you fail....
Οκτ 07 2009 19:15
Mad_Hatter → GkLoc
[QUOTE=Gkloc]
Ουυυυ Kira is god,και εσύ με το Emo είσαι?Που κατάντησε η κοινωνία μας...
[/QUOTE]
KIRA HELL YEA, L is a fucking retard!
Απορω τι του βρισκουν ολλοι , 10 φορες πιο ενδιαφερον σα χαρακτηρας ηταν ο Light, αν και αυτος σε καποιες φασεις μου τα ψιλοχαλαγε, he took the god complex idea into a whole new fucking level.
Οκτ 07 2009 18:39
GkLoc → Zoro
Ουυυυ Kira is god,και εσύ με το Emo είσαι?Που κατάντησε η κοινωνία μας...
Το να λέτε οτι το Naruto [B]θα μπορούσε [/B]να ειναι καλυτερο απ'το One Piece ειναι σαν να λετε οτι η γιαγια μου [B]θα μπορούσε[/B] να έχει ....... X[
Οκτ 07 2009 12:12
GkLoc → Zoro
Yeap,Triple H the wrestler it is...
Ναι για την ακριβια στο 63 το παρατησα,που μαθαινε ο Asuma στον Naruto k Sora να εξασκουν τον Wind Nature τους,πω ασε και μονο που σκεφτομαι οτι εχει και αλλα φιλλερς μετα με πιανει καταθλιψη,και στο Bleach κολλησα σε Φιλερ Αρκ και αυτο ειναι 20-30 επεισοδια περιπου...
Καλη αρχη με το Bleach...
Οκτ 06 2009 15:41
Zoro → GkLoc
Triple H (the wrestler, right; ); Lol έπεσα λιγάκι έξω στο guessing... XD
Το Shippuuden κάπου διάβασα ότι θα το ξανάπιανες από τα επεισόδια με τον Sora, καλό κουράγιο λοιπόν, ακόμη κι εγώ που ήθελα να τα δω όλα για να έχω άποψη βαρέθηκα, ο Sora σαν 2ος Naruto ήταν, κυριολεκτικά! :mador2: Και τουλάχιστον αυτά ήταν περίπου 10 eps, που να δεις την 2η φουρνιά fillers που έχει μετά, 20 επεισόδια συνεχόμενα... ! :OMG3: Δεν την παλεύουν καθόλου, στην αρχή ξεκίνησαν καλά και τα 2 αλλά μετά πάτωσαν εντελώς... αξίζουν πολύ τα σκηνικά με τον Hidan πάντως, είχε πολύ psycho γέλιο ο seiyuu, αλλά και χαζή φωνή παράλληλα, όπως και η μάχη με τον Orochimaru και τον Deidara... :P
Άντε, σε καμιά βδομάδα αρχίζω κι εγώ Bleach! :hero:
Οκτ 06 2009 15:23
GkLoc → Zoro
God Realm Pein ειναι Win απο μονος του:riiight:
Ναι μετα το προσεξα οτι εφτιαξες και το ματι του transparent,τα σπαει παντως,ευγε...
Μπα ειναι Random shit το σετακι μου,η sig ειναι απ'το King Of Kings του Triple H και το avi το βρηκα στο Deviantart και το εφτιαξα λιγακι...
Αυτον τον καιρο βλεπω Lovely Complex,τρελο γελιο,μετα απο αυτο πιανω Naruto Shippuden κ Bleach...:hero:
Οκτ 06 2009 15:13
Zoro → GkLoc
Thank you Sogekingu, για να αρέσει ο συγκεκριμένος Akatsuki ακόμη και σε σένα σημαίνει ότι μιλάμε για win πράμα! XD
(πάω πολύ και την Konan πάντως, γι' αυτό και την έβαλα prof pic!)
Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω πολύ photoshop για να κάνω transparent το μάτι του και να μείνουν οι γραμμές, όπως και για να μικρύνω την sig (και να μείνει animated) και βγήκαν καλά ευτυχώς... τα σπάει το προγραμματάκι!
Το δικό σου πολύ ωραίο επίσης, και kinda creepy :OMG3:, κάνα νέο manga που διαβάζεις είναι αυτό το King of Kings; Καλό;
Thanx για τα 10ρια επίσης... ^^
Οκτ 06 2009 14:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται