Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → Zoro
Αφου τους καλυτερους χαρακτηρες π.χ Shikamaru τους εχει καταντησει κομπαρσους τελειως,οσο Screen time εχει η Ten Ten εχουν και αυτοι πια...
Α και μισω τους Akatsuki,το ξεκαθαρισαμε αυτο!
Η προτιμηση μου παει One Piece>Hajime No Ippo>Gintama αλλοι μπορει να μην λατρευουν το Hajime No Ippo οπως εγω(διοτι ειμαι και μεγαλος boxing fan),αλλα για μενα ειναι κορυφαιο,σε αρκετα σημεια ειχα πορωθει πιο πολυ και One Piece,αφου θυμαμαι ειχα κανει και ποστ που ελεγα οτι αυτη η σειρα καταφερε να ξεπερασει το One Piece,αλλα αλλαξανε αυτα πια,επισης οσο και να τρελαινομαι για αυτην την σειρα ποτε δεν θα πιασω το manga(που ειναι μιλια μπροστα)γιατι δεν θελω Spoilers στις μαχες που ειναι απλα επικοτατες!
Το Gintama απ'την αλλη ειναι τρομερα αστειο και οι χαρακτηρες ειναι ολα τα λεφτα(πρεπει να δεις τον Hijikata που ειναι και ο αγαπημενος μου,ο voice actor του Zoro κανει την φωνη του XD)...πραγματικα αξιζει να το δεις...
Οκτ 04 2009 23:40
miko-chin → GkLoc
έχεις δίκιο.είναι το μόνο shoujo που ξεφεύγει από τα κατεστημένα.Ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσεις και το μάνγκα γιατί αυτό τα σπάει 10.000 φορές περισσότερο.
Οκτ 04 2009 20:19
Zoro → GkLoc
Well, αν σε όλο το post σε έκανα να διαφωνήσεις μόνο εκεί, άντε και περί Akatsuki, νομίζω είναι θετικότατο!! :hahaha:
Αυτό το λίγο πήγαινε πιο πολύ στις μερικές βλακείες που είπα γίνονται στις μάχες και με μερικούς γελοίους χαρακτήρες που εμφανίζονται σε κάθε αρκ πια... πέραν αυτού (για μένα) it rocks! ;D
Πάντως όπως είδες τελικά προτίμησα το OP και πάλι, παρ' ότι στο τέλος ήμουν κοντά στο να τα βάλω ίδια θέση και όντως θα είχε γίνει αν δεν είχε καταστρέψει τόσο την σειρά ο Kishi τελευταία. Ειδικά τον Naruto (the same for Sasuke) θα χαιρόμουν πολύ αν τον σκότωνε και συνέχιζε την ιστορία με κάποιον άλλο ή γενικά, με πολλούς χαρακτήρες, χωρίς να επικεντρώνετε σε κάποιον, δεν το 'χει όπως ο Oda να προωθεί σωστά τους πρωταγωνιστές! :roar:
ΥΓ: Btw, δες και τι γράψαν οι Taka στο site τους για το troll επεισόδιο 127-128:[quote=Taka]This new venture promises to bring back the subtitles you've come to know and love from Dattebayo over the years, with the video ingenuity of Taka Fansubs, to bring you unsurpassed HD resolution releases of everyone's most beloved anime. [B](No, not One Piece!)[/B] [/quote]Ακόμη κι αυτοί ξέρουν ότι όταν αναφέρουν αγαπημένο anime πιο εύκολα θα σκεφτεί OP κάποιος, παρά Naruto! :hahaha:
ΥΓ2: Σοβαρά μεταξύ Gintama και OP έχεις πάλι OP πιο πάνω; oO Ή ήταν άσχετο το comment;
Οκτ 04 2009 19:55
GkLoc → Zoro
meh ολοκληρο το διαβασα,με ενδιεφερε,διαφονω στο σημειο που λες οτι το One Piece εχει χασει λιγο μονο ενδιαφερον,sorry φιλε Marimo αλλα το One Piece δεν εχει χασει καθολου το ενδιαφερον,αντιθετως το ενδιαφερον εχει σπασει το ταβανι....
Οκτ 04 2009 19:49
Zoro → GkLoc
I had to, δεν προειδοποίησα πάντες για το τπτ, ελπίζω να άντεξες μέχρι την μέση τουλ! :hahaha:
Άντε μετά την εξεταστική πάω και σε Bleach... :D
ΥΓ: Πως τελειώνεις την φράση ότι το OP είναι καλύτερο με την ατάκα του Naruto;; :oo: Έπρεπε να πεις κάτι του στυλ "το καλύτερο είναι το Gomu Gomu no One Piece", Daateeebayoooo!! :madtodeath:
Οκτ 04 2009 19:42
GkLoc → Kenny
Τσε καλά κάμεις που μου τα έδωκες,αμ έχεις τσι'άλλα,ρίξε...:congrats:(meh δεν τα παλεύω τα κρητικά,άσε που σε κάθε πολύ μιλάνε και διαφορετικά)
Οκτ 04 2009 17:51
Kenny → GkLoc
Αρέσανε σου τα Lovely Complex και Kiss x Sis, σύντεκνε; :hahaha:
Κατέχω ήντα σου δίνω, λέμε. :hahaha:
Οκτ 04 2009 17:12
Zoro → GkLoc
Καλώς και το spybot, πρωινός πρωινός σήμερα. XD
Yup, παρ' 'οτι βρήκα στο Naruto κάποια πολύ ωραία νοήματα και ιστορίες, ειδικά ότι αφορά μάχες, κακούς και κινήσεις (chakra, bloodline limits κλπ), που για μένα ξεπερνάνε του OP, σιγά σιγά όσο προχωράει χαλάει γιατί κολλάει πολύ στο να προωθήσει τους leads, κάνοντας ψεύτικη και μη ρεαλιστική την ιστορία... ήδη δεν ήμουν ποτέ fan του Naruto και του πόσο τον ηρωποιούσε ο Kishi, από το τπτ... με τα τελευταία γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε! Βαρέθηκα να βλέπω αυτόν και το πόσο τζαμάτο τον θεωρούν όλοι γύρω του και τον εμπιστεύονται, απλά επειδή φωνάζει και χοροπηδάει εδώ κι εκεί... όπως και επίσης να συνεχίζουν όλοοοοιι να κυνηγάνε τον Sasuke να γύρισει ενώ δεν θέλει, αφήστε τον ήσυχο! Βαρέθηκα και τον Sasuke να θέλει να σκοτώσει όλο τον κόσμο για την τάχα darkness του! Βαρέθηκα και την Sakura που μετά από τόσον καιρό να σκέφτεται ακόμη τον Sasuke, ενώ ποτέ δεν έδινε δεκάρα τσακιστή γι' αυτήν... και, και, και... !
Είχε καλές πιθανότητες να βγει ισάξιο με το OP (και καλύτερο ίσως), αλλά την πατάει σε πολύ βασικά πράγματα και γίνετε μονότονο και κυρίως: πιο παιδικό από το OP! Ποτέ το OP δεν κατέφυγε σε τόσο cheap λύσεις, ακόμη και το unpsofable που μου την σπάει δεν είναι κενό της ιστορίας, όχι μεγάλο έστω, απλά επιλογή του mangaka... αυτά που κάνει ο Kishi χαλάνε τρομερά την ιστορία... that said, δεν ξεχνάω και τα καλά σημεία που μου πρόσφερε το Naruto και δεν το ξεγράφω λόγο τον άσχημων σκηνών, απλά μπαίνει 2ο σε προτίμηση, αλλά είναι και πάλι πολύ καλό. Το OP πάλι, ότι και να πούνε, έχει τζαμάτους leads και ροή της ιστορίας που πάει απίστευτα καλά και μετά από τόσον καιρό... now beat that! :P
Οκτ 04 2009 15:34
GkLoc → Zoro
[QUOTE=Marimo]Με άλλα λόγια, so far ακόμη νομίζω ότι το OP κάνει καλύτερη δουλειά κι εγώ! Το Naruto μου άφησε κάποιες πολύ καλές στιγμές και πάλι όμως, οπότε το έχω 2ο, αλλά για λίγο, καθαρά για τις βλακείες που αναφέραμε. [/QUOTE]
Thank God...
Οκτ 04 2009 09:57
GkLoc → miko-chin
Thanks για το invite
Δεν εχω εμπειρια απο Shoujo αλλα το συγκεκριμενo μαρεσε υπερβολικα πολυ,το λατρεψα βασικα,αρκετα πρωτοτυπο ηταν πιστευω,επισης ο Ren ηταν το πρωτο Bishonen που συμπαθησα σε Anime γενικα...(αμα εξαιρεσουμε τον Light)
Οκτ 02 2009 23:16
miko-chin → GkLoc
Hey μιας και έγινες recently Skip Beat fan είπα να σε καλέσω στο group που δημιουργήθηκε για το anime κυρίως.
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=159[/url]
Οκτ 02 2009 23:05
GkLoc → zade
Τούτο είναι από Berserk...δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω,διότι είναι Spoiler!
Οκτ 02 2009 15:34

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται