Jump to content

Community Status Updates

Photo

6Greed9 → Zoro

xax οντως. οπως ειπαμε,αν κρατουσε τη σοβαροτητα στα σημεια που πρεπει...κατα τη γνωμη μου αυτο και η σχετικη ευκολια αποδρασης ηταν τα ''μελανα'' του σημεια,δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αυτη τη στιγμη. Gantz διαβαζεις? αλλο καψιμο και εκει!
Sep 24 2010 01:40
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι όντως δεν το εξήγησα καλά, με τον Kaku στην αρχή κι εμένα μου άρεσε πολύ, γενικά ο Kaku ήταν στυλάτος χαρακτήρας και τον πήγαινα... αλλά μετά πως καταλήξαμε σε καμηλοπάρδαλη που κάνει και break dance ούτε κι εγώ το ξέρω (oh, my eyes... ). :/ Και οι άλλες οι φάσεις που σταματούσε τα σπαθιά του Zoro με την μύτη του δεν βοήθησαν πολύ επίσης. Και με τον Jyabura τα ίδια... ρε γίνεται τώρα τοπ μυστικοί πράκτορες που μας έχουν πορώσει ως το τέλος να τσακώνονται μεταξύ τους και παραλίγο να τους ξεγελάσει και ο ίδιος ο Usopp στο να τσακωθούν; Έλεος με αυτά τα δήθεν αστειάκια στην μάχη, υποτίθεται προσπαθούσαν να σώσουν την Robin δλδ! Μόνο ο Lucci κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον της μάχης. Α, το είδες; Ντάξει δεν το θεωρώ το αριστούργημα που πασάρεται, αλλά το βρήκα μια καλή μίξη sci-fi με μυστήριο με δράση... χώρια που σε κρατούσε σε εγρήγορση συνεχώς και εμένα αυτά μου αρκούν για μια καλή ταινία, που ερχόταν και κοντά στο matrix. ^^
Sep 24 2010 00:58
Photo

6Greed9 → Zoro

η ρομπιν ειναι λατρεια^^ ναι ηταν κομπλε σε ολους τους τομεις το ατιμο ναι απο μαχες lucci-blueno τα εσπασαν(ειδικα στο manga)και στο ανιμε τωρα που ειναι vs lucci ειναι πολυ καλη. με kaku μου αρεσε παρα πολυ vs zoro οταν μπαινει στο δωματιο και πολεμησαν με τα σπαθια. καραπορωθηκα μπορω να πω,αλλα και κει παλι μονο στο manga. μετα που αλλαξε μορφη...nooot. γενικα αν δεν ηταν αυτοι οι 2 με τον αλλο τον λυκο zoan τυπου,θα βλεπαμε καλυτερο ξυλικι,αλλα anywayz... καλο το inception αλλα με τοσα που ακουγα το περιμενα να γαμει και να δερνει. καλο παντως.
Sep 24 2010 00:27
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι, αλλά έχω λόγο (Robin :love:), θεωρώ το story της και ανάπτυξη από τα πιο καλά που έχει κάνει ο Oda, αλλά και την εμφάνιση του πληρώματος στο τέλος, μηνύματα φιλίας, τσακωμό με Usopp κλπ από τα καλύτερα στοιχεία που πρόσφερε συνδυαστικά το arc... ωστόσο σαν μάχες το θεωρώ πολύ μέτριο, μόνο με τον Lucci άξιζε πολύ (και φυσικά η απόλυτα πορωτική με τον Blueno και Gear Second), ενώ ειδικά με τον Kaku ήταν απαράδεκτη, από τις χειρότερες που έχω δει. Να πχ Skypiea αλλά ακόμα και Thriller Bark θεωρώ είχε καλύτερες μάχες. Αλλά και πάλι ξαναλέω ότι και τα υπόλοιπα arcs έχουν φοβερές στιγμές! 8 Οκτώβρη ε; Και πάλι καλά μπορώ να πω, με αυτό θα έχει βγάλει πόσα, 6-7 chapter φέτος (ίσως βγάλει και κάνα άλλο μέχρι το τέλος του έτους), θετικό για τα δεδομένα του... μακάρι να φτάσουμε Elfhelm πριν το 2011 όμως (με χάλασε το πολύ inception-daydreaming :P).
Sep 23 2010 23:49
Photo

6Greed9 → Zoro

α και σενα ακομα κ τωρα που εισαι στο πιο προσφατο τσαπτερ παραμενει το Ennies Lobby το αγαπημενο σου ε? berserk τελικα 8 οκτωβρη θα εχουμε...ναι μη σου πω καμια 10ετια :P
Sep 23 2010 23:39
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι indeed και μένα Enies Lobby είναι μάλλον το αγαπημένο μου ως σήμερα, αν και την θεϊκή πρώτη μάχη με τον Enel δεν την ξεχνάω (δεν το περίμενα με τπτ πως θα νικούσε αυτόν τον logia). :P Το Skypiea ναι γενικά όπως έχω δει και πει και σε άλλους είναι hit or miss arc, ή θα το λατρέψεις ή θα στην σπάσει. Για το Thriller Bark πάλι παρατήρησα ότι στο manga ήταν πιο πετυχημένο (imo), πιο ατμοσφαιρικό και σκοτεινό από το χαζοχαρούμενο του anime. Οπότε αν το μετράς καθαρά από το manga παίρνει παραπάνω πόντους, imo πάντα. :P Η σκηνή με τον Kuma μετράει παραπάνω στο anime πάλι όμως! Καλά αυτό με τους 2 θανάτους δεν έχω βρει άτομο (που να ασχολείται έστω και λίγο με το OP) που να μην έχει φάει το spoiler, μεταδίδεται σαν ιός... ο μόνος τρόπος να την γλιτώσεις είναι να διάβαζες το manga τότε που έγιναν, όπως εγώ... θυμάμαι έκπληξη που έφαγα όταν τα πρωτοείδα, παραήταν epic ο δεύτερος ειδικά! Για το Fairy Tail να ξέρεις απλά ότι το προηγούμενο arc κράζαν/με, παραήταν άκυρο και μες στο κλισέ, αλλά τώρα που τελείωσε ξαναέστρωσε και αξίζει όπως παλιά. Καλά για Berserk ανυπομονησία δεν έχω ούτε κι εγώ, τόσο αργά που βγαίνει και στο σημείο που είναι τώρα... αλλά δυστυχώς ένας χρόνος δεν κάνει την διαφορά imo, θα ήταν να το ξεχάσεις εντελώς για κάνα 2-3 χρόνια και βάλε και τότε να χαρείς chapters, αλλά άντε καν' το τώρα!
Sep 23 2010 06:01
Photo

6Greed9 → Zoro

χμ...προς το παρον σε καθε επιπεδο το Ennies Lobby. Story,pacing,setting,σκιτσο,ολα. γενικα λιγες θεωρω μετριες(οχι κακες) για τα γουστα μου στιγμες,ποιο αδιαφορο οπως πρεπει να σου εχω πει μου φανηκε το Skypiea,αν και ειχε και καλες φασεις. το thriller bark ειναι αρκετα ευχαριστο και με ωραιο humor,και γενικα ολο το setting με τα ''spooky'' σκηνικα και χαρακτηρες εχει ενδιαφερον απο αποψη σχεδιασμου,παλι δινει ρεστα σε θεματα δημιουργικοτητας/φαντασιας ο ατιμος...κατα τ'αλλα δεν με τρελαινει αλλα ειναι ευχαριστο,περιμενω να εμφανιστει ο Bartholomew Kuma να δω τι θα γινει και με αυτον αλλα και με τον Moria. γενικα απο εκει και περα θελω να δω σαν τρελος τι γινεται...να μην ειχα φαει και τα καραspoiler με τους 2 θανατους... :/ Το D.gray-man απο οσο τσεκαρα το στορυ αλλα και εικονες,φαινεται πολυ ενδιαφερον και μαλλον αυτο θα αρχισω,ναι πρεπει να εχει αρκετα γοτθικο κλιμα. και το fairy tail σαν στορυ μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον,αλλα τελευταια ακουγα να το κραζουν πολυ:P παντως θα το δοκιμασω σιγουρα σε καποια φαση. οσο για berserk εγω το πηρα αποφαση,θα το αφησω για κανενα χρονο(ουτως η αλλως ποσα να βγαλει μεσα σε 1 χρονο?4-5?:P)να τα διαβαζω πιο συγκεντρωμενα γιατι ετσι δεν...ηδη τα 2 τελευταια δν τα διαβασα.Εχω πραγματα να ασχοληθω οποτε υπομονη:P
Sep 22 2010 15:32
Photo

Zoro → 6Greed9

Και οπότε ας τολμήσω να ρωτήσω: ποιο είναι το αγαπημένο σου arc so far? Αν και μέχρι να δεις και τα επόμενα (που είναι επίσης φοβερά, μάλιστα εμένα το thriller bark δεν μου άρεσε γενικά, πέρα από κάποιες φάσεις το θεωρώ από τα κατώτερα, ενώ βλέπω εσένα πρέπει να σου άρεσε αρκετά) δεν θα ξέρεις σίγουρα, εγώ θεωρώ ότι arabasta μέχρι τέλος enies lobby ήταν τα top του Oda. Τα επόμενα μετά (ειδικά αυτό με τον Whitebeard που σου είπα) είναι επίσης τρομερά φυσικά, απλώς αυτά που σου είπα μου άρεσαν γιατί είχαν πιάσει τέλεια το spirit της περιπέτειας και φαντασίας που θέλει να μεταδώσει η σειρά, στην συνέχεια ενώ σοβαρεύει πιο πολύ και αλλάζουν το κλίμα και οι στόχοι κάπως (όχι ότι είναι κακό). D.Gray-man, δεν θυμάμαι αν σου είχα πει, είναι σκοτεινό της τάξης Berserk. Όχι τόσο πολύ βέβαια, για shonen μιλάμε άλλωστε, αλλά για τα δεδομένα του έχει ωραίο dark κλίμα. Το Fairy Tail πάλι το άλλο άκρο, όπως λέει και το όνομα, χαρά και γέλια, χωρίς να λείπουν οι ανατροπές, το ενδιαφέρον και τα ευχάριστα arcs, όπως είπα. Διαλέγεις και παίρνεις οπότε. ^^ Ω καλά, για τον Miura είναι γνωστό πια ότι ισχύει το "στο άπειρο... κι ακόμα παραπέρα!". :P
Sep 22 2010 04:11
Photo

6Greed9 → Zoro

ναι οντως ισχυει αυτο με το σχεδιο...τι να σου πω,εγω προσωπικα το λατρευω,ειδικα απο ενα σημειο και μετα. για το break το ξερω ναι,αν δεν κανω λαθος απο οκτωβρη θα κανει μπαμ παλι ο luffy. θα εχει πολυ ενδιαφερον,αναρωτιεμαι αν αλλαξει καθολου εμφανισιακα το πληρωμα... τεσπα σημερα διαβασα το 48 κ μπαινω 49,νταξ βλεποντας κ το ανιμε παλευεται η ελλειψη σε γενικα πλαισια:P τωρα θα πολεμησουν τον Oz αν κ τις εφαγαν ηδη. θα τα τσεκαρω και τα 3 αυτα,αλλα δεν ξερω με ποιο να αρχισω ακομα...για D.grayman το κοβω αρχικα. για Berserk κατι ακουσα κ γω,μακαρι αλλα για σεπτεμβρη χλωμο το κοβω,θα κυκλοφορησει κ το vol.35 τελη του μηνα,ειδα και το cover,οποτε μαλλον απο οκτωμβρη κ μετα...ελπιζω να μην δουμε elfheim απο το 2012 κ ακομα παραπερα! T___T
Sep 22 2010 00:28
Photo

Zoro → 6Greed9

Heh, σε καταλαβαίνω, κι εγώ πέρασα από αυτή την αγωνία ότι θα ξεμείνω από επεισόδια/chapters κάποια στιγμή και θα πρέπει να περιμένω μαζί με τους "υπόλοιπους θνητούς". :P Και συμφωνώ ότι πραγματικά αν ο Oda το έκανε λιγότερο παιδικό και shonen-like και πιο σκοτεινό/σοβαρό θα έβγαινε μια τέλεια ιστορία, αλλά πάει και κάνει βλακείες μετά δυστυχώς. Κατά την γνώμη μου βέβαια και το Naruto έρχεται κοντά (αλλά όχι ίσα) σαν ποιότητα ιστορίας, αλλά κι εκεί πάει και το χαλάει με άλλες βλακείες. Για τον Whitebeard ετοιμάσου, όλο το προηγούμενο arc του manga και το τωρινό του anime αυτόν αφορούσε (και Ace φυσικά) και ήταν από τα πιο πορωτικά της σειράς! Το σχέδιο ναι, συμφωνώ, δεν είναι και το αγαπημένο μου (Miura :P) αλλά δεν το λες κι άσχημο τώρα, έχει το δικό του στύλ. Να σκεφτείς ότι υπάρχουν και άτομα που δεν αρχίζουν την σειρά καθαρά λόγω σχεδίου, ασχέτως ιστορίας/ποιότητας κλπ, καθαρά μόνο λόγω σχεδίου. -_- Συνέχισε το κατά τ' άλλα, τα τελευταία chapters έκαναν μια μικρή κοιλιά imo, αλλά, δεν ξέρω αν το 'μαθες, ο Oda έκανε διάλειμμα ένα μήνα και περιμένουμε νέο chapter τον Οκτώβρη τώρα πια, όπου θα έχουν περάσει 2 χρόνια στην σειρά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις η πόρωση θα χτυπήσει πάλι κόκκινο φαίνεται. ^^ Για Fairy Tail τώρα ναι, στο προτείνω. Είναι πιο χαλαρό σαν ιστορία/ποιότητα από OP και Naruto, αλλά σαν ανατροπές δεν είναι και πολύ πίσω και επίσης είναι πολύ ευχάριστη σειρά να διαβάσεις/δεις. :thumbup: Αλλιώς πιάσε D.Gray-man (που λέγαμε) ή Hunter x Hunter. Για Berserk που λες δεν ξέρω αν το 'μαθες αλλά σε λίγες μέρες [B]ίσως[/B] δούμε νέο chapter!
Sep 21 2010 22:56
Photo

6Greed9 → Zoro

heh εχω προχωρησει καμποσο αλλα προσπαθω να το παω αργα για να το απολαμβανω περισσοτερο και να μην ειμαι και πολυ στο περιμενε...στα μεσα καπου του thriller bark ειμαι,θα μπω vol.48 συγκεκριμενα,και εχω πιασει το anime για να προχωραει οσο γινεται το manga.Εκει ειμαι στο 292,στη μαχη strawhats & CP9 δηλαδη. σκεφτομαι πως μου μενουν 13 vol και τα θεωρω ελαχιστα :/ γενικα τι να πω,η φαντασια κ η δημιουργικοτητα που εχει ο Oda ειναι αξιοζηλευτη. λατρευω τον κοσμο που εχει δημιουργησει κ το μοναδικο του σκιτσο,απο τα καλυτερα κ πιο ξεχωριστα που εχω δει(μου κανει εντυπωση πραγματικα που ορισμενοι το θεωρουν κακο). οι χαρακτηρες ειναι ολα τα λεφτα. ο Whitebeard,αν και ως το σημειο που ειμαι εγω εχει εμφανιστει ελαχιστα,μονο που τον βλεπεις νιωθεις δεος.Το κεφαλαιο με την ομιλια του μαζι με τον Shanks στο πλοιο ηταν υπεραρκετο για να πορωθω :P γενικα,το στορυ εχει αρχισει να παιρνει μορφη και ειναι ακρως ενδιαφερον κ δεν ξερεις με τι προσπαθεια προσπαθω να διαβαζω αργα το manga...το ολο θεμα World Goverment,Shichibukai,Whitebeard-Blackbeard-Ace-Shanks ειδικα... γενικα αυτο που με ''χαλαει'' ειναι το υπερβολικο χιουμορ στις σοβαρες καταστασεις οπως καποιες μαχες κλπ αλλα δν εχω και προβλημα αφου γενικα ολα ειναι τοσο καλα στο συνολο τους. λιγη περισσοτερη σοβαροτητα και σκοτεινια θα μπορουσαν να το φτασουν σε δυσθεορατα υψη... δεν μπορω καν να το συγκρινω με τα υπολοιπα shonen που γνωριζω,ειναι κατι το πολυ ξεχωριστο. πραγματικα καταλαβαινω γιατι γραφει ιστορια και ειναι το ποιο επιτυχημενο manga ever... εσενα τωρα πως σου φαινονται οι εξελιξεις? κατα τ'αλλα,σκεφτομουν να δοκιμασω fairy tail και γενικα κατι αλλο που να αξιζει. καμια προταση στους χωρους shonen/seinen? (ακυρο,αφου πηρα τα vol.2-3 για δοκιμη πιστευω πως η εκδοση του berserk απο την anubis ειναι πολυ καλυτερη απο της dark horse)
Sep 20 2010 02:47
Photo

Zoro → 6Greed9

Βλέπω προχωρήσαμε στο OP. Τι λέει, καλός ο Whitebeard; :orly: Που έφτασες αλήθεια;
Sep 17 2010 21:11
Photo

Zoro → 6Greed9

Για Naruto κι εγώ δεν μπορώ αυτόν, όσο και Sasuke και Sakura... η βλακεία είναι κατά την γνώμη μου ότι η σειρά περιστρέφεται γύρο τους και γι' αυτό καταστρέφεται, ενώ κατά τ' άλλα είχε πολύ ωραίες ιδέες περί ειρήνης και πολέμου με τα χωριά, ενώ οι κακοί του (Akatsuki) είναι ακόμη και ως σήμερα οι αγαπημένοι μου σε όσα shonen έχω πετύχει (ακόμα και OP), απλά όταν προσπαθεί να χωρέσει αυτούς τους 3 μέσα πατώνουν όλα. :P OP πάλι μου αρέσουν όλοι οι πρωταγωνιστές, ειδικά ο Luffy είναι από τους αγαπημένους μου, ενώ η ιστορία έχει το απίθανο να διατηρεί ένα πολύ καλό επίπεδο και μετά από τόσους τόμους... βέβαια δεν είναι με την καμία τέλειο, με εκνευρίζουν διάφορα, όπως η παιδικότητα που έχει σε κάποια σημεία, οι φλώροι κακοί και η αθανασία (αν και το τελευταίο ψιλολύθηκε τελευταία ευτυχώς). Anw συνέχισέ το και πάλι και ότι απορία ή γεγονός θες να σχολιάσεις εδώ είμαι. ^^
Jul 13 2010 20:17
Photo

6Greed9 → Zoro

το naruto καλο ειναι μωρε,απλα δεν ειναι τοσο του γουστου μου, και ποτε δεν τρελαθηκα μαζι του,και ενας βασικος λογος ειναι ο ιδιος ο naruto. το bleach απο την αλλη παντα το προτιμουσα,παλιοτερα μαλιστα μου αρεσε πολυ,αλλα εδω και πολυ καιρο πεφτει η μια ξενερα μετα την αλλη...μεγαλη απογοητευση,το τελευταιο arc μπορουσε να απογειωθει αλλα τα εκανε σαλατα ολα,το χειροτερο μακραν...οχι τιποτα αλλο,ειναι και αρκετα σημαντικο. τεσπα,και στα 2 παντως στο ανιμε ειμαι πολυ πισω. ωραια,το d-grayman θα το τσεκαρω καποια στιγμη. τιποτα για το req ευχαριστηση μου
Jul 13 2010 18:52