Community Status Updates
Zoro → 6Greed9
Hey, παρατηρώ ότι έχουν περάσει σχεδόν (παρά περίπου ένα μήνα) 10 χρόνια από την τελευταία μας συζήτηση εδώ στα προφίλ.. πως περνάει ο καιρός ε; Χαίρομαι που είσαι ακόμα καλά και πιστός στο Berserk!
May 22 2021 22:02
-
6Greed9
Αν περναει λεει... Και γω ελπιζω να εισαι καλα. Τσεκαρω λιγο τις συζητησεις μας, ωραια τα λεγαμε! Ειχα παρατησει το φορουμ, και αν κρινω απο την γενικοτερη κινηση που εχει, το ιδιο και η πλειοψηφια. Τα κοινωνικα δικτια τα γκρεμισαν ολα =p Πιστος στο Berserk για παντα, ειδικα τωρα που ειμαι και επισημως struggler λογω της μεγαλης και ξαφνικης απωλειας...
May 22 2021 22:17 -
Zoro
Άστα να πάνε, όπως το πες με τα κοινωνικά δίκτυα, χαίρομαι που ο θάνατος του Miura μας έφερε ξανα εδώ να θυμηθούμε τα παλιά τουλάχιστον!
Τα πράγματα άλλαξαν αρκετά για μένα τα τελευταία 10 χρόνια.. anime-wise, δεν βλέπω τόσες σειρές anime πια, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και επειδή το netflix ήρθε και τα ρήμαξε όλα κι αυτό, με τις σειρές του!
Πάντως από anime σειρές που είδα και μου έμειναν τα τελευταία χρόνια είναι το Parasyte και κυρίως η σειρά που στο μυαλό μου είναι πια ο αντικαταστάτης του Berserk: το Attack on Titan.. το ξεκίνησα κάπου στο 2014 και από τότε κάθε χρόνο που είχε νέα σεζόν την έβλεπα μανιώδως, ωραία ιστορία, twists και βία.. και σε αντίθεση με το Berserk ευτυχώς έχει αρχή, μέση και τέλος (όπως και το Parasyte), του χρόνου περιμένω την τελευταία σεζόν (δεν έχω διαβάσει manga). Ο δημιουργός του Attack on Titan μάλιστα διάβασα έχει επηρεαστεί από το Berserk, οπότε είναι άξιος διάδοχος, αν και η ιστορία είναι προφανώς διαφορετική.
Έχεις δει κανένα από αυτά τα δύο; Εναλλακτικά, βρήκες κάτι άλλο που κάλυψε το κένο του Berserk;
May 22 2021 22:30
6Greed9 → Zoro
ναι, το πρωτο fma το αγαπαω, ηταν το 1ο anime που κατεβασα και ειδα, μετα απο αυτο αρχισε η συστηματικη μου ενασχοληση με τα manga/anime.
ακομα και τωρα ολα μου φαινονται τελεια, η μουσικη, η ατμοσφαιρα, το σχεδιο, η πλοκη...
αχ παλιες εποχες...
:P
well, το fairy tail αρχικα μου αρεσε αρκετα, εχει καλες ιδεες γενικα αλλα στην εκτελεση καπου τα χαλαει νομιζω...τουλαχιστον στους πρωτους 10 τομους που διαβασα προς το παρον.
οχι οτι ειναι για πεταμα περνα καλα η ωρα αλλα ακουγα τοσα και τοσα και περιμενα κατι καλυτερο μαλλον.
fanservice προς το παρον ετσι κιετσι, μετα φαινεται θα χορτασω περισσοτερο:P
Jun 16 2011 02:37
Zoro → 6Greed9
Ναι και στην ταινία είχε αφιερώσει κάποιες μικρές σκηνές για τις σχέσεις των Hobbits, αλλά και πάλι επειδή τα βλέπεις και ακούς μπροστά σου γίνονται πολύ πιο εύκολα κατανοητά και μη βαρετά πιστεύω.
Σου άρεσε το πρώτο FMA anime εννοείς, το filler, ε; Αν ναι, παρότι στο σύνολο μου άρεσε πιο πολύ το canon, το πρώτο είχε άπαιχτο κλίμα για shonen, πιο dark και horror... ότι πρέπει για μας τους Berserk fans. Το παιδικό, γενικά, κλίμα του canon τι να λέει εκεί. Επίσης ήταν απίθανο για filler πλοκή. ;)
... τέλος, Fairy Tail is all about [URL="http://www.youtube.com/watch?v=o-_Jq3ssEa0"]this[/URL]. :hahaha:
Jun 16 2011 01:19
6Greed9 → Zoro
καταλαβαινω τι λες, απ'οτι θυμαμαι και γω απο το 1ο βιβλιο που διαβασα μισο.
αφιερωσε ενα κεφαλαιο για να μας πει για συγγενειες και σχεσεις, ποιος ειναι ο μπατζανακης του ταδε χομπιτ, ποια πρωην ειχε το ταδε χομπιτ κλπ.:P
τεσπα παντως προς το παρον δεν υπαρχει νομιζω κατι που να μου αρεσε η μεταφορα του οσο η οριτζιναλ μορφη του (εκτος ισως απο fma, παιζει να ειμαι ο μονος:P)
το d.gray-man αν και ακομα ειναι αρχη και δεν εγινε τιποτα το τρελο για να κολλησω,εχει ωραια ατμοσφαιρα και setting οπως μου ειχες πει παλιοτερα.
το fairy tail παλι το παλεψα, αλλα δεν μεχρι στιγμης...:P
Jun 16 2011 01:00
Zoro → 6Greed9
Εγώ τα διάβασα και τα 3 όταν άρχισε να κάνει ντόρο η πρώτη ταινία και τα ολοκλήρωσα πριν βγει η δεύτερη και και πάλι οι ταινίες με κέρδισαν πιο πολύ. Δεν λέω, και τα βιβλία ήταν επίσης epic, απλά σε αρκετά σημεία έπεφτε πολύ περιγραφή θυμάμαι (πόσα δέντρα, τι ζώα, πόσα βουνά... τι ίχνη σκόνης έχει στο πάτωμα το κάθε σκηνικό κλπ :P) και, αν και σίγουρα αυτό πολλοί θα το βρίσκουν θετικό (να είναι περιγραφικό και λεπτομερές για τον κόσμο του), εγώ βαριόμουν... οι ταινίες ενώ ευτυχώς είχαν σαν πλεονέκτημα το 1 εικόνα = 1000 λέξεις... και άγιος ο Θεός! Και επίσης όσα έκοψαν από το βιβλίο δεν ήταν vital. Τώρα ok έχω δει fanboys του βιβλίου να λένε ότι ο Legolas παραήταν ψώνιο ή παραέπεσε CGI σε κάποια σημεία, αλλά εμένα τίποτα απ' αυτά με χάλασε.
Ναι ωραίο είναι το D.Gray-man, ειδικά αν σου άρεσε από πρώτο τόμο. Εμένα κάπου προς vol. 3-5 άρχισε να μου αρέσει. Βέβαια αφού λες το έκανες αντί του διαβάσματος δεν απορώ που σου άρεσε. XD
Jun 16 2011 00:22
6Greed9 → Zoro
ναι επτασφραγιστο μυστικο το κρατανε
>.<
καλα φανταζεσαι,αν και υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις,τους αρχοντες δεν τους εχω διαβασει ακομα,μονο το πρωτο βιβλιο μισο πριν αρκετα χρονια.Αλλα για να λενε ολοι πως ειναι απο τις πιο αξιολογες μεταφορες κατι θα ξερουν...
διαβασα και τον 1ο τομο D.gray-man (αντι να διαβασω κανα μαθημα), καλο φαινεται
Jun 15 2011 15:06
Zoro → 6Greed9
Α, lol XD Ναι για το animation κάποια συνωμοσία θα παίχτηκε και θα τους είπε ο Miura να κάνουν όπως αυτόν με το release πληροφοριών, με το σταγονόμετρο!
Και ναι κλασικά η γραπτή μορφή για άλλη μια φορά θα αποδείχτηκε πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη από την οπτική φαντάζομαι (αν και για να γίνω ιερόσυλος θα πω ότι το lotr είναι εξαίρεση :P).
Jun 15 2011 03:46
6Greed9 → Zoro
μπα ο τεταρτος τομος απο anubis εννοω, τους μαζευω, τους πρωτους 5 δεν τους εχω, εχω διασπαρτους απο dark horse.
γινεται καλη δουλεια αλλα βγαζουν 1 τομο το χρονο περιπου...
μακαρι να μαθαιναμε περισσοτερα για το animation αλλα μας δινουν ψιχουλα για πληροφοριες
>.<
το κομικ τελειωσε ναι, πολυ πολυ αγαπημενο, τσεκαρε το το καλοκαιρακι και θα δεις.
και γω την ταινια ειδα πρωτα, μου αρεσε πολυ (αν και το κομικ ειναι 100 φορες καλυτερο) και μετα ξεκοκκαλισα και τα κομικ
^^
Jun 15 2011 02:57
Zoro → 6Greed9
Need... more... internet. :zombie: Αν και τελευταία κόλλησα με games, που είχα παρατήσει για κάποια χρόνια... μακριά αυτές τις μέρες όμως, έτσι και πιάσω ένα κάηκα!
Ναι το manga συνεχίζει και μετά το arc με τον Shishio, ένα ακόμα arc είχε πριν το τέλος δλδ και εκεί εμφανίζεται το jolly roger. :Ρ
Berserk 4; Εννοείς το 4ο trailer; Αν ναι, link!
Scott Pilgrim όχι δεν έχω διαβάσει btw... και δεν έχω δει ούτε την ταινία, no time αυτή την περίοδο, αλλά τουλ την τελευταία θα την δω σίγουρα κάποια στιγμή, μες στο καλοκαίρι μάλλον. :nerd: Έχει ολοκληρωθεί το comic πάντως;
Jun 15 2011 01:10
6Greed9 → Zoro
τς τς και συ στα ιντερνετς λιωνεις ρε αντι να διαβαζεις?
διάλειμμα από το διάλειμμα δεν λες τιποτα!
ενδιαφερον, kenshin εχω δει το ανιμε ως το τελος του αρκ με τον sishio, ισως αρχισω να μαζευω το manga απο anubis...
βγηκε και το berserk 4 λενε φημες (επιτελους):P
(btw scott pilgrim εχεις διαβασει?)
Jun 15 2011 00:48
Zoro → 6Greed9
Ντάξει έχουμε και κάνα OP και ενίοτε Berserk για να [s]αντικαθιστούν[/s] μας αποσπούν από το διάβασμα... σε κάποιες φάσεις βαριέμαι τόσο πολύ πάντως που καταλήγω να κάνω διάλειμμα... από το διάλειμμα!
Άντε κι εμένα περίπου ένας μήνας μου λείπει ακόμη... υπομονή, μια ιδέα είναι. :heat:
Άσχετο αλλά επειδή θυμάμαι είχες βάλει ένα link που έδειχνε την σημαία των ψάθινων σε ένα comic (νομίζω scott pilgrim), δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το Rurouni Kenshin manga αλλά κι εκεί γίνεται κάτι παρόμοιο, σε μια βόμβα (o Oda δούλευε μαζί με τον mangaka του RuroKen βέβαια). Εξαπλώνεται παντού σιγά σιγά ο άτιμος. :Ρ
Jun 15 2011 00:36
6Greed9 → Zoro
και γω το παθαινω, ακομα και sex & the city ειμαι ικανος να παρακολουθησω >.<
και ακομα δεν εχω παρει μπρος, πρεπει να πιεστω:P
15 μερες...υπομονη.
υπομονη.
χD
Jun 15 2011 00:23
Zoro → 6Greed9
[QUOTE=6Greed9;507246]βοηθεια δεν μπορω να κατσω να διαβασω, βοηθεια Τ____________Τ[/QUOTE]Συμπάσχουμε, συμπάσχουμε... εμείς και όλη η Ελλάδα!
Στο μεταξύ ένα παράξενο, όποτε έχω διάβασμα μου έρχεται όρεξη να κάνω οποιαδήποτε άλλη ασχολία ή και αγγαρεία που στον ελεύθερο χρόνο θα απέφευγα, έχει κι αυτό το καλό το διάβασμα. Πιστεύω κι εκεί δεν είμαι μόνος. :rolleyes:
Jun 14 2011 21:55
Sabaku316 → 6Greed9
Βασικα στο Φairy Tail λατρευω το γεγονος ότι οι μάχες δεν κρατάνε πάνω απο ένα επεισόδιο. Εκεί το παραδέχομαι γιατί σπάζαζομαι με τις μεγάλες αναμονές...Code Geass επικό πάντως.
Mar 26 2011 18:58
6Greed9 → Sabaku316
δεν το εχω δει το code geass αλλα εχω ακουσει καλα λογια.
τα υπολοιπα μεγαλα shonen τα εχω παρατησει προς το παρον καθως βαρεθηκα αρκετα,ειδικα bleach που το ****** και ψοφησε.
one piece ομως σταθερη αξια και γενικα το θεωρω απο τα πιο ιδιαιτερα και αξιολογα πραγματα που εχω διαβασει,λατρεια.
fairy tail καλο,αλλα προς το παρον τπτ το ιδιαιτερο...
Mar 26 2011 11:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed