Community Status Updates
Zoro → 6Greed9
OK τα έχω, λεπόν:
- [URL]http://www.emulator-zone.com/doc.php/dreamcast/[/URL]
Αυτό για το dreamcast emulator και κατεβάζεις το nullDC ή ένα από τα άλλα αν δεν σε βολεύει (απλά άκουσα είναι πιο καλό αυτό που σου 'πα).
Και μετά το παιχνίδι το παίρνεις από εδώ (θέλει εγγραφή):
- [URL]http://www.romulation.net/Dreamcast/Sword_Of_The_Berserk_%28U%29%28KALISTO%29.rar.html/#details[/URL]
Για PS2 έχει εδώ πάλι, αλλά να ξέρεις ότι άκουσα θέλει να έχεις δυνατό επεξεργαστή στο PC, ωστόσο κάνε μια δοκιμή αν θες (+ θέλει να κατεβάσεις και τα plugins νομίζω):
- [URL]http://pcsx2.net/downloads.php[/URL]
Για το παιχνίδι εδώ πάλι (megaupload), είναι στα ιαπωνικά btw αλλά μια χαρά βγάζεις νόημα, εγώ το τερμάτισα χωρίς πρόβλημα εκεί:
- [URL]http://isogamesdownload.blogspot.com/2010/02/berserk-ps2-ntsc-megaupload.html[/URL]
Καλή επιτυχία αν τα κατεβάσεις και ότι χρειαστείς εδώ!
Oct 02 2010 19:59
Zoro → 6Greed9
Ναι, ήμουν και είμαι πολύ καμένος της Dreamcast εποχής και έτυχε σε κάποια γενέθλιά μου να μου το φέρει δώρο ένας φίλος μου. Η ιστορία του παιχνιδιού ξεκινούσε κάπου μετά την έκλειψη (filler όπως σου πα) με Puck και την "χτυπημένη" Caska και με μάγεψε αυτό το τρίο τότε: το ξωτικό που κάνει τις πλάκες (είχε αγγλικές φωνές και του Puck ήταν πάρα πολύ πετυχημένη), μια εγκεφαλικά ασταθής γυναίκα και ο badass τύπος με το τεράστιο σπαθί που την προστατεύει (από τότε ειδικά ο Guts μου είχε κάνει πολύ εντύπωση σαν χαρακτήρας). Μετά ο κόσμος ήταν σκοτεινός, είχε μουσικές κλασικά από Susumu Hirasawa, είχε τέρατα, είχε Zodd... όλα τα 'χε για να καώ! Άρεσε και σε κάποιους φίλους μου σε σημείο που λέγαμε από ποια ιστορία/παιχνίδι προέρχεται, μιας και φαινόταν ότι μιλούσαμε για sequel, έτσι όπως ξεκινούσε μπερδεμένα την ιστορία.
Ε, τότε δεν είχα νετ, όχι τόσο γρήγορο τουλ, και οπότε δεν το έψαξα ποτέ για την προέλευση αυτής της σειράς... κάνα 7-8 χρόνια μετά που ασχολήθηκα με animanga παρατηρώ το Berserk anime και ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, λέω μπας και έχει σχέση με το παιχνίδι (φαντάσου δεν το είχα ξεχάσει ακόμη); Και έφτασα εδώ τελικά. :P Μάλιστα πριν κάνα χρόνο τερμάτισα για άλλη μια φορά το παιχνίδι του Dreamcast και κατάλαβα όσα δεν είχα καταλάβει παλιά στην ιστορία. Μιλάμε και για μικρό παιχνίδι να ξέρεις, αν πορωθείς το τελειώνεις σε 3 ώρες (σε αντίθεση με αυτό του PS2 που είναι πιο μεγάλο), οπότε δεν θα σου φάει και πολύ χρόνο.
Να, δες μια και το intro: θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί μου είχε φανεί πολύ cinematic και movie-like... αναρωτιόμουν πως γίνεται να είναι απλά ένα videogame, αφού είχε τόσο καλό story; (στο τέλος δείχνει και τον μανδραγόρα)> [URL]http://www.youtube.com/watch?v=pex1OV8dCkg[/URL]
Επίσης και του PS2 πολύ καλό το opening> [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Vf0EY3p3heY&feature=related[/URL]
Και σχετικά με αυτό που λες για rpg να ξέρεις ότι, σε αντίθεση με αυτό του Dreamcast, στο PS2 παίρνεις πόντους από τους κακούς που σκοτώνεις και μπορείς να αναβαθμίσεις κινήσεις, attack, defense και μάλιστα Puck, Ishidoro, Serpico και Schierke υπάρχουν σαν assist characters, δλδ ο Puck είναι healer, οι 2 μεσαίοι κάνουν attacks και η τελευταία σου ανεβάζει το defense ή attack power. Ακόμα και τα δευτερεύοντα όπλα (βαλλίστρα, κανόνι) τα χρησιμοποιείς σε περιορισμένους χρόνους και μετά περιμένεις να φορτίσουν. Ότι πρέπει για rpg fans νομίζω, αν και το game έχει και τα μειονεκτήματά του φυσικά, οπότε είναι κυρίως για berserk fans imo.
Θα σου πω σίγουρα για το Dreamcast emulator σύντομα, για PS2 θα δω αν έχει τπτ in stock. ;)
Oct 02 2010 18:14
6Greed9 → Zoro
woa,ετσι μπηκες στον κοσμο του Berserk δηλαδη ε?
ωραια,αφου σου αρεσε και σε εκανε να ασχοληθεις παραπανω...
^^
εχω δει παρομοια βιντεακια,πρεπει να χορταινεις berserkιλα...
αν εχεις καποιο στο μυαλο σου ναι πες μου καποια στιγμη,ευχαριστω:)
βεβαια σου ειπα,αν βγει κανενα action/rpg καποια στιγμη που να ειναι και πληρες το καψιμο που εχει να πεσει θα ειναι ανυπολογιστο.
απο τα ξημερωματα που το σκεφτηκα φτιαχνομαι:P
Oct 02 2010 15:08
Zoro → 6Greed9
Χεχε, εγώ σκέψου ότι την σειρά την έμαθα πρώτα ως παιχνίδι για το Dreamcast, τότε που ακόμη δεν ήξερα τι εστί manga και anime και ήδη από τότε με είχε τραβήξει ο σκοτεινός αυτός κόσμος.
Τώρα κοίτα για Dreamcast είναι όντως κατώτερο σαν gameplay από του PS2, αλλά αξίζει περισσότερο για την ιστορία imo. Filler είναι βασικά η ιστορία, αλλά πολύ καλή, μάλιστα παίζει να την έγραψε και ο Miura νομίζω. Σκέψου ότι στο manga, όταν μπαίνουν στην καλύβα της μάγισσας-sensei της Schierke, ο [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-24-page-77.html"]Puck και ο Ishidoro παίζουν με ένα μικρό φυτό (κάτω στην εικόνα)[/URL], που είναι μανδραγόρας, ουσιαστικά το δημιούργημα-ιός ενός filler apostle του παιχνιδιού... έχει μπόλικο σφαξίδι μετά, όλα τα όπλα του Guts ως το κανόνι και berserk mode, μάχη με Zodd και μια μίνι σκηνή στο τέλος όπου η Caska ξυπνάει για μερικά δευτερόλεπτα από τον "ύπνο" της και "ξαναπέφτει" μετά... overall αξίζει και μόνο γι' αυτά imo. ^^
Τώρα αυτό του PS2 το ανάποδο, είναι πιο balanced το gameplay και πιο rpg-like (με power ups κλπ), αλλά σαν ιστορία ουσιαστικά είναι το Millennium Falcon arc, μέχρι μετά την μάχη με Grunbeld (ναι, φοράς και την πανοπλία!), οπότε πράμα που ήδη έχουμε δει (αν και έχει έναν filler apostle κι εδώ).
Δες και το σχετικό video πόρωση, ειδικά στο τέλος η μάχη με Zodd σε uber speed αξίζει (τα κάνεις στ' αλήθεια στο game αυτά, δεν είναι βίντεο): [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eHmb75X4V9Y[/URL]
Έχω έναν φίλο που βρήκε emulator για PC για το Dreamcast game πάντως, θα τον ρωτήσω ποιο και αν είναι σου λέω (και μετά όποτε και αν θες το δοκιμάζεις). :)
Oct 02 2010 04:11
6Greed9 → Zoro
πφ που ρε συ...
εψαχνα προσφατα κανεναν emulator και για τις 2 παιχνιδομηχανες και τα παιχνιδια επισης,αλλα δεν ασχοληθηκα αρκετα,πρεπει...
αρχιζει και το νεο 6μηνο βλεπεις,χαχαχ
παντως οσα εχω δει,κυριως αυτο του PS2 πρεπει να ειναι πολυ καλο...
κατι φαν made rpg εχω παιξει,μετρια πραγματα ομως...
ενα rpg θα ηταν απιστευτο νομιζω μιας και ανεφερα το συγκεκριμενο ειδος.
wow,φτιαχνω τωρα εικονες στο μυαλο μου!:P
Oct 02 2010 03:52
Zoro → 6Greed9
Άσχετο αλλά τα 2 παιχνίδια, το ένα για Dreamcast και το άλλο για PS2, ως μπερσερκαμένος, μπας και τα έχεις παίξει;
Oct 02 2010 03:43
6Greed9 → Zoro
ναι ρε συ,μετα απο επισημες ανακοινωσεις,ανανεωσεις στη σελιδα του manga,teasers κλπ κλπ δεν μπορει να μην βγαλουν κατι τι να σου πω.
ξερω μονο οτι θα γινει χαμος απο ολους και θα πεσει βρισιδι και καταρες μεχρι να πραγματοποιηθει
:P
και αυτα που ειχαν βγει και θεωρηθηκαν fake τα ιδια ειναι,δεν καταλαβα γιατι διερευσαν τοτε και αρνηθηκαν κατι,καθως φαινεται πως ηταν προπαραγωγη η κατι τετοιο.
ουφ,μολις δουμε τι ποτε και πως θα καθησυχαστουμε,μεχρι τοτε..
Oct 02 2010 03:37
Zoro → 6Greed9
Believe it! Υπάρχει περίπτωση να μας τρολλάρει ποτέ ο Miura; No fkin way! XD
Srsly πάντως, δεν μπορεί, τόσο καλοστημένα trailers (που συνεχίζουν να βγαίνουν) και μόνο καπνός στο τέλος, έστω ένα μεγάλο OVA μας το χρωστάνε! :burningbe3:
Oct 02 2010 03:30
6Greed9 → Zoro
και γω γουσταρω τρελα,φαντασου τα και σε καλη ποιοτητα!
καλα 3D δεν νομιζω να την παλευε κανενας...
ακομα δεν εχουμε καποια πληροφορια για το τι θα ειναι και ποτε θα βγει,αλλα νομιζω μενουν 2 ακομα teasers να κυκλοφορησουν,ηδη ανεβασαν και τα 3 στη σελιδα του.
εχω να πω πως νομιζω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βιωσουμε pure epicness στο maximum και να παθουμε και overdose.
I want to believe!
:D
Oct 02 2010 03:19
Zoro → 6Greed9
Γουστάρω Zodd και Behelit σε CG, μόνο ο Puck λείπει! :blingeye2:Πάλι καλά δλδ, συγκριτικά με την απειλή του να είναι όλο 3D, αυτό μπορεί να βγει και innovative τελικά... καμιά πληροφορία για το πότε θα βγει ακόμα τπτ; O_O
Oct 02 2010 03:09
6Greed9 → Zoro
πφ ασε ναι.
αλλα αυτη τη φορα εχουμε ελπιδες νομιζω...
may the force be with us,indeed!
Sep 28 2010 22:01
Zoro → 6Greed9
Ναι το είδα, πολύ epic, μέχρι και την μουσική.
Πω με αυτή την σειρά θες να πορωθείς και όλο και κάποιος θα στο χαλάσει, μια ο Miura, μια τα studios... may the force be with us!
Sep 28 2010 21:59
6Greed9 → Kenny
ελπιζω να ειναι ωραια τα spin-offs του Devilman...
ωραια,ευχαριστω για τις προτασεις σου,θα πιασω κατι,λογικα απο Nagai πρωτα,και θα σου πω εντυπωσεις.
:)
Sep 28 2010 21:59
6Greed9 → Zoro
τι να σου πω...
το βιντεο το ειδες?οι εικονες ειναι απο εκει και φαινεται καινουργιο...
τι στο καλο παντως,υπαρχει ανακοινωση στο vol.35 για anime,αλλαξε η σελιδα του manga,εκαναν λογαριασμο στο twitter!Δεν μπορει να μας τρολλαρουν ετσι!
i want to believe!
Sep 28 2010 21:53
Zoro → 6Greed9
Πω, τι ξενέρα ήταν αυτή με το 3D... αλλά το έσωσες κάπως με εκείνη την uber pic, αν και μου φαίνεται παλιά είναι, από παλιές φήμες που υπήρχαν ότι θα βγει reboot της σειράς.
Δεν το βάζουμε κάτω όμως, όπως κι ο Guts "στον αγώνα"!:dwarf:
Sep 28 2010 21:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed