Community Status Updates
Zoro → 6Greed9
Ναι η Skypiea απ' όσο έχω δει είναι hit or miss arc, έχω παρατηρήσει και άτομα να λένε ότι είναι απ' τα χειρότερα arcs του OP. :P Εγώ προσωπικά πάντως το έχω στα αγαπημένα γιατί μου άρεσε η φαντασία που είχε με το ιπτάμενο νησί και τον ψεύτη Norland και το πως εξελίχθηκε, ενώ οι μάχες και ειδικά αυτή με τον Enel μου φάνηκαν χορταστικές, αλλά και πάλι γούστα.
Ναι, αυτά τα 2 arc είναι epic stuff, αν και έχουν τις μικροατέλειες τους, ειδικά αυτό με την Robin στο τέλος χάλασε λίγο imo, αλλά έως ένα σημείο ήταν άπαιχτο! Βέβαια και τα υπόλοιπα arcs που υπάρχουν ενδιάμεσα είναι πολύ καλά (ειδικά αυτό με την φυλακή που θα πετύχεις πιο κει είναι αυτό που σου είπα απέτυχε στο anime, ενώ στο manga βγήκε καλύτερο).
D.Gray-man επίσης ναι, είναι πολύ καλό shonen και προτείνεται ειδικά σε αυτούς που αρέσουν οι σκοτεινές ατμόσφαιρες, οπότε εσύ που έχεις εμπειρία από Berserk θα σου αρέσει σίγουρα πιστεύω. Έχει το καλό ότι είναι πιο σκοτεινό σε αντίθεση με τα άλλα shonen δλδ, ενώ δεν του λείπει και το καλό humor, όπως στο Berserk με Puck πχ.
Naruto το manga λες λογικά ε; Γιατί εγώ το βρίσκω να έχει κάνει ανάκαμψη από τα προηγούμενα arcs, το flashback που έχει αυτή την περίοδο μου φαίνεται καλό, όπως και η ιστορία γενικά (όσο δεν έχει το πρωταγωνιστικό τρίο μαζεμένο πάντα καλό είναι βασικά :P), Bleach πάλι δεν βλέπω ακόμη, αλλά ναι, απ' όσο έχω διαβάσει σειρά για βρίσιμο/trolling είναι.
Thx και για το req.
Jul 13 2010 18:23
6Greed9 → Zoro
χμ δεν ξερω,συνηθως προτιμω τα manga αλλα το anime οντως εδω ειναι πραγματικα καλο και κανει την ατμοσφαιρα της σειρας ακομα πιο ομορφη.
το αρκ με τον Ενελ πρεπει να πω οτι γενικα με αφησε περισσοτερο αδιαφορο απο οτιδηποτε αλλο εχω δει στο one piece :P
αυτα τα δυο που αναφερεις,απο οσο εχω δει/ακουσει πρεπει να ειναι πραγματικα επικα,γι'αυτο το ξαναεπιασα =]
το D.grayman καλο?
naruto,και bleach κυριως,μεγαλη απογοητευση τον τελευταιο καιρο...
γι'αυτο κανω αποχη απο τα shonen τελευταια:P
Jul 13 2010 17:36
Zoro → 6Greed9
Κάτσε αν κατάλαβα καλά άρχισες από το anime ως το arc του Enel, μετά drop το anime και έπιασες το manga από την αρχή; Αν ναι εγώ προσωπικά θα σου συμβούλευα να συνεχίσεις με το anime μέχρι εκεί που είναι σήμερα ή έστω λίγο νωρίτερα γιατί το είχα βρει πιο χορταστικό και κατάλληλο για το κλίμα της σειράς από το manga και μετά το συνεχίζεις, από κει που σταματάει, στο manga. Τελευταία δυστυχώς το anime χάλασε αρκετά, κυρίως λόγο του σχεδίου αλλά ως πριν τα 2 τελευταία arcs ήταν κορυφή imo.
Τέσπα, περί ορέξεως κι εδώ, και το manga είναι πάρα πολύ καλό. :P
Τώρα για τις απορίες σου, καταρχάς Arabasta και Skypiea είναι μέσα στα αγαπημένα μου arcs και τα θεωρώ από τα καλύτερα, ωστόσο πιο κει ναι, υπάρχουν 2 ακόμη arcs που κατά την γνώμη μου είναι ακόμη πιο καλά, το ένα αφορά την Robin, που είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες εκεί μέσα και το άλλο είναι το πιο πρόσφατο, που μόλις τελείωσε και εκείνο που ουσιαστικά αναφέρεις με τους θανάτους.
Οπότε ουσιαστικά για να στο πω με λίγα λόγια, και πάλι ψιλοαθάνατοι είναι οι χαρακτήρες, απλώς μας έβαλε και ένα μικρό δίλημμα για το ποιος μπορεί και δεν μπορεί να πεθάνει μετά το τελευταίο. Και για να καταλάβεις ποιότητα, το OP δεν είχε σχεδόν κανέναν θάνατο για τόσους τόμους, αλλά με αυτούς τους συγκεκριμένους κατά την γνώμη μου ξεπέρασε ότι θανάτους είχαν όλα τα άλλα shonen που έχω δει (naruto, d.gray-man και fma) μαζί, τόσο επικοί ήταν (από πλευρά θανάτων μιλάω μόνο και πάλι βέβαια).
Συνέχισέ το, θα το δεις και μόνος σου πως φτιάχνει. ;)
Jul 13 2010 16:43
6Greed9 → Zoro
ναι τσεκαρα χτες και ειδα οτι ανεβασαν αλλο.
παιζει να περιμενω και το επομενο τελικα,εχω καιρο να χορτασω berserk...
το one piece το ειχα αρχισει ως anime και ειδα ως το arc με τον Enel.
προσφατα επιασα το manga και ειμαι στο 18 vol. τωρα πανε alabasta.δυστυχως προς το παρον η ποιοτητα ειναι κακη αλλα φτιαχνει συντομα πλεον επιτελους και θα μπορω να το διαβαζω με περισσοτερη ευχαριστηση :P
γενικα ειναι απο τα αγαπημενα μου,το θεωρω πολυ ιδιαιτερο...
μετα απο τον Enel τα πραγματα γινονται καλυτερα εχω ακουσει ε?
και δεν ειναι πλεον ολοι αθανατοι ευτυχως (ναι εφαγα spoiler >.<)
Jul 13 2010 16:30
Zoro → 6Greed9
Οπ, διαβάζεις και OP; Έτσι, μαζί με Berserk είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. ^^
Έβγαλαν και το v2 με την σελίδα που έλειπε οι EG, αν και δεν ήταν τίποτα το σημαντικό, ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι ότι έλειπε σκέψου. Αν μπορείς να αντέξεις καλύτερα από την μία πάντως, το επόμενο αναμένεται ακόμα καλύτερο.
Jul 13 2010 04:03
6Greed9 → Zoro
αν και δεν το διαβασα ακομα λογω one piece το διεγραψα γιατι τελικα λειπει μια σελιδα λενε και θα το ξαναβγαλουν.
οποτε υπομονη,ισως περιμενω να βγει και το επομενο να τα διαβασω μαζι και τα 2 ^^
Jul 13 2010 01:44
Zoro → 6Greed9
Right on the spot για τις 23, μα καλά που το ήξερες/διάβασες; XP
Πολύ καλό από πλευράς action το τωρινό πάντως, go read it!
Jul 12 2010 19:30
6Greed9 → Zoro
θα βγει κ το 315 στις 23 νομιζω =D
ελπιζω να παρει φορα και να σταματησει τα πολλα breaks,μου γινεται ολο και δυσκολοτερο το να περιμενω τοσο καιρο...
Jul 10 2010 00:25
Zoro → 6Greed9
Ω ναι, το οποίο καθόλου απίθανο να είναι το τελευταίο μας για καλοκαίρι, αλλά ας μην το γρουσουζεύω. Aς ελπίσουμε ότι θα αξίζει όπως και να 'χει, το arc atm σαν ένα καλό filler μου κάνει πιο πολύ. :P
Jul 09 2010 04:42
6Greed9 → Zoro
εβγαλαν και εκδοση του τσαπτερ χωρις watermarks ρε συ.
εγω κρατησα και των 2 group τα release παντως προς το παρον:P
οι E_G ειναι και μενα απο τα αγαπημενα μου groups και συνηθως κανουν απιστευτη δουλεια σε ολα τα projects τους,αλλα τωρα επειδη εχω καλομαθει λιγο μαλλον που φανηκε καπως πεσμενη η ποιοτητα.
τελος παντων,παρασκευη νεο τσαπτερ^^
Jul 08 2010 01:24
Zoro → 6Greed9
WTF, ωραία παρατηρητικότητα έχεις στις 2 τα ξημερώματα, διαβάζοντας τόσον καιρό συνεχώς από EG το είχα για δεδομένο ότι είναι το ποιοτικότερο group παντού πια, οπότε με το που βγήκε το chapter απ' αυτούς το έσβησα κατευθείαν από FUCS, ευτυχώς όμως είχα ποστάρει εικόνα τους πιο πριν:
[SPOILER][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/7241/1213s.png[/IMG]
[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/1364/berserkv35c313p1213.png[/IMG][/SPOILER]Των FUCS μου φαίνεται διατήρησε πιο πολύ λεπτομέρεια η εικόνα, με το πιο σκούρο φόντο. ΟΚ όχι ότι είναι τεράστια η διαφορά και όχι ότι θα το κρατήσω απ' αυτούς που έχουν βάλει και παντού watermarks και έχουν πιο χάλια μετάφραση, απλώς φαίνεται και οι EG δεν έχουν το αλάθητο, κι ας αργούν. :P
Jul 08 2010 00:14
6Greed9 → Zoro
ναι αργησαν αρκετα.
δεν με ενοχλησε αυτο ομως.
απλα νομιζω πως σε αυτο το τσαπτερ η ποιοτητα της εικονας ηταν κατωτερη απο αυτη των FUCS,οχι η μεταφραση.
δεν ξερω,θα ξανατσεκαρω,τα διαβασα και τα 2 χτες τα ξημερωματα :P
Jul 07 2010 17:42
Zoro → 6Greed9
[QUOTE=6Greed9;408481]αν κ το release απο EG νομιζω σαν συνολο δεν ηταν ποιοτικοτερο τελικα απο FUCS αν εξαιρεσουμε την μεταφραση...[/QUOTE]As to say: Τελικά δεν άντεξα και το διάβασα από FUCS κι εγώ, σωστά; :P
Όχι πως σε αδικώ, άργησαν υπερβολικά πολύ οι e_g αυτή τη φορά και των FUCS δεν ήταν τόσο κακό για quick read.
Jul 07 2010 16:13
laraska → 6Greed9
ειναι παλιο΄ δεν θα σου προσφερει κατι που δεν δει απο αλλου ...
Jun 22 2010 16:36
6Greed9 → laraska
θα ψαχτω
^^
τωρα κατεβαζω το devilman,καθως παλιοτερα ειχα διαβασει πως αρεσει πολυ σε εναν μουσικο που μου αρεσει (Danzig) αλλα και επειδη γενικα ακουω κ βλεπω καλα πραγματα γι'αυτο.
Jun 22 2010 16:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed