Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → 6Greed9

Ναι, όλα από τον ίδιο. Για παρόμοιο καλλιτέχνη, πιθανόν θα σου αρέχει ο Kazuo Umezu. Αυτός βέβαια εστιάζει περισσότερο στο horror genre. Δοκίμασε Drifting Classroom και Left Hand of God, Right Hand of the Devil. Και φυσικά διάβασε Tezuka, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Kirihito Sanka, MW, Adolf, Apollo's Song... όλα τους διαμάντια.
Sep 28 2010 21:32
Photo

6Greed9 → Kenny

χμ,τα spin-offs απο τον ιδιο ειναι? το οτι δεν εχουν μεταφραστει πληρως ειναι οντως κακο... παντως θα τον ψαξω γενικα. αν εχεις καποιον αλλο στο μυαλο σου με παρομοια εργα,η καποιο εργο γενικα,κυριως παλαιοτερων χρονων,πες μου,η μαλλον οχι απαραιτητα στο ιδιο μοτιβο,αλλα κατι παλιο και καλο τελος παντων. :)
Sep 28 2010 21:02
Photo

Kenny → 6Greed9

Καλά, ο Nagai είναι μορφή. Από horror μέχρι ecchi έκανε ο αθεόφοβος, αρκετές φορές μάλιστα τα ανακάτευε όλα σε ένα τεράστιο genre clusterfuck. :hahaha: Το Devilman όντως τα σπάει, και όντως ήταν πολύ μπροστά για τα δεδομένα της εποχής του. Το κακό είναι ότι έχει κι ένα σωρό spin-offs (Amon, Devilman Lady, Devilman Mokushiroku - Strange Days, Neo Devilman, Shin Devilman, Violence Jack), από τα οποία δεν έχουν μεταφραστεί και πολλά πράγματα. Θα σου προτείνω να δοκιμάσεις και το Mao Dante του ίδιου. Προηγήθηκε του Devilman κατά 1 χρόνο, και κινείται σε παρόμοια πλαίσια. Για κάτι πιο ανάλαφρο δια χειρός Nagai, το Cutey Honey είναι must. Τέλος, λέγεται ότι τα manga των Getter Robo και Mazin Kaiser ήταν πιο mature από τα αντίστοιχα anime, οπότε ίσως θελήσεις να τα δοκιμάσεις κι αυτά. Δυστυχώς ούτε αυτά έχουν μεταφραστεί πλήρως, και είναι κρίμα.
Sep 28 2010 20:39
Photo

6Greed9 → Kenny

χαχα οντως θα μπορουσε να ειχε εξαιρετικη πορεια στα ecchi,το κατεχει,αυτο δεν το ειχα σκεφτει! μιας και ανεφερες Go Nagai,το καλοκαιρι διαβασα το Devilman και το λατρεψα πραγματικα,μιλια μπροστα ηταν ο ανθρωπος... σκεφτομαι να πιασω και αλλα εργα του,μπορεις να προτινεις κατι? ^^
Sep 28 2010 20:19
Photo

Kenny → 6Greed9

[QUOTE=6Greed9;432502]ωραιο ποστ,και στα περισσοτερα ειμαι συμφωνος... τελικα ποιο θεωρεις καλυτερο/χειροτερο ομως:P[/QUOTE]Bleach. Διότι ο Kubo έχει το ταλέντο να κάνει ένα φοβερό ecchi manga, και αντ' αυτού κάθεται και χάνει το χρόνο του με bankai και @@ μάντολες. Για τους άλλους 2 mangaka δεν μπορώ να πω το ίδιο, οπότε καλά κάνουν και κάνουν ό,τι κάνουν.
Sep 28 2010 20:11
Photo

6Greed9 → Zoro

να σου πω δν ειμαι τοσο του power αλλα εχει ενδιαφερον. υπαρχουν και οι beherit που γουσταρω τερμα,αλλα ειναι εντελως αλλο στυλ και γενικα δν εχουν σχεδη με berserk:P χμ ναι ετσι ειναι. ας καλυψουν καποια αρκ καλυτερα,παρα να το σκισουν στα φιλλερ... καλα εχει πολλους χαρακτηρες πλεον που θα ηθελα να δω animated(πχ Farnese<3)
Sep 28 2010 15:25
Photo

Zoro → 6Greed9

Lawl, καλό συγκρότημα ακούγεται... θα το τσεκάρω. :P Αυτό που λες το είχα σκεφτεί κι εγώ παλιά, μάλιστα με αυτή την λογική θα μπορούσαμε να έχουμε και πιο συχνές κυκλοφορίες από το Hellsing, τόσο υλικό που έχει το Berserk, ενώ την ίδια στιγμή να είχαν και ψηλό budget, αλλά το θέμα είναι ότι το Hellsing manga έχει τελειώσει και ακόμα σέρνουν τα OVAs, φαντάσου να γίνει κάνα τέτοιο και στο Berserk, ειδικά αν πλησιάσει το manga! Θα βλέπουμε OVA κάθε 30 Φλεβάρη μετά (όπου και θα κόβουμε φλέβες)! Οπότε δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να γίνει animated μέχρι όσο έχουν υλικό ή γενικά κάποια αρχικά arcs πχ και μετά να διακοπεί (fillers ούτε που θέλω να σκέφτομαι για πόσες δεκαετίες θα πρέπει να βγάζουν για να καλύψουν το κενό του Miura!). Όπως και να 'χει δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλά θέλω να δω animated Puck! :P
Sep 28 2010 04:42
Photo

6Greed9 → Zoro

χεχ ναι το ειχα δει πριν λιγα χρονια. αρκετα καλο βιντεο,γενικα μια live-action ταινια που θα σεβοταν το manga θα ηταν υπεροχο να γυριστει καποια στιγμη... υπαρχει και power metal μπαντα που ακουει στο ονομα Bejelit και εχει θεματολογια berserk αν και εχω ακουσει μονο 1 κομματι (ακυρο αλλα ειπα να το αναφερω:P) στα του ανιμε τωρα παλι,λογικοτερο μου φαινεται να κυκλοφορησουν OVA οπως εγινε και με το Hellsing,οχι τιποτα αλλο απλα θα φτασει το manga καποια στιγμη και μετα τι θα γινει?Fillers?επι ποσα χρονια? :P
Sep 28 2010 04:21
Photo

Zoro → 6Greed9

Στην αναμονή, αυτό το έχεις δει; [URL]http://www.vimeo.com/2740962[/URL] Sorry αν τυχόν στο έχω ξαναδώσει κάποια άλλη στιγμή, κυριολεκτικά το έχω δώσει σε όλους και ξεχνιέμαι! XD
Sep 28 2010 04:07
Photo

6Greed9 → Zoro

θελουμε reboot εννοειται! με ολα τα στοιχεια ομως του manga μεσα,οχι ********... βεβαια δεν ξερουμε αν θα ειναι κανονικη σειρα η OVA... ανυπομονω για περισσοτερες πληροφοριες,κανενα trailerακι κλπ να παθουμε καμια κριση!
Sep 28 2010 04:04
Photo

Zoro → 6Greed9

2-3 χρονάκια sounds just fine, άντε να παίρνει παράδειγμα και κάνας Μιούρας. :P [S]Νέο Berserk-effin-anime?! Πούντο, link? Πριν αρκετό καιρό ξέρω υπήρχαν συζητήσεις για 2η season, αλλά πριν κάνα εξάμηνο ο Miura είπε ότι τελικά δεν θα υπάρξει anime... τι έγινε τελικά;[/S] Άσε, το βρήκα στο ANN! Πω, μιλάμε για κοσμοανατρεπτικό γεγονός! Πάντως βρήκες πουθενά αν θα είναι συνέχεια ή reboot; Ευελπιστώ πολύ στο 2ο για να έχουμε και Puck και νέο σχέδιο/animation/soundtrack, αλλά ευχαριστιέμαι και με το πρώτο!
Sep 28 2010 03:58
Photo

6Greed9 → Zoro

προσωπικα για μενα η πρωτη φαση,τα πρωτα 20 vol. δηλαδη περιπου,ειναι απιαστα. Δεν βρηκα μετριο σημειο,πραγματικα τα ρουφηξα,μιλαμε για κολλημα. απο τα πιο εθιστικα manga εβερ χαλαρα... μετα κανει μια μικρη κοιλιτσα αλλα δεν λειπουν και οι καλες στιγμες,και τωρα στην 3η φαση οσο εχω διαβασει all hell breaks loose,δεν μπορω να στο περιγραψω ακριβως:P παντως 2-3 χρονακια ακομα μπορει ανετα να το κρατησει μεχρι να τελειωσει πιστευω. πιστευω εμαθες για το νεο berserk anime... =D
Sep 28 2010 03:39
Photo

Zoro → 6Greed9

Αυτό για την τελευταία φάση μου άρεσε, οπότε αν το αρχίσω κάποια στιγμή δεν θα χρειαστεί να περιμένω για πολύ κάθε φορά τουλ (ίσως και να έχει ήδη τελειώσει ως τότε). :P Δεν το αμφισβητώ ότι θα είναι πολύ καλό για horror/splatter και suspense, αλλά σαν αντοχή στον χρόνο πως είναι; Το λέω επειδή το Berserk, παρότι διατηρεί την συνολική του ποιότητα ακόμα και ως σήμερα, σαν τα πρώτα volumes δεν είναι.
Sep 28 2010 01:30
Photo

6Greed9 → Zoro

ξεκινα οταν μπορεις Gantz,θα παθεις την πλακιτσα σου. θα εισαι συνεχεια στην τσιτα,παιζει να το διαβασεις και μονορουφι σε λιγες μερες...πορωση στο maximum... μαζι με berserk απο τα καλυτερα seinen που εχω διαβασει. ειδικα αυτα που γινονται στα τελευταια τσαπτερ δεν υπαρχουν,και βρισκεται στην τελευταια φαση δυστυχως! T____T
Sep 24 2010 14:33
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι και αυτό είναι και η μεγαλύτερη βλακεία: να κάθεσαι να σκέφτεσαι και να ζωγραφίζεις τέτοια ωραία/έξυπνα σενάρια φαντασίας και μετά να κολλάς στο να βάζεις κάναν θάνατο/σκοτεινιά/σοβαρότητα παραπάνω, που είναι σχετικά εύκολα... damn Oda. Τουλ με τους 2 θανάτους το έσωσε κατά πολύ. :P Gantz όχι, δεν το έχω αρχίσει, αλλά ξέρω ήδη την ιστορία του και το έχω και κατεβάσει, κάποια στιγμή πρέπει να το πιάσω κι αυτό. Λατρεύω τα survival splatters. xp
Sep 24 2010 01:49