Community Status Updates
Leon → Radagast
Παίρνω ένα Macbook Pro, αυτά που βγήκαν τώρα το φλεβάρη του 2011. Πιστεύω δε θα χω πρόβλημα. Όταν λες να το πατσάρω τί εννοείς. Πάντως σκοπεύω να το πάρω αυθεντικό. Είμαι Αγγλία και το βρίσκω το Witcher Enchanced Platinum και με λιγότερο από 10 λίρες.
Mar 02 2011 12:44
Radagast → Leon
Btw το witcher enhanced είναι αρκετά βαρύ σε γραφικά, δεν ξέρω τι laptop παίρνεις, αλλά προσωπικά μόνο σε desktop θα το δοκίμαζα... Aν όντως το κατεβάσεις φρόντισε να το patchareis κιόλας τουλάχιστον... Τα ίδια ισχύουν και για το magicka. Μόνο το torchlight είναι ελαφρύ για λαπτοπ imo...
Mar 02 2011 10:16
Night Wizard Seal → Radagast
[QUOTE]Ωραίος βλέπω το έψαξες πολύ, νά' σαι καλά για τα links man, εγώ δεν είχα και ιδιαίτερο χρόνο για να το ψάξω. Κάποια στιγμή θα θελήσω να τα βρω σε mp3 όλα αυτά. :)
Πάντως χαίρομαι που δεν είμαι απ' τους μοναδικούς που έκατσαν να δουν αυτή τη ταινία και [U][I][B]την καταευχαριστήθηκαν γι' αυτό που ήταν,[/B][/I][/U] [I]και ναι ήταν πολύ συγκινητική, μακάρι να[/I] [I]είχαμε συχνότερα τέτοια διαμαντάκια[/I]. :)[/QUOTE]Αυτό ακριβώς. Με ευαισθητοποίησε σε ένα θέμα που είναι μείζον για κάθε πολιτισμό και κατάφερε να μας το "πλασάρει" από την σκοπιά του πολέμου. Απ'όλες τις πλευρές ήταν μια σκέτη επιτυχία.
Ακούω τα τραγούδια, και ακόμα κι εγώ νιώθω νοσταλγία, δεν κάνω πλάκα. Που να μου κι από εκεί. Άλλιώτικη εμπειρία.
Μέχρι τώρα προσπαθούσα να βρω να κατεβάσω κάποια καλή ποιότητα ή κανένα δισκο, αλλά τίποτα. Οπότε τα κατέβασμα από το videotomp3.com. Από το τίποτα καλό είναι κι αυτό.
Αν και θα ήθελα πολύ το κομμάτι από αυτόν που το τραγουδάει στην ταινία.
Mar 02 2011 00:25
Radagast → Night Wizard Seal
Ωραίος βλέπω το έψαξες πολύ, νά' σαι καλά για τα links man, εγώ δεν είχα και ιδιαίτερο χρόνο για να το ψάξω. Κάποια στιγμή θα θελήσω να τα βρω σε mp3 όλα αυτά. :)
Πάντως χαίρομαι που δεν είμαι απ' τους μοναδικούς που έκατσαν να δουν αυτή τη ταινία και την καταευχαριστήθηκαν γι' αυτό που ήταν, και ναι ήταν πολύ συγκινητική, μακάρι να είχαμε συχνότερα τέτοια διαμαντάκια. :)
Mar 02 2011 00:01
[QUOTE=Night Wizard Seal;475931]Μπορεί κανείς να με βοηθήσει στην εύρεση της μουσικής επένδυσης του OVA, Furusato Japan;
Ή εστω τα τραγούδια του...
Έχω φάει το internet.
At least, αν κάποιος ξέρει πληροφορίες για το τραγούδι που ακούγεται στο ova από το 1.01.17 κι έπειτα.
Από χθες ψάχνω ψάχνω και τίποτα...
:deadga6:
Edit.
Περισσότερο search χρειάζομαι. Και torrent να μην έχετε δεν πειράζει. Και το youtube καλό είναι.
Με τόσο ψάξιμο, βρήκα [URL="http://www.youtube.com/watch?v=5q37Rs5Au1w&feature=related"]αυτό[/URL]. Είναι ένα από τα τραγούδια που τραγουδάνε στην χορωδία τα παιδιά στο ova.
Edit 2
Αν είναι δυνατόν. Βρήκα ακόμα και το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=yMAtRvM5CUQ&feature=related"]"Tsuki no Sabaku" [/URL]...
Συνεχίζω.
Edit 3.
Μου φαίνεται θα κάνω torrent με το OST μόνος μου. Δεν παίζει δηλαδή. Έχω βρει "στα τυφλά" όλα τα υπόλοιπα κομμάτια εκτός από αυτό που θέλω...:sadist:
Ορίστε και το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=7W7rgjL-5Ss&feature=related"]"Song of Beach"[/URL]
Που να τα'ψαχνα με τίτλο...
Edit. 4
Yessssssssssssss!
Το βρήκα. Ορίστε [URL="http://www.youtube.com/watch?v=NdW9VpjlJNY&feature=related"]"Kojyono Tsuki"[/URL]
Εντάξει το τραγούδι απλά είναι σε ένα άλλο επίπεδο...[/QUOTE]
Ορίστε τα επιτεύγματά μου. :P
Η ταινία all in all μπήκε στη λίστα με τα αγαπημένα μου ova.
Mar 01 2011 22:47
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Ακριβώς αυτό. Αλλά δεν άργησα και πολύ. Εξαιρετικότατη ταινία. Αν και το βλέπω αρχίζει να υποτιμάται από τώρα. Ειδικά αυτή η μουσική του. Εκεί που ανατρίζιασα ήταν με το τραγούδι που είπε ο ιερέας. Μου'ρθε τούβλο στο κεφάλι. Μήπως ξέρεις ποιο κομμάτι είναι; Το θέλω απεγνωσμένα. Ψάχνω και έχω βρει ένα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό.
Επίσης, και σαν πλοκή ήταν πολύ όμορφα τοποθετημένο. Μετά από τέτοια γεγονότα λίγο θέλει για να χάσουμε την ταυτότητα μας. Ο αντίλογος την καθηγ'ητριας της μουσικής μου την έδωσε στα νεύρα με αυτά που έλεγε, αλλά εντάξει. Ακόμα και το γράμμα του αδερφού της κατάφερε να φτάσει μέχρι και το μεδούλι μου. Τέτοια εντύπωση μου έκανε.
Απίστευτη ταινία, απίστευτη.
Feb 28 2011 19:29
Radagast → Hanzo
Hehe, χαίρομαι που σου άρεσε, δεν έχεις άδικο από μια άποψη, αν και είναι αναμενόμενες τέτοιες ταινίες από κράτη που έχουν περάσει τέτοια καταπίεση στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση τι να πούνε τα άλλα quickwatch φέτος... :P Κρίμα μόνο που τόσοι λίγοι την είδαν ή την δοκίμασαν.
Feb 23 2011 09:11
Hanzo → Radagast
Πολυ καλο το Furusato btw.
Θα μπορουσε να χαρακτηριστει βεβαια και ως προπαγανδα εξιδανικευσης μιας εποχης που εχει περασει αλλα παραμενει μια εξαιρετικη ταινια εποχης.Εφυγε για best quickwatch.
Thanks για την προταση man.
Feb 23 2011 05:57
Radagast → Hanzo
Το περίμενα αν και όχι σε τόσο αισχρό βαθμό. Βλέπεις ακόμα και στο arc που κάναμε αντίστοιχη ψηφοφορία πρόσφατα (πρώτα ως jury και μετά ως public) τουλάχιστον παλέψαμε να μην είναι οι εν λόγω τίτλοι ΕΝΤΕΛΩΣ σε όλα τα polls. Τουλαχιστον ρε φίλε να μην είναι εκει που δε ταιριάζουν γιατί κοίτα τώρα τι γίνεται με τα fanboys....
Και ναι αναμενόμενο ότι ψηφίζουν οι πάντες χωρίς να έχουν δει συνήθως σχεδόν καμία σειρά πέρα απ' το αγαπημένο τους shounen. Sad but that's reality.
Nαι το Tylor, το έβλεπα και πραγματικά μου έφτιαχνε την διάθεση. Είδα μόνο το series όμως, για τα ovas ακόμα δεν βρήκα χρόνο... που λένε πως είναι καλά αλλά χάνουν στο comedy κομμάτι. Γίνοται σοβαρά.
Feb 22 2011 13:54
Hanzo → Radagast
A ok my bad.
Παντως δεν νομιζω να μην το περιμενες το αποτελεσμα.Στο ost πχ δικαιολογημενα τους τα χωσες.Το προβλημα δεν ειναι τοσο οτι ψηφιζουν FMA αν οντως τους αρεσε τοσο.Το προβλημα ειναι οτι ψηφιζουν πολλοι που δεν εχουν δει ΤΙΠΟΤΑ αλλο φετος περα απο fma και Gintama.Aναποφευκτο και αναμενομενο βεβαια αυτο.
Btw κατεβηκε το Furusato.Θα βαλω να το δω βραδακι λογικα.Επισης θυμαμαι οτι ειχες σχολιασει στο currently watching τον Irresponsible Captain Tylor.To βλεπω τωρα αυτο και οκ ειναι απολαυστικο :P Θυμιζει πολυ Patlabor σε φασεις (kawai kenji και στα δυο πχ) και ειναι ο ορισμος του relaxing watch.
Feb 22 2011 13:01
Radagast → Hanzo
Βασικά δίκιο έχεις μάλλον το cross game θα νίκαγε με την "σωστή λογική" αλλά εγώ αναφερόμουν ειρωνικά στο fma, που για κάποιο λόγο κατέληξε σε όλα τα poll και νικάει ακόμα και κει που δε ταιριάζει καθόλου....
Feb 22 2011 12:47
Gilmaru → Radagast
Thanks! Θα το έχω υπόψιν μου. Αν και εγώ όταν καταπιάνομαι με ένα παιχνίδι ασχολούμαι αρκετό καιρό με αυτό και κανένα άλλο. Tώρα μάλλον θα παίξω το expansion του Dragon Age μιας και το είχα ξαναρχίσει πρόσφατα. Έπειτα Τοrment και μετά μάλλον Witcher.
Αλλά μόνο αυτά παίζει να με απασχολούν για μισό χρόνο η και παραπάνω (παίζω κάπως χαλαρά).
Feb 19 2011 00:29
Radagast → Gilmaru
Μιας και λέγαμε κάτι τις προάλλες, πρόσθεσε αν θες και το Arcanum, στα πολύ υποτιμημένα και καλά rpgs, τόσο σε συνολική ποιότητα όσο και σε σενάριο/concept. :) Tα γραφικά δεν είναι "wow" αλλά εξυπηρετούν τον σκοπό τους οκ. Αξίζει να το τσεκάρεις έχει πολλές πρωτότυπες ιδέες αλλά και unique gameplay elements ώστε να ξεχωρίζει.
PS : Βάλε και official patch όμως και μετά και το unnofficial patch (από φανς), αν θες να γλιτώσεις τα πολλά bugs και να το πάιξεις αξιοπρεπώς. (νομίζω παίζει στο νετ και μια hd mod έκδοση για το game πλέον)
Feb 18 2011 13:10
Radagast → Gilmaru
Για το witcher enhanced version έλεγα btw, και όχι το παλιότερο original.
Υπήρχαν σαφέστατες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς ακόμα και στον οπτικό τομέα σε αυτό το version. Βέβαια κάντο πρώτα να σου παίξει γιατί απ' όσο θυμάμαι είχε πολλά technical issues ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του pc σου...
PS : Και ναι το Planescape Torment παίξτο σίγουρα, μετά οτιδήποτε άλλο. Πολύ διάλογος πάντως ελπίζω να μην σε κοιμήσει. :P
Jan 31 2011 21:13
Gilmaru → Radagast
Το φαντάζομαι ότι θα τα έχεις ξανασυναντήσει και λογικά και σε ποιότητα πέρα από ποσότητα. Γιατί εν τέλει δεν είναι μόνο να υπάρχει το περιεχόμενο, που υπάρχει στα περισσότερα rpg ούτως ή άλλως, αλλά να έχει και κάποια "ποιότητα". Έτσι που να λες ρε παιδί μου "αν υπήρχε αυτός ο κόσμος θα μπορούσε να λειτουργεί κάπως έτσι".
Αnyway, το Torment το έχω σε άμεση προτεραιότητα μετά και τα όσα μου είπες!
Για το witcher δεν το περίμενα tbh, μου είχαν πει γνωστοί μου σχόλια, αλλά δεν μου φάνηκαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γι' αυτό δεν το έπαιξα. I guess I'll have to see for myself..
Jan 31 2011 20:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed