Community Status Updates
Darthnicolas → Radagast
Δεν θέλω να αρχίζω μεγάλες σειρές εκτός αν δεν έχω άλλη διέξοδο >_>
Το Yu Yu από κάτι λίγα που έχει πάρει το μάτι μου δεν με ξετρέλανε...Τίποτα ρε,θέλουν να μας κάνουν να σταματήσουμε να βλέπουμε anime,δεν παίζει...Γιατί δεν μπορούσε η Ιαπωνία να είναι γεμάτη αλητάκια που να γουστάρουν ξυλίκια και να είναι όλες οι σειρές γεμάτες?
Nov 02 2010 01:26
Radagast → Darthnicolas
Απλά είμαι επιφυλακτικός με τα καινούρια, τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλαναν κιόλας οι καινούριοι τίτλοι. Ενω το 2007 ήταν καλή χρονιά. Να ξεπέσεις τόσο όσο λες δεν βλέπω λόγο imo όταν υπάρχουν ακόμα αξιόλογα κομμάτια available. (όπως όσα σου ανέφερα π.χ.)
Πρόσθεσε ίσως και το yu yu hakusho (το shounen) αν θες στη λίστα με τα πιθανόν αξιόλογα action, σε περίπτωση που ξεμείνεις, αν και είναι λίγο μεγαλούτσικο, εκτός απ' αυτά που σου είπα ήδη δηλαδή.
Nov 02 2010 00:56
Darthnicolas → Radagast
Α εγώ εννοούσα μην είσαι απόλυτος σε νέες σειρές...Για τα big 3 κράξε όσο θες,μαζί σου!Απλά αν δεν έχω να δω κάνα άλλο action,θα ξεπέσω...
Nov 02 2010 00:41
Radagast → Darthnicolas
Στα narubleapiece επέτρεψέ μου να είμαι. Για τα άλλα το συζητάμε. Και γω για κρυφά διαμάντια ψάχνω απλά πλέον τα βρίσκω ευκολότερα σε παλιότερα αγροτεμάχια that's all.
Nov 02 2010 00:13
Darthnicolas → Radagast
Καλά μην είσαι τόσο απόλυτος...Εγώ αν δεν δω ένα επεισόδιο ποτέ δεν λέω "αποκλείεται",γιατί υπάρχουν μερικά κρυφά διαμάντια ^_^
Π.χ. το Panty&Stocking το είχα ξεγραμμένο και μόλις είδα το 1ο επεισόδιο κόλλησα!
Nov 01 2010 21:25
Radagast → Darthnicolas
Εγώ δεν ξεπέφτω τόσο ούτε εμπιστεύομαι εύκολα καινούριες μετριότητες... :P
Αν ξεμείνω από gintama δύσκολα θα βρω αντικαταστάτη για to comedy/parody αλλά για το action ίσως στραφώ κάποια στιγμή σε παλιότερα καλά κομμάτια που μάλλον είναι και εγγύηση, όπως το fist of the north star (που πρέπει να είναι όντως κορυφή) ή κάνα space adventure cobra. :) Ή το hikaru no go που μάλλον αξίζει από άποψης αγωνίας και mind games. Tσέκαρε αυτά αν ξέμεινες, μπορεί να κάνω κι εγώ το ίδιο κάποια στιγμή...
Nov 01 2010 18:06
Darthnicolas → Radagast
Ρε αρχηγέ,και το Gintama μου τελειώνει σιγά σιγά...ωχ...λες να αναγκαστούμε να ξεπέσουμε σε narubleapiece???Μα έχω διαολιστεί ρε.Η τελευταία season ούτε ένα καλό action,εκτός ίσως από το Togainu no chi,το οποίο θέλω να κάτσω να δω...
Nov 01 2010 16:46
Anakin Skywalker → Radagast
Μα καλά δεν βλέπεις ηλικία; Θα μπορούσε να είναι παιδί σου! Χαχαχαχα....
Oct 27 2010 18:38
Radagast → Anakin Skywalker
HAha δεν είδα ηλικία!
Αλλά δε πειράζει αυτό πάει σε όλους που το λένε κορυφαίο!
Oct 27 2010 18:35
Anakin Skywalker → Radagast
Πας και λες στο 13χρονο για anime.... Μπράβο που κάθεσαι κι ασχολείσαι με παιδάκια προσχολικής ηλικίας! Βέβαια η απάντησή του ήταν ακόμα πιο κορυφαία. Αν σε πετύχω στο msn θύμησέ μου να το συζητήσουμε.
Oct 27 2010 16:10
Petran79 → Radagast
κατι τελευταιο. Επεμενα στη γαλλικη εκδοση για αλλον εναν λογο που εξηγει την ποιοτητα. Ο νεαρος ηθοποιος που μεταγλωττιζει το ρεμι, ο fαbrιce jοssο, ειχε πρωταγωνιστησει στον ιδιο ρολο ενα χρονο πριν, το 1981 στη γαλλικη σειρα 'χωρις οικογενεια' που θεωρειται μια απο τις καλυτερες τηλεοπτικες διασκευες που γυριστηκαν ποτε. Στη γαλλια εχει ταυτιστει ο ρολος του με το ρεμι. Ελπιζω να δω και αυτη τη σειρα.
Oct 07 2010 22:37
Tea-chan → Radagast
Το έχει ανάγκη το OP το moderιλίκι, ε; Όλοι γι'αυτό μου λένε. :P
Ευχαριστώ!
Oct 04 2010 14:48
Radagast → Tea-chan
Καλό moderiliki και ντάντεμα σε κάνα one piece thread π.χ.,
hehe :)
Oct 04 2010 14:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed