Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Warchief → Radagast

Γεια, άσχετα από τα γούστα στο χιούμορ, τι εννοείς όταν λες ότι είχε νεκρό χρόνο για το Nichijou;
Φεβ 26 2012 00:09
Φωτογραφία

Radagast → Phantom Duck

Καλός φαντάρος m8 και φυσικά καλός πολίτης, με το καλό. :) Περνάνε γρήγορα 9 μήνες don't worry. :P
Ιαν 24 2012 11:49
Φωτογραφία

Radagast → Vagelio

Ok ty for the info. :)
Οκτ 10 2011 09:32
Φωτογραφία

Vagelio → Radagast

Τraveling adventure με τους πρωταγωνιστές να τριγυρνούν από εδώ και από εκεί βοηθόντας με τον τρόπο τους το secondary cast (που αποτελείται από imaginary creatures κατά κύριο λόγο). Σατυρίζει μύθους και κοροϊδεύει τα κλισέ που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο fantasy genre :). Α, επίσης υπάρχει παντελή έλειψη σοβαρότητας.
Οκτ 06 2011 10:01
Φωτογραφία

Radagast → Vagelio

Χμμμ οκ. Αν και δεν έχω δει καθόλου slayers για να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς..
Οκτ 05 2011 23:00
Φωτογραφία

Vagelio → Radagast

[QUOTE]Πολύ άγνωστο ήταν... έλεγε τπτ ?[/QUOTE] Δεν το περίμενα πως θα υπήρξε δυσκολία. Αν εξαιρέσουμε μερικά σημεία που το προχωρούσαν αργά μου άρεσε σε γενικές γραμμές, θύμιζε slayers. Αλλά με πιο καφρικούς χαρακτήρες.
Οκτ 05 2011 17:26
Φωτογραφία

Petran79 → Radagast

Θα περιμενω να πεσουν οι τιμες για να το παρω. 15 ευρω το πολυ.
Σεπ 24 2011 11:21
Φωτογραφία

Radagast → Petran79

Εμένα πάντως δεν μου γεμίζει το μάτι για να το πάρω: [url]http://www.gameworld.gr/reviews/2-GameWorld/875-Conspiracies_II[/url]
Σεπ 23 2011 13:28
Φωτογραφία

Radagast → giota83

Γιατί απλά δεν κατεβάζεις dvdrip version του Paprika ; Θες να το παίξεις σώνει και καλά σε επιτραπέζιο dvd ?
Σεπ 15 2011 13:15
Φωτογραφία

Maya-chan → Radagast

Thank you. :)
Σεπ 01 2011 10:14
Φωτογραφία

Radagast → Maya-chan

Gz for the results. :)
Αύγ 29 2011 15:14
Φωτογραφία

Radagast → Maya-chan

Ναι. :) Να προσέχω τους κινδύνους που παραμονεύουν παντού γύρω μας... xD
Αύγ 23 2011 16:20
Φωτογραφία

Maya-chan → Radagast

[QUOTE=Radagast;522002]This... Μια φορά είπα και γω να κοιτάξω στην μαύρη τρύπα... Καλά να πάθω.[/QUOTE] Κάτι σου λέει το σύμπαν εσένα. :P
Αύγ 23 2011 15:10
Φωτογραφία

Leon → Radagast

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος. Πάντως η Platinum έκδοση που σου πα είναι αρκετά καινούργια οπότε θα έχουν ξεπεράσει αρκετά bugs. Θα κοιτάξω να το κάνω up to date όπως και να χει πάντως. Thanks!
Μάρ 02 2011 13:30
Φωτογραφία

Radagast → Leon

Xmm καλό ακούγεται το Mac Pro, μπορεί όντως να είσαι οκ. Εφόσον φυσικά βρεις εκδόσεις των games για το ανάλογο λειτουργικό. Τι να εννοώ, εννοώ να βάλεις το τελευταίο patch που έχει βγει για αυτά τα παιχνίδια. Μην πας να τα παίξεις σκέτα χωρίς update, και μετά αναρωτιέσαι για bugs και για ασυμβατότητες. Άλλωστε τόσο το Witcher όσο και το Magicka, είχαν πολλά προβλήματα στην αρχή, μόνο μέσω των patches-updates που έβγαιναν, έγιναν αρκετά stable και fully playable.
Μάρ 02 2011 13:08