Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

Και που είναι το κακό να θέλει να τον "φάει";... να 'χαμε όλοι την τύχη του!! :himitsu: Καταλαβαίνω πάντως γιατί σου την σπάει... κι εμένα δεν θα μου άρεζε αν δεν είχε γίνει το όλο σκηνικό με τον Luffy και βλέπαμε την "άλλη" πλευρά της. Όσα κι αν είχε πάθει δεν θα δικαιολογούσα την συμπεριφορά της, όμως είναι ωραίο να βλέπεις πως ένα άτομο μπορεί να αλλάξει, ειδικά αν γίνει με πινελιά romance! :P Still, δεν είναι να πεις άλλαξε την στάση της προς όλη την ανθρωπότητα, αλλά μόνο προς ένα άτομο και αυτό για κάπως εγωιστικό λόγο... υποθέτω αυτοί είναι οι λόγοι που δεν σου αρέσει γενικά! Προς το παρόν είναι το φαβορί μου για επόμενο μέλος πάντως :wooi2:... γενικά το θεωρώ χλωμό να πω την αλήθεια, αλλά από όλους τους τωρινούς υποψήφιους νομίζω είναι από τις πιθανότερες! Όπως και να το κάνουμε όμως Robin δεν είναι με τίποτα όμως, η waifu μου παραμένει από τις καλύτερες shonen women chars και πάλι! Και χαίρομαι που αρχίζει να σου αρέσει επιτέλους και σένα! [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3980/950207.gif[/IMG] EDIT: Damn και το invisible σου... δεν ξέρω πότε να σε ταράξω στα vms! :twisted:
Σεπ 29 2009 20:56
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Tea-chan → GkLoc

LOL, γαϊδούρι, μου κλέβεις και τις ατάκες! XD
Σεπ 29 2009 20:40
Φωτογραφία

Tea-chan → Zoro

ΝΑΙ! Και τίποτα στον κόσμο δε θα με κάνει να τη συμπαθήσω, είμαι σίγουρη. Να θέλει να φάει τον Luffy... ουστ από δω, ρε!!!!!:roar: Τώρα σοβαρά, καταλαβαίνω πλήρως το λόγο για τον οποίο φαίνεται τόσο σκύλα και Χάρυβδη, αλλά δε μου αρκεί για να δικαιολογήσω όλο αυτό το attitude και το υφάκι, gomen. Την καταλαβαίνω μεν, δε τη δικαιολογώ δε. Από την άλλη χαμογέλα, γιατί αρχίζω να αποδέχομαι τη Robin, σιγά-σιγά. Έτσι, να σου δώσω και μια χαρά. :ureshii: Και μου έκλεψες τη σειρά μου στο guess the movie by the words για μερικά δευτερόλεπτα! :frozen:
Σεπ 29 2009 20:22
Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

Nooooooo.... μας βγήκες Boa hater τελικά δηλαδής; :zetsubou: :unlucky:
Σεπ 29 2009 20:05
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Αλλαγή ασφάλειας δε παίζει; Itachiiiiiii! Έλα παιδί μου να της τη σηκώσειιις! (Ωχ, τί έγραψα πάλι...)
Σεπ 28 2009 16:14
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

XD Πάει με έκαψες........ Μόλις άκουσα το τσούφ που έκανε η πλέον καμμένη ασφάλεια.
Σεπ 28 2009 15:16
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Ένιθινγκ φορ γιου, λοβ! Και κάτι για να ακολουθείς τα updates... [url]http://shuriken.seesaa.net/[/url]
Σεπ 28 2009 14:42
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

:hahaha::hahaha::hahaha: FUKKEN SAVED! As you can see the demotivational was deeply appreciated. And yes Sasuke is uke material. Any way you look at him, he gives you the " I have a stick up my ass" feeling. We (I that is) still love him though. :33333333
Σεπ 28 2009 14:32
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Όταν με το καλό μπεις, σε περιμένει demotivator στο ανάλογο thread. Για σένα μόνο! XD
Σεπ 28 2009 14:10
Φωτογραφία

Tea-chan → amaya3

Αα... fanfiction dot net, παράδεισος για μερικούς, κόλαση για άλλους. :frozen: Δε μου έχει τύχει προσωπικά αυτό αλλά ξέρω περιπτώσεις που τους έχουν σβηστεί ιστορίες, ο οποίες δεν έδειχναν και τίποτε σπουδαίο... ή ήταν κακά τύχη, ή κάποιος κάφρος το έκανε report. Και μη νομίζεις ότι κάθονται να διαβάσουν τις ιστορίες που τους γίνονται reports... σβήνουν αβέρτα, γιατί μπαίνουν και ιστορίες αβέρτα. Αυτά είναι τα άσχημα όταν έχεις να κάνεις με μια κοινότητα με τόσα πολλά μέλη. :deadga6: Συλλυπητήρια για την ιστορία σου, μου είχε αρέσει πολύ. :(
Σεπ 28 2009 12:02
Φωτογραφία

amaya3 → Tea-chan

Aren't they?<3 In other news, να σε ρωτήσω κι εσένα που ασχολείσαι με fanfic... Μου αφαίρεσαν πρόσφατα το fic από το FF.net, λέγοντας ότι είναι too explicit etc. O_O Was it really THAT inappropriate? Έχω πετύχει μέχρι και ero guro fics στο FF.net, το δικό μου *innocent* lemon τους πείραξε? Υπάρχει περίπτωση να το έκανε report κάποιος;
Σεπ 27 2009 20:58
Φωτογραφία

the goblin → Tea-chan

να κανω μια ερωτηση????? επειδη βλεπω οτι ασχολησε με το hellsing μηπως ξερεις σε ποιο site μπορω να διαβασω το manga???????:congrats:
Σεπ 26 2009 20:36
Φωτογραφία

Tea-chanKenny

Σε μένα μια χαρά φαίνονται οι εικόνες...:hmmm: Καλά, θα τις πάω στο imageshack. Και σους για τα γούστα μας! Λες και δεν ήθελες να ήσουν στη θέση του στο δισέλιδο που ποσταρες!:orly:
Σεπ 25 2009 19:21
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Όχι νομίζω το λέει ξεκάθαρρα aka Status in japan και τα χαρακτηρίζει ως ongoing. Aπό εκεί και πέρα για Akira μικρούλη ακούω και με πιάνουν και μένα τα γούτσου γούτσου μου. Aντε να δούμε τι θα γίνει και με τον Ηaguro.
Σεπ 25 2009 19:16