Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → Tea-chan
Το image hotlinking από mangafox (εξακολουθεί να) μη δουλεύει. :P
Σεπ 25 2009 19:12
Tea-chan → iristella
Χμμμ... δε ξέρω, μπορεί να εννοεύν ongoing σε scanlation; Αν και δε λένε γι'αυτό...
Όχι της πόρνης, αγαπητή μου, της εταίρας το σιδηρόν κιγκλίδωμα! Χτες το βράδυ είδα τα raws. Το σαγόνι ακόμη το ψάχνω. Ένα σου λέω: βλέπουμε τον Akira μικρούλη! AWWWWW!!!:awww: *mother insticts γαρ*
Και ναι σε κανα-δύο βδομάδες, το Wolf Guy θα απογειωθεί!
Στο μεταξύ, ψάχνω το άλλο manga του Yoshiaki, το Akumetsu. Λένε ότι είναι κι αυτό καλό.
Σεπ 25 2009 18:50
iristella → Tea-chan
Koίτα σύμφωνα με τους [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=40128"]Baka-Updates[/URL] ακόμη Ongoing το βλέπω. Να φανταστώ ότι γίνεται κομματάκι της πόρνης μέσα ε?Dammit δεν θα τα δω τα raws θα κρατηθώ.[/tsundere mode]
Το καλό είναι ότι ο scanlator τελειώνει όπου να ναι την εξεταστική του τελειώνει και ένα project που ετοιμάζει παράλληλα και θα αφοσιωθεί μετά στο Wolf Guy. Κοινώς θα μπει σε productive spree. Ναι κατέληξα να διαβάζω και για τα προσωπικά του από την αγωνία μου για το τι θα συμβεί στην συνέχεια. >w<
Σεπ 25 2009 18:44
Tea-chan → iristella
Δε μου λες... μήπως ξέρεις εάν το OOkami no Monshou τελείωσε στην Ιαπωνία; Γιατί, απ'ότι είδα στα raws, το τέλος του 5ου volume θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και το τέλος της σειράς...
Σεπ 25 2009 18:39
iristella → Tea-chan
Dammit. ΑΝτε να κρατηθώ εγώ τώρα ώσπου να βγούν μεταφρασμένα T^T
Σεπ 24 2009 23:50
Tea-chan → iristella
Αποφασίζω να σε βασανίσω με τον λυκάνθρωπό μας.
Πήγαινε στο thread και ρίξε κατάρα που δε ξέρεις Ιαπωνικά.
Το απαιτώ!:mador2:
Σεπ 24 2009 21:22
Serestrum → Tea-chan
μωρε... λες να ξεχνα και εκεινη τι γραφει? με τοσα που γινονται... παντως σχεδιαστικα δεν πιανεται... και δωσε λιγο Κρορυ το κερατο μου... πηγα να αγορασω το 14 και ειχε εξαφανιστει... XD
Σεπ 24 2009 21:08
Tea-chan → amaya3
Σε αυχαριστώ από τα βάθη της σπλήνας μου για το link! Ω, θεοί, είναι υπέροχα!
Σεπ 24 2009 18:55
Tea-chan → Serestrum
Χάλο δέαρ!
Μια χαρά πέρασες άμα πήγες διακοπές. Με τη δουλειά μου δε το κούνησα πού πι από το σπίτι. :( Παρέα με την αρερφή μου, έπηξα σε Disney moview του 90.
Τώρα για το γιοφύρι της Άρτας... εεε, ενοώ για το D.Gray-man θέλω να πιστεύω ότι κάπου το πάει με όλο αυτό το μπορδούλωμα... ελπίζω.
Σεπ 24 2009 18:55
amaya3 → Tea-chan
Αν και δεν είναι πολύ intense, scroll down for some Dicktarou torture:[URL]http://lylbunny.wordpress.com/2009/08/27/acys-skip-beat-fanart-and-comics/[/URL]
Σεπ 21 2009 14:53
Serestrum → Tea-chan
helow λοβ.... :hi:
ειχα χαθει για μεγαλο διαστημα... 2 μηνες δουλεια το καλοκαιρι και 2 βδομαδες διακοπες στον σεπτεμβρη... επεστρεψα πιο εγκεφαλικα νεκρος απο ποτε... ειδα ~30 ανιμε/ταινιες μεσα στο καλοκαιρι... :hahaha:
σχετικα με το Δ.Γρευ Μαν.... οργασμος... μπερδεψε καπου τα μπουτακια της, αλλα το σχεδιο, η εξελιξη, η σαπιλλα και.. αααααααχχχ.... νοεμβρης... μακρια ειναι....
καλα εισαι εσυ? :ureshii: πως περασες?
Σεπ 21 2009 12:44
Tea-chan → Kenny
Bring it on, honey!:orly:
On other news, σε μερικές ημέρες, οι Demon Rin βγάζουν subs για OVA 6. Καιρός ήταν... :deadga6:
Σεπ 21 2009 09:55
Kenny → Tea-chan
But NOW, I'm in a position that allows me to say this:
[B]ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. :hehehe:[/B]
Σεπ 21 2009 09:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται