Community Status Updates
mono → Tea-chan
Δεν σου αρέσει καθόλου το gore από ότι βλέπω :hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 13 2009 14:44
iristella → Tea-chan
Tρέχω να το διαβάσω.
Όσο για τις φωνές μην ανησυχείς τα ίδια του έλεγα του Kelborn στο irc. Τα έχει ακούσει και απο μένα πιο πριν. xD
Oct 12 2009 16:06
Tea-chan → iristella
Ψιτ, ο λύκος έβγαλε νέο chapter!:wooi2:
Επίσης, να μου συγχωρέσεις τις φωνές στο thread, αλλά όταν μιλάνε για Twilight, με πιάνουν τα νεύρα μου ζαρτιέρες...<<
Oct 12 2009 16:02
Zoro → Tea-chan
3 θα πω:
1) Άπαιχτη η εικόνα (και κρίμα που δεν έχω κάτι ανάλογο να ποστάρω)!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: Είναι αλήθεια βέβαια ότι το συγκεκριμένο έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά σαν τρόπος για να πλάθει τους κακούς!
2) Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ... Berserk συμφωνούσαμε ως προς τους χαρακτήρες, Hellsing ένα από τα ίδια, δεν μπορούσε να είναι παντού το ίδιο! :P
3) Obviously βλέπουμε διαφορετικά και δίνουμε διαφορετικό βάρος στο τι θέλουμε από έναν χαρακτήρα στο OP! Με λιγότερα λόγια: εγώ δεν θα αποδεχτώ ποτέ σοβαρά την Ivan (αν και παραδέχομαι πως έχεις δίκιο σε αυτό που λες, και γενικά, δεδομένου ότι μιλάμε για επαναστατικούς, τι πιο επαναστατικό από έναν crossdresser για στέλεχος των leads; :P, απλά νομίζω της δίνεται υπερβολικά πολύ paper time για τα κυβικά της, και πάλι), όπως και εσύ δεν νομίζω να παραδεχτείς πόσο τέλειος χαρακτήρας είναι η Boa! :lovulovu: :try:
Τέλος, για ανάπτυξη στο Naruto-OP ναι, όσο αφορά ανάπτυξη πρωταγωνιστών κι εγώ την προτίμησα εκεί... το anime του OP μου άφησε κάποια αισθήματα που το Naruto δεν μπόρεσε να φτάσει, ειδικά με το arc της Robin, αλλά και flashbacks πολλών άλλων... still, εγώ μιλούσα για ανάπτυξη κακών! Πες μου ποιος κακός του OP έχει δεχτεί ως τώρα μια επαρκή ανάπτυξη για τα κίνητρά του; :yellowcard: (και btw δεν είναι όλοι οι κακοί του Naruto με ίδια κίνητρα: πεθαμένοι γονείς/μπουχου/let's slay ppl κλπ :P)
Εντάξει δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε στην υπερανάλυση και χρησιμοποίηση ίδιου μοτίβου, όπως αυτό που κοροϊδεύει η εικόνα σου, και εννοείται πως πολλοί κακοί του OP μπορούν να είναι έτσι just for the sake of being bad, αλλά όλοι; Ειδικά για κάποιους όπως Enel θα μου είχε αρέσει πολύ να μαθαίναμε και τίποτα παραπάνω γι' αυτούς, αφήνει ένα κενό έτσι imo! (εκτός κι αν κι αυτός ξαναεμφανιστεί πιο κει! Μακάρι δλδ!)
Όπως είπα βέβαια η σειρά έχει ακόμη πολλά να δώσει, οπότε δεν το αποκλείω να δω μια καλή ανάπτυξη κακού πιο κει. Το Naruto από την άλλη το έχει ήδη επιτύχει, ο uber κακός της σειράς (Madara) έχει το καλύτερο κίνητρο που έχω ακούσει ποτέ μου:[spoiler=Naruto manga]take over the world!! :hahaha:[/spoiler]
Oct 09 2009 01:59
Tea-chan → Zoro
Κοίτα, επειδή πιστεύω ότι 1 εικόνα = 1.000 λέξεις και είναι πιο εύκολο έτσι (<-- τεμπέλα) ορίστε οι λόγοι μου:
[spoiler][IMG]http://fc05.deviantart.com/fs42/f/2009/113/2/4/Naruto_445_crack_by_gabzillaz.jpg[/IMG][/spoiler]
E, μα!:hahaha: ΤΟΣΟ υπερβολικά αναμενόμενο, κοιμώμουν όρθια!:nosey: Και διαφωνώ πάραυτα με την ιδεολογία του, ευχαριστώ.
Και το character development στο One Piece είναι απλά κλάσεις ανώτερο από αυτό του Naruto, για σε παρακαλώ. Το OP μου χάρισε πολλά συναισθήματα, ενώ το Naruto μια ψυχρή αδιαφορία. (εκτός από τον Lee και τον Chouji).
Kαι η Iva μας αρέσει επειδή δείχνει ακροβώς ότι δε πρέπει να κρίνουμε από την εξωτερική εμφάνιση, ή από τη σεξουαλική τάση. Παρά την εμφάνισή της, έχει παίξει μεγάλο ρόλο ως πολεμιστής του Dragon. Άρα, έχει και την ίδια ιδεολογία με αυτόν. Και στο κάτω-κάτω, σχεδόν όλοι στο OP είναι νούμερα από την εμφάνιση, μία okama μας πείραξε;:hahaha:
Oct 08 2009 15:11
Zoro → Tea-chan
Wut; :oo: ΟΚ, μετά[spoiler=Naruto manga spoiler]από την ανάμειξη του Naruto στο θέμα και τον προσηλυτισμό του σε καλό, για άλλη μια φορά, έγινε fail και για μένα, αλλά ως τότε... flashback, πόλεμος, ιδεολογία που τον οδήγησε εκεί κλπ... δεν σου άρεσαν καθόλου όλα αυτά στον Nagato/Pein;
Το OP έχει μεν κάποιους κακούς τούμπανα/cool (αν και τους περισσότερους δεν τους πάω), αλλά σχεδόν κανένας τους δεν έχει ιστορικό υπόβαθρο, ενώ όσοι έχουν είναι μικρό :yellowcard:.
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά γιατί η σειρά είναι στην μέση ακόμη και του Oda του αρέσει να δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο (οπότε ίσως μάθουμε αρκετά για διαφόρους τους, πχ Kuma, on the way), αλλά προς το παρών Akatsuki ftw! :wooi2:[/spoiler]Για τον Lee, όπως τα λες είναι, προσθέτω και ότι είναι πολύ πιο αστείος από τον Naruto και όντως τον πήγαινα κι εγώ πολύ στο πρώτο Naruto, ενώ σε ντουέτο με τον Gai γέλασα πολύ περισσότερο από Naruto & Jiraiya. Κρίμα που στο Ship σχεδόν δεν υπάρχει πια! Και συμφωνώ με αυτό που λες για δυνάμεις, άλλωστε στο OP όσοι έχουν Devil Fruit για γρήγορο power up, όπως ο Luffy, και πάλι πρέπει να σκοτώνονται στην εξάσκηση, ώστε να τα βελτιώσουν στο max (gear 2nd, 3rd κλπ). Επίσης δεν είναι κάτι τόσο σπάνιο όσο οι Junchuuriki ή τα Bloodline Limits, εδώ πέρα και οι δυνατοί πειρατές χρησιμοποιούν DF! Και τέλος, δεν καθορίζει τόσο πολύ το DF την έκβαση της μάχης, κάποιος με πολύ προπόνηση (Zoro) ή Haki μπορεί να νικήσει άνετα κάποιον άσχετο από DF... αν και σίγουρα με απλά πολύ προπόνηση δεν νικάς τα τούμπανα της σειράς!
Σαν σύνολο έχουν μοιραστεί καλύτερα στο OP οι φορείς δυνάμεων και το πως παίρνονται τα power up μπορώ να πω, still, πέραν του ότι μιλάμε για shonen και το Naruto, από την άλλη, εξήγησε πάρα πολλά και καλά με το chakra, όπως και είχαμε κάποιες πολύ ωραίες μάχες με Jinchuuriki και Bloodline Limits, o Pein δεν ήταν μόνο rinnegan και δυνάμεις, είχε και τόση ιστορία/ιδεολογία πίσω του, τίποτα δεν σου άρεσε; :nanana:
Ο no2 καταρχάς μου άρεσε σαν σύνολο! Είναι αστείος, δυνατός για τα δεδομένα του και χρησίμεψε αρκετά στην ιστορία... γι' αυτό και μου άρεσε, είχε μια στάνταρ θέση και ως εκεί, η Iva από την άλλη
[spoiler= OP manga spoiler]παίρνει πολύ paper time imo... :frozen:
Okama kenpo, Death Wink, Hormones Fruit, no sex (φύλο :P) & τραβεστί, υψηλό στέλεχος revolutionaries, κεφάλα... όλα μαζί δεν μου δένουν καλά... μ' αρέσουν οι σημαντικοί/δυνατοί χαρακτήρες να είναι σοβαροί έως ένα καλό σημείο και άντε να κάνουν καμία γκάφα εδώ κι εκεί for the sake του κωμικού τόνου της σειράς... αυτή όμως είναι κινούμενη γκάφα, χάνει μόνο από εμφάνιση, δεν ξέρω πως σας αρέσει τόσο... :puke:
Και ντροπή στον Dragon, από τα πιο cool παρουσιαστικά, τατουάζ, δυνάμεις κλπ και μετά πάει και βάζει δίπλα του αυτό το ρεζίλεμα; :roar: [/spoiler]
Oct 08 2009 14:55
Tea-chan → Zoro
Δε με ενδιαφέρουν τα piercings, η εμφάνιση, ούτε οι δυνάμεις. Εγώ εστιάζω στον χαρακτήρα. Και από αυτόν, ο Pein είναι μεγάλο fail.:stubborn:
Ποιός μου αρέσει; O Lee. Γιατί; Γιατί ο συγκεκριμένος έφτυσε το γάλα της μάνας του για να γίνει καλύτερος σε κάτι που θα βοηθούσε τον κόσμο. Ούτε μάτια δεν έχει το παιδί, ούτε αλεπούδες. Με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα κατάφερε να γίνει απίστευτα δυνατός. Οι ματάκιδες να πάνε από κει που ήρθαν, δε τους θέλω. Γίνεται πολύς ντόρος για κάτι που τους δώθηκε από τη γένα, χωρίς εκείνοι να κοπιάσουν και πολύ για να το αποκτήσουν. Δεν είναι άξιοι θαυμασμοί για μένα αυτοί οι άνθρωποι, όχι! :mador2:
Ahem... on a lighter tone, γιατί δε σου αρέσει η γλυκιά μας Iva; Και μόνο η ιδεολογία του με έκανε να τη συμπαθήσω. Όπως και τον νο 2. :wooi2:
Oct 08 2009 10:20
Zoro → Tea-chan
Tbh όταν τον είχα πρωτοδεί περίμενα κάποιο πραγματικά fearsome ability, όταν έμαθα τελικά τις ικανότητές του δεν μου άρεσαν τόσο, δεν μου θύμιζαν θεό όσο ο Enel από το OP, ενώ σε μάχες αυτή με τον Itachi μου άρεσε πολύ περισσότερο... αλλά σαν εμφάνιση ο Yahiko είναι πολύ imba imo! :P (Not a piercing fan, huh?)
Μα καλά, αν δεν σου αρέσει κι αυτός, που για μένα είναι από τους καλύτερους κακούς σαν ιστορία και εμφάνιση, τότε... ποιος σου αρέσει από χαρακτήρες σε αυτή την σειρά; :oo:
Εχμ... etoooo... :hot: με την Narutomania που με έπιασε τελευταία δεν πρόλαβα τελικά να δω το VI! :nanana: Will do tho, σαν ξεμπερδέψω με την εξέταση που με περιμένει αυτές τις μέρες, μιας και βλέπω οι απόψεις μου είναι ευπρόσδεκτες! :ureshii:
Oct 06 2009 20:06
Tea-chan → iristella
Α, αυτό... μπα. Πιο πολύ απ'ότι είδα εξερευνά το πόσο διεστραμμένο είναι το ανθρώπινο μυαλό, βάζοντας και τον Akira μέσα στο χορό. Δε διαφέρει και πολύ από αυτούς που βρίζει, "fuck'n humans!"
No more spoilers. Have patience, my friend! Θα ανταμιφθείς!
Oct 06 2009 17:11
iristella → Tea-chan
Lol μπέρδεψα λίγο τον τίτλο. [URL="http://www.imdb.com/title/tt0105428/"]Sleepwalkers[/URL] λέγεται η ταινία.
Eιναι με τα γατοειδή ανάλογα των λυκανθρώπων.
Oct 06 2009 17:06
Tea-chan → Zoro
I thought you were a refined creature!
Ποτέ δε κατάλαβα την μανία με τον Pein... Ήταν εντελώς αδιάφορος από μεριάς μου... (καλά, μην ουρλιάζεις!)
BTW, τελικά το OVA το είδες, ή τζάμπα περιμένω το Post σου στο thread;
Oct 06 2009 16:26
Zoro → Tea-chan
Γιατί, τι έχω [B][U]εγώ[/U][/B]; :mador2:
Είπαμε, παραμένω πιο πολύ OP fan, αλλά αν λάτρεψα κάτι στην σειρά αυτό είναι οι κακοί (σε σημείο που τους πάω πιο πολύ από τους λεγόμενους καλούς, να ψοφήσει ο Naruto!), οπότε ήταν το ελάχιστο, μιας και αυτή την περίοδο ασχολήθηκα με αυτό (αν και ο Itachi μου άρεσε πιο πολύ σαν δυνάμεις, αλλά ο Pein είναι πιο καινούριος και έχει cool παρουσιαστικό)! :P
Επίσης, χάρη και σε ava και σε sig αναγκάστηκα να εξελίξω τις φωτοσοπικές μου ικανότητες, οπότε μόνο καλό μου φέρανε! :riiight:
ΥΓ: Btw, Konan <3 :nbleed:, επιτέλους μια σοβαρή και hot κοπέλα στην σειρά! Στολίζει τώρα την prof pic μου και πάει και ασορτί με τα χρώματα, που δεν χρειάζεται να αλλάξω! :lovulovu:
Oct 06 2009 14:40
iristella → Tea-chan
Na υποθέσω θα έχουμε και nightcrawlers επιρροές στο wolf guy?
Oct 06 2009 12:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed