Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tea-chan → QueenofHearts

*braces for impact* C'mon bab-- err, bring it on!!! XD
Σεπ 21 2009 08:30
Φωτογραφία

QueenofHearts → Tea-chan

Mononoke attack:drink: [SPOILER][IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=366&pictureid=9676[/IMG][/SPOILER]
Σεπ 19 2009 20:52
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Δε θυμάμαι καθόλου όνομα, αλλά είναι πραγματικά πετυχημένο. Και no worries! Υπάρχουν πάαααρα πολλές εικόνες cosplay της Seras και της Integra ως Alucard. Δεν ήταν τίποτα. XD Καλή επιτυχία με το διάβασμα και την εξεταστική επίσης!
Σεπ 17 2009 15:29
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

:Ο ναι ρε συ... Ο τυπάς απο τον πιανίστα δεν είναι? Και έλεγα τι μου θυμίζει..... (με έχει κάψει το διάβασμα >w<) ΟH well, eye candy is eye candy. xD Σκέφτηκα ότι θα το χρειαστείς μετά τα έκτροπα στο black hole. Kaλό διάβασμα και καλή συνέχεια στις εξετάσεις σου.
Σεπ 17 2009 15:21
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

XD Δεν είναι cosplay, είναι διάσημος ηθοποιός του Hollywood με πειραγμένη τη φοτό του. XDXD Την έχω δει την εικόνα. Εάν το Hellsing γινόταν ποτέ live action movie, ο συγκεκριμένος θα ήταν ο κατάλληλος για Alucard. :P
Σεπ 17 2009 15:14
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Thought i d come over and drop [spoiler=this][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1197841708_f.jpg[/IMG][/spoiler] Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται από τα καλύτερα cosplay του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Βγάζει αυτήν την αίσθηση που σου αφήνει ο ίδιος ο Alucard.
Σεπ 17 2009 15:11
Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

Εύχομαι να πήγαν όλα καλά με την εξέταση!! :) Αχέμ, thanx για όλο το info αλλά εγώ αναφερόμουν στο anime βασικά, που κλασικά βλέπω πάντα πρώτο και, αν μ' αρέσει αρκετά, το συνεχίζω στο manga. :P Να υποθέσω δεν το έχεις δει (έπεσα και σε μανγκατζού) ε; VK έχω δει το anime και διαβάσει ένα καλό κομμάτι του manga και μου φάνηκε more than meets the eye, τα όσα περίμενε το δικό μου μάτι τουλ. Όχι τπτ το τρομερό και γι' αυτό και το έκανα drop (έχω τόσα άλλα να δω), αλλά καλύτερο απ' όσο το περίμενα... μου φάνηκε κάτι σαν το Naruto/DBZ κλπ και γενικά αντίστοιχο των shonen που βλέπουν τα αγόρια για κορίτσια (όχι λόγω επεισοδίων, λόγω δυνάμεων, kinda romance κλπ). Δεδομένου ότι πέσαμε σε uber vamp fan μάλλον δεν σε κέρδισαν τα μελοδράματα και οι παράξενες δυνάμεις των βαμπίρ, huh; :P Τέλος, να πω και ότι η αγαπητή Tsunade (από κάτω, *points*) μας άφησε νωρίς... από τον κόσμο του Berserk! Μετά βίας είδε το anime και μίσησε τον Gutsu! :zetsubou: Προσηλυτισμός απέτυχε! :wet2:
Σεπ 17 2009 14:10
Φωτογραφία

Tea-chan → Zoro

Τζα! Μόλις βγήκα από την αίθουσα που έγραφα. Ένα στα γρήγορα. Σχετικά με το DNAngel, πρέπει να πω ότι είναι το μοναδικό shoujo που με τρέλανε ΤΟΣΟ. Ίσως εκτός από το Skip Beat! άλλο υπέροχο shoujo κι αυτό. Ο λόγος που το αγαπώ τόσο πολύ είναι επειδή 1) ήταν από τα πρώτα manga που αγόρασα 2) αν και ρομάντζο, είναι ώριμο και με δράση, στοιχεία πολύ θετικά για μένα. Δε μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ τα κλαψουρίσματα και το angst (βλ. Vampire Knight, που το συχαίνομαι απίστευτα)
Σεπ 16 2009 18:05
Φωτογραφία

Tea-chan → Tsunade-sama

Δυστυχώς δεν έχασα ώρες, αλλά ΜΕΡΕΣ από τη ζωή μου γι'αυτές τις αηδίες, αυτές τις ανείποτες προσοβλές προς τους αληθινούς βρικόλακες, τη λογοτεχνία και τη νοημοσύνη μου. Ακόμα κλαίω... ;.;
Σεπ 16 2009 17:59
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Tea-chan

:hahaha: Είδα το post σου στο (de)motivational posters κ πέθανα!!! Μ'αρεσε ιδίως αυτό το WANTED που έβαλες στην Meyer,θεικό! Ελπίζω να μην ένιωσες όπως ένιωσα κ γω μόλις τελειώσα τα βιβλία...ότι έχασα πολύτιμες ώρες από την ζωή μου!!!Άντε τώρα να τις βρω...συγχίστηκα πάλι!
Σεπ 16 2009 16:42
Φωτογραφία

Night Wizard SealTea-chan

Σου έκανα αντ στο μσν!!:) μαμόρου αρχίζει το μέιλ μου αν θες ασεπτάρεις ;)
Σεπ 15 2009 22:02
Φωτογραφία

GkLoc → Tea-chan

Ακόμα να το αρχίσω:nanana: Με εχουνε φαει τα φροντιστιρια και η παρεα μου,και αμα κατσω στο PC το μονο που κανω ειναι να παιξω το Prototype (που εχω ποροθει υπερβολικα τρελα ),αφου να φανταστεις προσπαθω να δω ενα Gundam Movie εδω και μια εβδομαδα και δεν μπορω,μολις τελειώσω αυτην την ταινια θα αρχισω το Skip Beat...(καποτε) Παντως να εισαι σιγουρη οτι θα περασω και απ'το Thread του με Full Status Report...:wis:
Σεπ 14 2009 23:06
Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

Οπ, καλώς και το μέλος φάντασμα, καιρό κάναμε να σε δούμε!! :hi: Μην ανησυχείς, κατάλαβα ότι έπαιζαν δουλειές/εξεταστική (συνήθισα από το καλοκαίρι!) και ξέρω ότι δεν μπορείς να απαντάς πάντα άμεσα! Στα δικά μας τώρα: Εχμ ναι, τώρα που το λες θυμήθηκα (-έψαξα) τα όσα μου 'χες πει για τον Usopp,[quote=Tea-chan]Usopp = interesting in my book. Ούτε hater, αλλά ούτε και fan. Αλλά σίγουρα περιμένω από αυτόν πολλά στο μέλλον.[/quote]... και όντως από τα τόσα σεντόνια που αφήσαμε το είχα ξεχάσει, χε χε, χε χε :himitsu: Χαίρομαι που τον πας αρκετά πάντως! Για το Naruto τώρα, αν και τελευταία παρατηρώ αρκετούς φανς του περνάνε στην μεριά των πειρατών, εμένα αρχίζει να μου αρέσει πολύ! Αλλά ακόμη στην μέση του Shippuuden είμαι, να δω αν θα κρατήσει τόσο καλά μέχρι να τελειώσει και το manga. Ως τώρα πάντως μου άρεσε πολύ γιατί υπερτερεί και χάνει από το OP σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, που δεν περίμενα!! Ανάλυση σαν τελειώσω το manga! Για την εικόνα ξέρω, είναι και οι 2 τόσο μαύρα χάλια χαρακτήρες που δεν θα ήθελα και εγώ να τους δω μαζί, αλλά ευτυχώς ο Sucksuke κρατιέται μακριά της από μόνος του. Ωστόσο μιας και έβαλα σετάκι με τον τελευταίο (φαντάζομαι θα σου άρεσε πολύ κι αυτό XD), λόγω του ότι ήθελα κάτι σχετικό με την σειρά και από το τρίο αυτόν πάω πιο πολύ (γενικά δεν με τρελαίνει μετά) και εμφανισιακά μου αρέσει πολύ η Sakura (καλύτερο χαρακτήρα να είχε μόνο, damn... ;_; ) είπα να τους βάλω μαζί σε μια αδύνατη κατάσταση, με τον Sasuke με την γλώσσα έξω να την κάνει ακόμα πιο αδύνατη!! Πάντως τέλος του μήνα θα αλλάξω πάλι, ήταν κάτι προσωρινό λόγω της συμπάθειας μου προς το Sharingan! :ureshii: Σχετικά με αυτό που είπες στο thread, για να μην σπαμάρω εκεί:[quote=Tea-chan]Χμμμ... μια χαρά nosebleed είχε όμως στην "Happiness Punch!" της Nami στο τέλος του Alabasta Arc. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι;:orly:[/quote]Indd, [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/213/19/"]αυτό[/URL] (ακολουθούμενο από το [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/213/20/"]epic αυτό[/URL] που μπερδεύουν το τι εννοούσε το thanks του βασιλιά!! :hahaha:) παίζει να είναι η μοναδική στιγμή που ακόμη και ο Luffy (ο Zoro τουλ είχε Kuina και Tashigi) έδειξε λίγο αντρισμό!! Το πλήρες ξύπνημα ωστόσο το προβλέπω να είναι 800 επεισόδια μετά, όταν θα αναζητάει Pirate Queen! :p Και κάτι τελευταίο, που από καιρό έχω στα σκαριά να σε ρωτήσω: Τότε που με είχε πιάσει η μανία να κατεβάζω anime (έτσι γέμισα 1 TB δίσκο και αναγκάστηκα να αγοράσω 2ο!) είχα παρατηρήσει και το DNAngel, αλλά μετά λέω Shoujo με έρωτες και δυνάμεις και τέτοια μάλλον δεν κάνει για μένα... ωστόσο από καιρό έχω δει στολίζει τα πρωτεία στις manga προτιμήσεις του προφίλ σου, πάνω από Hellsing (καλά αυτό το ξέραμε!) και Berserk!! :oo: Τόσο καλό είναι τελικά που κάθεται στην κορυφή σου;; (μιλώντας για Hellsing βρήκα το 6ο στο irc σε mkv 720p και όλα καλά... αν μπορέσω θα το δω σήμερα μάλιστα!)
Σεπ 14 2009 14:37
Φωτογραφία

Tea-chan → Zoro

Καλωσήρθες στο OP manga thread! Welcome aboard!:hero: Fasten your belt, take a number, watch out for stray bullets! Συγγνώμη που δε μπορώ να απαντήσω γρηγορότερα, με την εξεταστική τρέχω και δε φτάνω! Ρε Αλτσχάιμερ, ολόκληρη σεντονοθεωρία σου έδωσα μέσα στο καλοκαίρι για τον Usopp κι εσύ ακόμα με ρωτάς αν είμαι hater ή fan;; Εμπρός μαρς να το διαβάσεις ξανά! Και ναι, θεωρώ το OP ένα από τα καλύτερα manga του κόσμου ολάκερου. Και πιστεύω ότι πάει να ξεπεράσει την έμπνευσή του, το DB/DBZ με επιτυχία. Όχι σαν μερικά-μερικά που αποτυγχάνουν παταγωδώς. (βλ. Naruto) Α, και κατι άλλο. Η εικόνα στο profile σου είναι epic fail, φοβάμαι. Δε πρόκειται να συμβεί εις τον αιώνα τον άπαντα. (SasuSaku SUCKS!:puke:)
Σεπ 14 2009 12:10
Φωτογραφία

Tea-chan → GkLoc

*αποχαυνώνεται από το avatar & sig* Άρχισες το Skip Beat;;;;;;;;;;;:terror2: Καλά έκανες! Σε περιμένουμε στο thread!:congrats:
Σεπ 14 2009 11:43