Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

OMG:oo: Έβαλες [U][B]εσύ[/B][/U] σετάκι Pein;:frozen: :P :hahaha:
Oct 06 2009 11:51
Photo

amaya3 → Tea-chan

Έλα ντε. Ένα πρόσφατο παράδειγμα. Το 146. Οι αντιδράσεις λέει της Kyoko και του Ren ήταν OOC:nosey: :erk::deadga6: Το'χω στο πρόγραμμα μόλις πάρω καινούρια οθόνη. Να υποθέσω υπάρχει λόγος που δεν μου προτείνεις και το manga, ε;; Αυτό με το Monster το είχα πάθει κι εγώ. Το καλύτερο manga adaptation που έχω πετύχει μέχρι στιγμής. Edit: Btw, μιας και αναφέρθηκε το Monster, ένα άλλο "ωραίο" που διάβασα για το ch147: "Ren is very much like Johan and Kyoko like a brainwashed kid.":borednn9:
Oct 05 2009 21:47
Photo

Tea-chan → amaya3

[quote]οι χαρακτήρες είναι(κατά καιρούς) OOC. [/quote]:terror2: Σύμφωνα με ποιόν;;; Να μου το πεις αυτό για fanfiction, να πω ok, αλλά στο ίδιο το manga;;;;;; Η faility μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια...:borednn9: Τα OVA είναι για μεγάλες οθόνες, όντως. Ειδικά τώρα που βγαίνουν σε Blu-Ray. Αλλά πάντα υπάρχουν και μικρά releases για κάθε γούστο! Σου έυχομαι κάποια στιγμή να τα δεις, είναι από τα καλύτερα anime που έχουν βγει και από τα καλύτερα manga adaptation. Μόνο στο Monster είδα κάτι τέτοιο: τα panel του manga ζωντάνευαν...:awww:
Oct 05 2009 21:33
Photo

amaya3 → Tea-chan

XDD Mακριά μακριά...Και για κερασάκι στην τούρτα να αναφέρω πως πολλές φορές έχω διαβάσει ότι οι χαρακτήρες είναι(κατά καιρούς) OOC. o_________O *no words anymore* Μακριά κι εγώ λοιπόν...Εντωμεταξύ τα OVA θέλω να τα δω εδώ και καιρό αλλά για οθόνη έχω προς το παρών την άθλια τηλεόρασή μου και κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια:if:
Oct 05 2009 21:19
Photo

Tea-chan → amaya3

[QUOTE]Επίσης, οι Dicktarou fans(που είναι παραδόξως πολλοί). Επιχειρήματα γελοία που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και υπερβάλλουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ...Μου έβγαλαν τον Ren [B]abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her[/B]. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι [SIZE=5][B][SIZE=7]ο Ren[/SIZE] κάνει "κάθε φεμινιστικό κύττρο του σώματός τους να πονάει"[/B][/SIZE]*can't facepalm enough*[/QUOTE] [IMG]http://4.bp.blogspot.com/_LCVZWFAEodk/RpMHezXzaOI/AAAAAAAAFtk/75yTjhMTH6Q/s400/WTF.jpg[/IMG] Mάιστα... δε θα ασχοληθώ με τους εν λόγω καραγκιόζηδες τότες... Και για το Hellsing, μείνε στα OVA και παράτα τα υπόλοιπα. Άσε με εμένα να έχω διαβάσει ΤΗ φρίκη εκεί μέσα...:puke:
Oct 05 2009 21:03
Photo

amaya3 → Tea-chan

Αχχχ...πονεμένη ιστορία. Κατ'αρχάς, ατελείωτο bitching και whining για τα πάντα. Ενώ υποτίθεται they luuuurve SB και βλέπουν πόσο ξεχωριστό είναι, οι περισσότεροι γκρινιάζουν όλη την ώρα. Ένα minor παράδειγμα: "Where is the romance?" Where's Ren?It's borin~~~g!" στο Natsu arc. Έρχεται το Valentine arc, που είναι κάπως πιο romance-centered. "Wahhhh...this arc takes TOO long~~~Where's Amamiya? I want it to end already~~" "I'm so disappointed..."....----Ένα μικρό δείγμα από την καλύτερη των περιπτώσεων. Ειλικρινά, το τι έχουν δει τα ματάκια μου...>.< Επίσης, οι Dicktarou fans(που είναι παραδόξως πολλοί). Επιχειρήματα γελοία που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και υπερβάλλουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ...Μου έβγαλαν τον Ren abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι ο Ren κάνει "κάθε φεμινιστικό κύτταρο του σώματός τους να πονάει"*can't facepalm enough* Ώστε το Hellsing fandom sucks...Θα μείνω λοιπόν στα OVA που σκοπεύω να δω χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω, thanks:3
Oct 05 2009 20:55
Photo

Tea-chan → amaya3

Επειδή έχω καεί κι εγώ από fandoms που μισώ (βλ. Hellsing) για πες, τί λένε και τους μισείς τόσο;
Oct 05 2009 20:37
Photo

miko-chin → Tea-chan

Καλέ εσένα ξέχασα να σε προσκαλέσω στο group για το Skip Beat!Gomene!!! [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=159[/url]
Oct 05 2009 16:35
Photo

KennyTea-chan

Πρέπει να έφτιαξε τώρα. Ρίξε μια ματιά.
Oct 05 2009 13:09
Photo

Tea-chanKenny

Καλέ μου μπλε παππού, βοήθειος! Έκανα post στο thread Skip Beat! manga κι όταν πάω στη τελευταία σελίδα το βλέπω το post μου εκεί, αλλά ούτε ανέβηκε το thread στον κατάλογο, ούτε φαίνεται από το sub-forum ότι έκανα post. WTF is happening??:OMG3: Σημειωτέον, το forum το έπιασε "λόξιγκας" όταν έκανα το post.
Oct 05 2009 12:50
Photo

monoTea-chan

Ε, μα τώρα και αυτή, μέσα στην υπερβολή όμως :P Σαν τούρτα δεν είναι κάπως? Όποτε το βλέπω μου ανοίγει η όρεξη:hihi2:
Oct 04 2009 23:53
Photo

Tea-chanmono

Not, really indeed, αλλά είπα να μην είμαι προσβλητική... :P BTW, ωραία χρώματα για profile!:drink:
Oct 04 2009 23:13
Photo

Zoro → Tea-chan

Έτσι dear, με το που παραπονέθηκα το έβγαλες! Obey your master! [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/4601/0b1213e1.gif[/IMG] (ένα Alucard set μου λείπει και είμαστε κομπλέ! :P) Για το link [URL="http://manga.theblackswordsman.com/download/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v35c307.zip"]εδώ[/URL], κι εγώ από κει το κατέβασα μιας και δεν υποστηρίζω τα torrents. Ελπίζω να μην άργησα υπερβολικά και το πήρες ήδη, αλλά πήζω στα διαβάσματα αυτές τις μέρες οπότε συγχωρούμαι :hot:. Btw, πιστεύω χάρηκες που σε περίπου μια βδομάδα θα ξαναδούμε τον Γούτσου-Γούτσου, ε; ε; Και όχι μόνο με έναν Puck αυτή τη φορά αλλά εκατοντάδες, τι καλύτερο... για μας και αυτόν! XD In other news, τελείωσα και το Naruto manga... expect a mega-giga-tera post in the upcoming days! XP
Oct 03 2009 03:30
Photo

Tea-chan → Zoro

Βγάζω το Invisible, darling. Τάραξέ με! XD *this sounds SO dirty! O.O* Και που λες, θά'θελα ένα link για το τελευταίο chapter του Berserk, MegaUpload ή κάτι τέτοιο, γιατί από torrents δε γίνεται... Αριψιψίνια! :D
Oct 01 2009 16:02
Photo

amaya3 → Tea-chan

Ah, sou ka...:wet2: Ευχαριστώ για τα info. Υποψιάζομαι μάλλον report γιατί είχα ένα review που έλεγε "Nononononono!! Way too OOC and this is not the place for such a story!!*rant*". Ε, τι να κάνουμε, τουλάχιστον υπάρχει και το AFF.net(and livejournal<3)... Thankies~~but I won't give up. Θα την ξανανεβάσω τώρα που είναι και beta-ed και ας την ξαναδιαγράψουν/με bannάρουν!:wis:
Sep 30 2009 00:58