Community Status Updates
Nighteyes → Tea-chan
OK.Thanks.:congrats:See you in 2 years.:hahaha::P
Τι να κάνω ρε συ, δεν αντέχω αναμονή 6μήνου+ για 45 λεπτά.:canthelp: Όπως και το αντίστοιχο και με τα yaoi. Εκεί να δεις που βγαίνει chapter/6μηνο και έρχονται και το ανακοινώνουν οι άλλες με χαρά στο thread.:P
Όσο μπορώ θα αποφεύγω τα ongoing, ότι και να είναι αυτό. Δεν το αντέχει ο οργανισμός μου.:emptyonexg1:
(Εκτός του Gintama ή σε αντίστοιχο αυτοτελές στυλ.)
Oct 23 2009 16:56
Tea-chan → Nighteyes
Ε, καλά, τί αστέρι μου, τί καμάρι μου, το ίδιο είναι...:hahaha:
Καλά, τόσο με μάθατε πια... ούτε σε ποιά σειρά αναφέρεσαι μου λές...:terror2:
Λοιπόν, το [U][B][I]Hellsing[/I][/B][/U] έχει 10 τόμους και υποτίθεται ότι κάθε OVA πιάνει έναν τόμο. Βέβαια, στη πορεία αυτό έγινε σαλάτα, αλλά συνεχίζουμε πάνω-κάτω έτσι.
Οπότε, εάν δεν βάλουν και το The Dawn, το prequel του Hellsing, τότε μιλάμε για 10 OVA. Εάν το βάλουνε (μακάρι, αλλά ο Hirano δε λέει να το συνεχίσει/τελειώσει) μιλάμε για 11.
Καταλαβερδένγκος;
Oct 23 2009 16:43
Nighteyes → Tea-chan
[QUOTE]Μπράβο καμάρι μου, που λέει και η Nighteyes.[/QUOTE]:hahaha:Kαλέ πότε το είπα εγώ αυτό. Αστέρι μου είπα.:congrats:
Λοιπόν, ο λόγος που ήρθα εδώ είναι για να ρωτήσω τον ειδικό. Δεν βρήκα κάτι σίγουρο από το λίγο που έψαξα και βαριόμουν να το ψάξω παραπάνω.:congrats: Here it goes...
Πόσα ovas(u know which) θα βγουν τελικά; Έχεις ακούσει κάτι;
Oct 23 2009 16:34
Tea-chan → iristella
Μπράβο καμάρι μου, που λέει και η Nighteyes. Έτσι, να δείχνεις ότι τα ψηλοτάκουνα είναι για όλες τις δουλειές!:hahaha:
Εγώ όλα καλά, δύο βιαστές έδειρα, κάτι παιδόφιλους πλάκωσα στο ξύλο και ξεπάστρεψα και δύο νονούς της μαφίας... usual staff.
Oct 21 2009 12:11
iristella → Tea-chan
Μια χαρούλα γύρισα. Λίγο μακρύς ο δρόμος του γυρισμού βεβαια 7 ώρες κάναμε γαμώτο. Και δεν μπόρεσα και να κοιμηθώ καθόλου στο τρένο. Κατά τ άλλα όλα ok. Κουβάλησα βαλίτσες σε 8ποντη μποτα (Sarah Jessica Parker must be proud of me) και δεν έφαγα ούτε μία σαβούρα.
Εσύ όλα καλά? Ελπίζω να μην αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα στον γυρισμό την Κυριακή.
Oct 21 2009 12:04
Tea-chan → iristella
Πώς πήγε το ταξίδι επιστροφής; Γύρισες αρτιμελής, ή σου λείπει κάνα χέρι, πόδι, δόντι;:hahaha:
Oct 20 2009 16:50
Tea-chan → Nighteyes
[B][URL="http://www.mininova.org/tor/1031023"]Click![/URL][/B]
Θα περιμένεις μέεεεεεεεεεεεεεεεεεερες, όμως να κατέβει. :deadga6: Την είχα για τη σχολή μου.
Oct 19 2009 19:07
Nighteyes → Tea-chan
Και να ταν μόνο αυτό...Ο σκηνοθέτης είναι από τους αγαπημένους μου. Βασικά είναι λίγο δυσεύρετη στο net απ' όσο ξέρω. Αν βρεις τίποτα btw, στείλε μου κι εμένα το link.:hahaha:
Δεν την έχω δει μάλλον την δικιά σου. Πάω να το ψάξω αλλιώς.
Edit
Πάντως φαντάζομαι splatter θα είναι.:P
Oct 19 2009 19:03
Tea-chan → Nighteyes
Yup. Παρθένα καλόγρια που υποψιάζεται ότι είναι νυμφομανής και γράφει πορνό; Έτρεξα!:hahaha:
Να σε δω εσύ αν θα το βρεις!:try:
Oct 19 2009 18:55
iristella → Tea-chan
ΟΜG me wants! Και μόλις μου θύμησες ότι είναι ώρα να κάνω ένα αφιερωματάκι που θέλω. kukuku
Oct 15 2009 01:38
Tea-chan → iristella
Τρέχεις στο Ecchi United, Girls Strike Back. [U]Τώρα[/U] όμως.
Oct 14 2009 19:23
Tea-chan → mono
TO ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!:puke: ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!
Γι'αυτό είμαι η ιέρεια του Hellsing. Μα δε σκέφτεσαι καθόλου; Τσκ, τσκ...:erk:
:hahaha:
Bring on the guts and chopped heads, motherf*****s!!!!!:kill4u:
Oct 13 2009 14:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed