Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

A! Και είμαι κι εγώ NaruSaku shipper!:wooi2:
Oct 26 2009 19:32
Photo

Tea-chan → Zoro

[SPOILER][quote][SIZE=5][B]ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΙΝΤEGRA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ;;;; :burningbe3: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΡΕ HEINKEL, ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!! :ill2: [/B][/SIZE] Srsly σε εκείνο το σημείο έβριζα μέσα μου... :roar: ... δλδ οκ, άντε, δεν μπορούν να την σκοτώσουν γιατί είναι σημαντική όμηρος, δεκτό, αλλά να της ανάψει και το πούρο; Πλάκα μας κάνει ο Hirano; Μπας και ήθελε δικαιολογία για να την ξαναφέρουν πίσω στην έδρα της και είχε ξεμείνει από ιδέες; Η Heinkel και η Yumie που τόσο μου είχαν αρέσει στο V, πάει... φλώρεψαν εδώ :deadga6:... δλδ να βλέπω την Heinkel να γίνεται καρτούν και να προσπαθεί να την σταματήσει και η Integra να το παίζει cool και άνετη... έλεος... :uhh: Τέλος, ο αγαπημένος μου Anderson (ναι, από τους Hellsingικους που έχουν μόνο τον Alucard ουσιαστικά, άντε και τον γέρο Walter, την μικρή Seras και την άχρηστη Integra και μηδενικό στρατό μετά, προτιμώ τους Βατικανικούς, αυτοί τουλ είχαν μια φάση γενικά και με τον στρατό των ΚΚΚ! :hahaha:) πάει, τα 'παιξε κι αυτός.... τι τζεντλεμανισμοί τον πιάσαν τώρα, που στο πρώτο OVA είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει (την Integra); Και τότε μόνη της ήταν σχεδόν, (με 2 σωματοφύλακες, Seras και Alucard ok, αλλά την στιγμή που της επιτέθηκε δεν είχε προστασία, μια "αφύλαχτη" γυναίκα ήταν) και άντε, δεν θέλει να την σκοτώσει, κράτα την αιχμάλωτη dammit! :madtodeath: Δεν θες να την κρατήσεις αιχμάλωτη, fine by you, fine by me... αλλά άντε που θα της δώσουμε και συνοδεία ενώ έχουμε άλλες δουλειές εδώ! :mador2: Και μετά το πήγε ότι ο Maxwell δεν είναι πια άνθρωπος του θεού... βοηθώντας την Integra κάνουν έργο του θεού τώρα δλδ; Όλους τους στρατιώτες της που σκότωσε τι ήταν οι αμαρτωλοί και η Integra η αγία; Κι αυτήν αιρετική δεν την θεωρούν; ... :sigh2:[/quote] [B][SIZE=6]ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ! :wooi2::wooi2::wooi2: [/SIZE][/B][SIZE=6][SIZE=2]Είσαι ένας υπέροχος, λατρεμένος, ονειρεμένος, φανταστικός... Αχ, γιατί να μην είναι όλοι σαν κι εσένα, ΓΙΑΤΙ;;;;;:if: Κοίτα, γι'αυτή τη σκηνή τα πράγματα ήταν απλά. Ο Hirano διαπίστωσε ότι είχε βάλει την Integra σε πολύ κακή θέση, οπότε, έπρεπε να τη γλιτώσει. Και, δώσ'του οι καφρίλες. Εάν περιμένεις δικαιωσύνη στο Hellsing, πάνε αλλού καλύτερα... Γενικά ο Hirano έχει καφρίλα humor και αξίες που θυμίζουν λίγο φασισμό... λίγο. Γενικά, το Hellsing μόνο ηθοπλαστικό δεν είναι... και η Integra μόνο σαν role model δε μπορεί να παρθεί. Είναι αυτό που λέμε Mary Sue. Εάν δεν ξέρεις τί σημαίνει, gooogle it, θα βρεις κάποια πράγματα πολύ ενδιαφέροντα. :congrats: Για τον Anderson, μην ανυσηχείς, θα ξαναμαγκέψει αργότερα... Και ναι, επιτέλους ο κόσμος αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της Θεάς! Η Seras κατακτά τον κόσμο!:joyful: Παραδέξου: από το anime, ΚΑΜΙΑ σχέση! [/SIZE][/SIZE][QUOTE]της ρίχνει και αρκετά χρονάκια άλλωστε, νομίζω.[/QUOTE] Εδώ δε μπορώ να πω τίποτα... Ηλικία για τον Pip δεν έχουμε, ούτε για τη Seras, όμως φημολογείται ότι αυτή είναι 19 κι αυτός στα 25... Αλλά ο λόγος που δε μιλάω είναι ότι το ζευγάρι που μου αρέσει, Alucard x Seras έχει διαφορά αιωνών!:hahaha::hahaha: 6 χρόνια δεν είναι τίποτα! Γενικά, όπως, τη χαρακτήρισε και ο Hirano, "η Seras είναι το φως που λάμπει στο σκοτάδι", δίνοντάς της έτσι κυρίαρχο ρόλο. Κι όχι απλά επειδή είναι αυτή που "κουβαλά" το χιούμορ, αλλά και για άλλα πολλά. Θα δεις στα επόμενα τί εστί Seras, χο, χο!:hero: Σοβαρά, είναι ο seiyuu του Sanji;;; Δε μπορώ να πω ότι δε το περίμενα!:hahaha: Αφού ο Hirano είναι OPtard, θα 'εκανε κι έναν χαρακτήρα σαν έναν από το αγαπημένο του manga! Εβίβα στους ero! O συνδιασμός Seras x Wild Geese είναι ο αγαπημένος μου για μάχη! :congrats: Απλά ΛΑΤΡΕΥΩ τις Χήνες! Είναι οι ιδανικοί άντρες για μένα, ω ναι!:wooi2: Βασικά, απ'ότι φαίνεται, μάλλον θα το πάνε για περισσότερα από 10 OVA. Το pacing έχει πέσει πολύ και οπωσδήποτε δε χωράνε! Αλλά τα δύο τελευταία volumes ήταν απίστευτα κακογραμμένα σε σχέση με τα προηγούμενα. Έκανε μπαμ ότι ο Hirano παρατούσε το Hellsing στη μοίρα του... με το δάπεδο να φτάνεται στο τελευταίο chapter. Ήταν αισχρό...:uhh: Όπως και να'χει, καλώς είδες το VI, άντε και το VII, να λάμψει η Seras περισσότερο!:wooi2:[/SPOILER]
Oct 26 2009 19:28
Photo

Zoro → Tea-chan

Kuku! :hi: Τι νέα σου φέρνω; 3 μέρες μετά την συζήτησή μας κάθισα χτες και (ναι!) είδα το Hellsing VI!! Happy; :wooi2: [SPOILER]Πριν περάσω στα θετικά, αυτά που με πόρωσαν, ας πω για τα αρνητικά, συγκεκριμένα το ένα αρνητικό (brace urself, ακολουθεί βρίσιμο): [SIZE=5][B]ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΙΝΤEGRA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ;;;; :burningbe3: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΡΕ HEINKEL, ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!! :ill2: [/B][/SIZE] Srsly σε εκείνο το σημείο έβριζα μέσα μου... :roar: ... δλδ οκ, άντε, δεν μπορούν να την σκοτώσουν γιατί είναι σημαντική όμηρος, δεκτό, αλλά να της ανάψει και το πούρο; Πλάκα μας κάνει ο Hirano; Μπας και ήθελε δικαιολογία για να την ξαναφέρουν πίσω στην έδρα της και είχε ξεμείνει από ιδέες; Η Heinkel και η Yumie που τόσο μου είχαν αρέσει στο V, πάει... φλώρεψαν εδώ :deadga6:... δλδ να βλέπω την Heinkel να γίνεται καρτούν και να προσπαθεί να την σταματήσει και η Integra να το παίζει cool και άνετη... έλεος... :uhh: Τέλος, ο αγαπημένος μου Anderson (ναι, από τους Hellsingικους που έχουν μόνο τον Alucard ουσιαστικά, άντε και τον γέρο Walter, την μικρή Seras και την άχρηστη Integra και μηδενικό στρατό μετά, προτιμώ τους Βατικανικούς, αυτοί τουλ είχαν μια φάση γενικά και με τον στρατό των ΚΚΚ! :hahaha:) πάει, τα 'παιξε κι αυτός.... τι τζεντλεμανισμοί τον πιάσαν τώρα, που στο πρώτο OVA είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει (την Integra); Και τότε μόνη της ήταν σχεδόν, (με 2 σωματοφύλακες, Seras και Alucard ok, αλλά την στιγμή που της επιτέθηκε δεν είχε προστασία, μια "αφύλαχτη" γυναίκα ήταν) και άντε, δεν θέλει να την σκοτώσει, κράτα την αιχμάλωτη dammit! :madtodeath: Δεν θες να την κρατήσεις αιχμάλωτη, fine by you, fine by me... αλλά άντε που θα της δώσουμε και συνοδεία ενώ έχουμε άλλες δουλειές εδώ! :mador2: Και μετά το πήγε ότι ο Maxwell δεν είναι πια άνθρωπος του θεού... βοηθώντας την Integra κάνουν έργο του θεού τώρα δλδ; Όλους τους στρατιώτες της που σκότωσε τι ήταν οι αμαρτωλοί και η Integra η αγία; Κι αυτήν αιρετική δεν την θεωρούν; ... :sigh2: Πέραν αυτού του γεγονότος... thumbs up!! :riiight: Δεν ξέρω αν σου έχω πει αλλά, όπως εσύ είσαι λάτρης του gore, των βαμπίρ και όλα τα συναφή, εγώ είμαι της καθαρόαιμης δράσης :kill4u: (το FF Advent Children πχ, κι ας μην έχει καθόλου σχεδόν τρόμο, είναι από τα faves μου και μόνο λόγο άπαιχτης δράσης) και πραγματικά δεν θα ξεχάσω την στιγμή που η Seras πήρε τα "κανόνια" της και άρχισε να καταρρίπτει το Zeppelin :nod2: ή μετά που η Zorin έγινε τεράστια και βλέπουν το μάτι της από το παράθυρο... πωωω, μου 'ρθε ένα ρίγος στην στιγμή!! (αν και to be honest έμεινα όταν είπαν ότι είναι genjutsu, νόμιζα ότι ο όρος ήταν καθαρά ναρουτικός!!) Επίσης όπως τα βλέπω ο Pip θα την κάνει στο επόμενο, άρα μάλλον αυτός ήταν ο μονόπλευρος ρομαντισμός που έλεγες :dazed:, της ρίχνει και αρκετά χρονάκια άλλωστε, νομίζω. Ακόμη, κάτι που διαπίστωσα, όσο άκουγα τον Pip λέω "ρε συ γνωστή φωνή μου φαίνεται αυτός, λες ναι είναι ο... Sanji;" και όντως τσέκαρα και αυτός ήταν, κι εδώ ero όπως παντού! :hahaha: Kudos και στους Wild Geese, οι παγίδες που έστισαν στα βαμπίρ για να τους νικήσουν από απόσταση (μιας και από κοντά δεν είχαν ελπίδες) πολύ μου άρεσαν σαν ιδέα, πολύ ωραίος και ο διάλογος του περί των ναρκών που δεν έχουν καρδιακό παλμό, είναι ακίνητες κλπ :nod2: και φυσικά screw την ατάκα που τους είπε η Seras ότι είναι unfair... η κατάσταση δεν ήταν fair εξαρχής, αλλά και να ήταν, this is war, where every winning strategy is fair and acceptable. :drink: Can't wait για το VII!!! (είδα και το trailer και ότι από εκεί προέρχεται το ava σου) :wooi2: Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχουν αφήσει πολλούς κακούς στην μέση, ο Walter με τον Commander, η Seras την Zorin, o Alucard τον Anderson και τον Schrodinger κλπ... ελπίζω να μην βγουν πολύ βιαστικές οι μάχες, αν είναι να βγάλουν 10 OVAs. :nanana:[/SPOILER]
Oct 26 2009 18:12
Photo

Tea-chan → 8tails

Ah, sou ka... ναι όντως... Domo, κι ότι την είχα χάσει τη μπάλα! :)
Oct 26 2009 17:22
Photo

8tails → Tea-chan

Για τον Κακασι που λες γιατι δεν είναι αρχηγος της συμμαχίας, εχει γίνει ενα μπερδεμα. Δεν εχει ειπωθει σε κανενα τσαπτερ ότι ο Κακάσι θα είναι ο αρχηγος της συμμαχίας. Γραφτηκε μόνο σε ενα σποιλερ, αλλά απο ότι φάνηκε θα το μπερδεψε στη μεταφραση. Απο κει μαλλον θα το μπερδεψες. Το μόνο που ειπωθηκε για τον Κακασι είναι ότι θα του εμπιστευτουνε όλα όσα γιναν στο συμβούλιο, και επομενως θα εκπροσωπήσει την κονοχα στη συμμαχια αυτη, όχι όμως ότι θα είναι ο αρχηγός της. :)
Oct 26 2009 17:11
Photo

Hatake Kakashi → Tea-chan

Να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει τελευταια. το μανγκα οπως παλια,μου φαινεται οτι ο Κισι βαρεθηκε και θελει να προχωρησει στο αλλο μανγκα που ετοιμαζει αλλα η suckura ειναι παντα suckura XD
Oct 26 2009 16:39
Photo

Tea-chan → Hatake Kakashi

Φαίνεται! Πετάς από χαρά! XD
Oct 26 2009 16:36
Photo

Zoro → Tea-chan

Το ότι πιο κει σου φάνηκε βαρετό να το καταλάβω, αλλά ότι κι εσύ ως Lucy fan ξεκίνησες δεν το περίμενα με τπτ. :hahaha: Νόμιζα ότι σου άρεζαν μόνο οι δυναμικές στυλ Seras/Nami, οπότε η kawai Lucy δεν περνούσε την βάση, χαίρομαι πάντως! :wooi2: Yup, είπα φέτος να πιάσω όσο το δυνατόν περισσότερα shonen μπορώ γιατί έχουν μαζευτεί αρκετά και αν δεν το πάρω απόφαση να τα εξολοθρεύσω μαζικά δεν θα φύγουν ποτέ! :P D. Gray από Lenalee καιρούς με ψήνει πολύ, αλλά πρώτα με ενδιαφέρει να έχω δει τα 3 μεγάλα shonen (και είμαι 2/3 :P), μετά μάλλον Gintama που άλλωστε δεν είναι πολλά eps και μετά θα δω, είμαι μεταξύ Hajime no Ippo και D. Gray :hmmm:. (και μετά FMA, RuroKen, Hitman κλπ, αν ο Miura μας γράφει μια φορά εγώ τον γράφω 10!! :burningbe3:)
Oct 23 2009 19:26
Photo

Tea-chan → Zoro

Ελπίζω αυτό με το "next year" να είναι έτσι όπως τα λες, γιατί δε θα το αντέξω...:deadga6: Κοίτα, είπα ότι είναι καλό να βλέπονται κοντά. Δηλαδή εάν δεις το 6 τη βδομάδα αυτή, θα περιμένεις μόνο 2 μήνες για το 7ο (ναι, μόνο!:hahaha:) οπότε θα είναι καλύτερα. Καλά, περίμενα ότι θα σου άρεσε η Lucy. Και σ'εμένα άρεσε... πριν βαρεθώ τελείως, δηλαδή... Και θα πιάσεις και Bleach; Πώς και πήρες όλα τα shounen μαζί; Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το D.Gray-man! Πατάει Naruto & Bleach κάτω. Μαζί με το OP, για μένα οι καλύτερες τωρινές σειρές στο SJ!:wooi2:
Oct 23 2009 18:33
Photo

Zoro → Tea-chan

Βασικά ο τύπος που είπε "see you next year" δεν κατάλαβα αν μετάφραζε φράση του Miura στο chap ή απλά το είπε ειρωνικά, ότι για τα δεδομένα του Miura σημαίνει ότι θα τον δούμε νέο έτος πιθανώς. :hmmm: Μα, τα λόγια σου φέρνουν αντίθεση! Πρώτα μου λες καλό είναι να τα δω μαζί και μετά [SIZE=1](απειλείς!)[/SIZE] να το δω μες στην επόμενη βδομάδα!! :nerd: Μην βαράς πάντως :beaten:, will do, είναι στα τελευταία που μου μείναν μαζί με τα τελευταία eps από Naruto, OP και FT πριν πιάσω Bleach! :drink: :hahaha: Νταξ νωρίς είναι ακόμη για να με πω κανονικό fan του FT, αν και ήμουν fan της Lucy πριν καν πιάσω την σειρά στα χέρια μου (:whistling:), αλλά απλά το βρήκα καλό για αρχή! Και το OP έτσι ξεκίνησε και μετά skyrocketαρισε! Εμπιστεύομαι λοιπόν τα όσα ακούω ότι κι αυτό θα έχει παρόμοια πορεία, αν δεν μας το καταστρέψει το studio. :congrats: Ο Γερακομάτης ναι, πέραν του ότι φαίνεται να έχει δική του special edition του Sharingan, μας χάρισε απίστευτη φάση με αυτό: [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/1561/buggy.jpg[/IMG] :hahaha:
Oct 23 2009 18:22
Photo

Tea-chan → Zoro

Τη Seras θα τη δούμε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο. Τον Gutts πότε θα τον ξαναδούμε...; Είπε νέο έτος αλλά πότε νέο έτος; Ιανουάριο, ή Ιούλιο και θα τρελαθούμε; :deadga6: [quote](btw ακόμη να δω το VI [B]*hides*[/B] :Crying2:)[/quote]Γαϊδούρι...:erk: Σε συγχωρώ όμως. Αυτά τα δύο (VI & VII) είναι καλό να βλέπονται κοντά το ένα το άλλο. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!:burningbe3: Αχεμ... Fairy Tail... το manga το διάβαζα από τότε που είχαν βγει μόνο τα δύο πρώτα chapter. Χρόνια αυτή η κολώνια. Αλλά, το παράτησα στο chapter 20 περίπου. Μου φάνηκε πολύ κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Je ne sais pas... θα το σκευτώ να ξανασχοληθώ μαζί του. Εσύ φαν μέχρι τα μπούνια όπως είδα, ναι;:hahaha: Αχου ναι, ο Mihawk μου έχει επιτέλους ξανά panel time, τί χαρά!:wooi2: Η φάτσα του Buggy όταν του επιστρέφει τη βόμβα στο τλευταίο με έκανε να κλάψω από γέλια!:hahaha:
Oct 23 2009 18:05
Photo

Zoro → Tea-chan

"Miura is taking a break is taking a break taking a break a break FFFFFF" "Please let us have more berserk by the end of the year pleaseeeee jebus *Shakes fists at heavens*" :hahaha: Φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι που "σπαστίκαμε" με την είδηση, Berserk fans unite! :twisted: Μα όχι, ίσα ίσα επειδή είδα το post σου έκανα το σχόλιο... δεν θα ήταν ότι πιο τέλειο να μην δούμε μόνο Seras, αλλά και Guts "μαζί" τέτοιες μέρες; :awww: :drink: (2010 περιμένουμε και αλλαγή κλίματος OP, θα είναι "γεμάτη" χρονιά!) [SIZE=1] (btw ακόμη να δω το VI [B]*hides*[/B] :Crying2:)[/SIZE] On another note, μιας και mega neo-OP fan (ελπίζω να σου άρεσε ο παγοκόφτης Δρακιούλ στο τελευταίο btw :kill4u:), το Fairy Tail anime που έχει παρόμοιο ύφος, τώρα που είναι νέο και χωρίς άπειρα eps μπροστά σου, σχεδιάζεις να το παρακολουθήσεις; :hmmm: So far so good πάντως, μου αρέσει αρκετά για αρχή και περιμένω περισσότερα πιο κει. :bath:
Oct 23 2009 17:56
Photo

Tea-chan → Zoro

"See you next year";;;;;;;;;;;;;;;;;; [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/curses.gif[/IMG] :burningbe3: Αχ, θα το κάνω το φονικό...:deadga6: Και κάποιος έχασε επεισόδια... μόλις ενημέρωσα το thread, βγήκε η ημερομηνία για το OVA VII. Τρέχα να καμαρώσεις.:drink:
Oct 23 2009 17:41
Photo

Zoro → Tea-chan

[URL]http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=54353[/URL] :frozen: Αυτούς ρώτα, μακάρι να κάναν λάθος αλλά... δεν είναι να πεις πρώτη φορά ακούμε την είδηση! :roar: Τόσους μήνες όλα κι όλα για 3 chapter και μας παρατάει ξανά, πρέπει να βγήκε το Idol Master 3, δεν εξηγείται αλλιώς! :hero: Και πάνω που μας έδειξε Guts ο κερατάς... :madtodeath: [SIZE=1](που ξέρεις όμως, ίσως γίνει το θαύμα τελευταίες μέρες του χρόνου και δούμε Guts και Seras ταυτόχρονα, ας [I]σταυρώσουμε[/I] τα χέρια! :nerd: -μην φύγει ο Alucard μόνο έτσι XD-)[/SIZE]
Oct 23 2009 17:23
Photo

Tea-chan → Zoro

Είσαι σίγουρος; 100% σίγουρος ότι ο Miura πάει ξανά διακοπές;;;;; Σε παρακαλώ, πες μου ότι δεν είσαι σίγουρος!:nanana:
Oct 23 2009 17:08