Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

KennyTea-chan

And another one. [spoiler][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/FraserSpiral_vector.jpg[/IMG] (If you see a spiral in this pic, your mind's infected. In fact, there is no spiral.)[/spoiler]
Οκτ 31 2009 16:05
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

I think that this present is appropriate. :3 [spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1255835584517.gif[/IMG] [/spoiler]
Οκτ 31 2009 15:54
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

[quote]Και μην φοβάσαι εσένα δεν σε δαγκώνω (εκτός αν μου το ζητήσεις βέβαια οπότε αλλάζει το πράγμα).[/quote] Δεσποινίς, προσέξτε τί λέτε σε ένα vampire fangirl. :smokingg: Γιατί στο τέλος, δε θα ξέρουμε ποιά δάγκωσε ποιάν. :hahaha:
Οκτ 30 2009 22:21
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Τhank you!!!! Αν και αναγκάστηκα να μικρύνω λίγο την sig γιατί μου έβγαινε εκτός ορίων Τ^Τ. Και μην φοβάσαι εσένα δεν σε δαγκώνω (εκτός αν μου το ζητήσεις βέβαια οπότε αλλάζει το πράγμα).
Οκτ 30 2009 22:15
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

*από μακρυά, να μη τη δαγκώσει* Έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σετάκι! Εγκρίνω και επαυξάνω! *thumbs up*
Οκτ 30 2009 22:00
Φωτογραφία

Tea-chanKenny

Ρε παππού, για δες: [url]http://gallery.minitokyo.net/view/399143[/url] Δες τώρα αυτήν που μου είχες δείξει στο κινητό σου τις προάλλες. Είναι διαφορετικές οι στολές!
Οκτ 30 2009 18:36
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Περαστικά στην αδερφή σου και καλό κουράγιο σε σενα. Για τον κινηματογράφο είδα το post σου στο bh Και με έψησες και μένα να πάω να το δω το Up. Καλό διάβασα και κουράγιο! Με το καλό το χαρτί. Thanks για την εικόνα. Περιμένω το 7 πως και πως. Με τα χίλια ζόρια κρατιέμαι να μην διαβάσω το manga. Eυχαριστώ και για το add. :3
Οκτ 29 2009 23:18
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Κι επειδή είμαστε και οι δύο fan, μια είκονίτσα! [spoiler][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/3899/akaado.jpg[/IMG][/spoiler]
Οκτ 29 2009 15:04
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Καλά κι εγώ. Εκτός από μια περιπέτεια με την αδερφή μου, που έπαθε διάστρεμμα στο πόδι και θα το έχει σε γύψο για 20 μέρες, οπότε άντε κάνε τον αχθοφόρο... Πήγα κινηματογράφο, βγήκα για καφέ, πήγα βόλτα στο πατρικό... βρήκα ένα ιδιαίτερο να τσεπώσω τίποτα... και λιώνω στο διάβασμα. Τελευταίο εξάμηνα (ελπίζω) και τρέχω να το πάρω το χαρτί. BTW, σε πρόσθεσα στο msn. :)
Οκτ 29 2009 14:56
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Μια χαρούλα είμαι δόξα τω Θεώ. Τρέχω γύρω σε βολτούλες και καφέδες και ζουζουνίζω. Από βδομάδα βέβαια τα κεφάλια μέσα γιατί θα πρέπει να ψάξω και για καμιά δουλειά. :3 Eσύ όλα καλά?
Οκτ 29 2009 13:40
Φωτογραφία

Tea-chan → amaya3

No worries, είμαι πεισματάρα όσον αναφορά τα manga που διαβάζω! Οπότε, να με έχεις σίγουρη γι αυτό το manga! CU in the thread!
Οκτ 28 2009 10:14
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

:hahaha::hahaha::hahaha: Για κάποιο λόγο, ήμουνα σίγουρη ότι εσύ θα το εκτιμούσες! Λέω μέσα μου "Κάτσε να το δει η Iristella αυτό!" Και δεν είχα άδικο! Τί λέει, πώς είσαι;
Οκτ 28 2009 10:10
Φωτογραφία

iristellaTea-chan

[quote=Tea-chan;348940][SIZE=5][B]OMGZ!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] [spoiler=Να το πω 16+; Ειλικρινά, δε ξέρω!][IMG]http://fc03.deviantart.com/fs50/f/2009/300/a/5/Sasuke_Nevermind_by_sbel02.jpg[/IMG][/spoiler] Τί κάνω τώρα; Facepalm? Squeal? Εμετό; Βγάζω καρδούλες; ΤΙ;;;;;;;;[/quote] Δεν ξέρω για σένα αλλά προσωπικά είμαι σε φαση "i want one of those" εδώ και κάτι ώρες. Φανταστική εικόνα. ΠΡαγματικά πέθανα στο γέλιο.
Οκτ 28 2009 02:29
Φωτογραφία

amaya3 → Tea-chan

Yay! I hope you'll love TCP as much as I do~ Να ξέρεις όμως πως η αρχή του είναι αρκετά αδύναμη σε σχέση με το υπόλοιπο awesomeness, so don't get discouraged-αν και δε σε κόβω να κάνεις εύκολα drop.
Οκτ 28 2009 01:22
Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

:hahaha: Κοίτα χαρά, αυτή είναι μια από εκείνες τις φάσεις που πετάγεται ο άλλος και λέει "just kidding, Integra was awesome!" :hahaha:, αλλά οκ, I am aware of vampire fangirls! :beaten: Όσο για το παιδί μου, αρκέσου σε μένα καλύτερα... είμαι ο μόνος otaku της φαμίλιας και φυσικά, [U][B]κανείς[/B][/U] δεν είναι σαν εμένα!! XD :nerd: :hero: Τσέκαρα περί Mary Sue (author's pet, ναι, ότι πρέπει για να χαρακτηρίσεις την Integra XD) και συμφωνώ περί Hirano... μόνος του περδικλώθηκε και να πεις δεν μπορούσε να το αποφύγει, απλά έβαζε την Integra να τρέχει με το αμάξι και πιο κει με τα πόδια μέχρι το σπίτι της και να φτάνει κουρασμένη και ματωμένη εκεί και στο τσακ την σώζει καμία Seras/Pip/Alucard/Walter από τα βαμπίρ (ή την σκοτώνουν και ησυχάζουμε)... όλα αυτά θα ήταν καλύτερα από την lame ιδέα που σκέφτηκε νομίζω! :congrats: Εύχομαι να έχει καλό ψόφο στο τέλος... Btw μιας και μιλάμε για Hirano και ο Kishi τελευταία βλέπω έχει μαζέψει αρκετούς Mary Sue και Gary Stu χαρακτήρες, μόδα πρέπει να έγινε!! :P Seras ftw!! Η μόνη κοπέλα που αξίζει εκεί μέσα!! Πολύ φάση την στιγμή που πυροβολούσε το Zeppelin λέμε! :wooi2: (όσο για AluSera δεν ξέρω αν γίνεται τπτ στο manga, αν και δεν νομίζω, αλλά εμένα θα μου έδινε μια weird εντύπωση, εκτός κι αν ο Alu γίνει λίγο πιο φρόνιμος :hahaha:)... επίσης κάτι είχα διαβάσει παλιά σε post σου ότι παίρνει power up κάποια στιγμή η Seras, κάτι για bloodlust mode νομίζω, μάλλον στο επόμενο!! Ναι και οι Geese πολύ φάση και πολύ ηρωικό που πήγαν όλοι να πεθάνουν... πραγματικά από το τυπικό, berserk style, που όλοι οι άνθρωποι φοβούνται και πεθαίνουν ανά χιλιάδες προτιμώ τον ηρωικό θάνατο, άσε που τους κόβω να μπορούν να κάνουν λίγη ζημιά στα βαμπίρ ακόμη! ;) Κι περί τέλους ο Kishi μοιάζει του Hirano btw, ελπίζω να μην έχει την ίδια κατάληξη και το Naruto λοιπόν, μακάρι να το σώσει στο τέλος! :nanana: Τέλος, φυσικά και υποστηρίζω NaruSasu! Πέραν του ότι είμαι υπέρ του romance, μιας και τα shonen ήδη έχουν λίγο, η συγκεκριμένη σχέση είναι "στον αέρα" από τότε που ξεκίνησε το Naruto... τόσα χρόνια τους υπομείναμε με τις βλακείες τους, ας τους βάλει μαζί να ησυχάσουμε! :P (περίμενε και post μου για το VI στο thread, σαν μπορέσω!)
Οκτ 26 2009 20:15