Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Tea-chan → iristella
[QUOTE]Ιsn't that the greatest love confession ever or what? :if:[/QUOTE]
It is, it is! TwT
Και μετά μου λέει ο Kakashi ότι η καινούρια γενιά θα προσπερνάει τη παλιά... πφφφφ...
Ιούλ 22 2010 17:42
Tea-chan → iristella
Ευχαριστώωωωω!! >ω< Δε πειράζει γιαγιάκα, και ο παππούλης το ξέχασε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η σχέση και όχι τα χρόνια.
Ιούλ 22 2010 13:52
iristella → Tea-chan
ΙΙΙΙ δεν το είδα οτι έχεις γενέθλια η γαϊδούρα. Χρόνια πολλά ρεεεε. Ότι επιθυμείς και να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένη.
Love grandma (και ας είμαι νεότερη κατά πολλά χρον-γκούχ γκούχ γκούχ *πνίγεται*)
Ιούλ 22 2010 11:55
Tea-chan → Kenny
Ευχαριστώ παππούλη! ^^
Δε πειράζει η ηλικία, αλλά τα συναισθήματα! XD
Ιούλ 21 2010 08:42
Kenny → Tea-chan
Happy birthday! (A little late, though >__<)
Love, grandpa (κι ας με περνάς κάμποσες μέρες στην ηλικία :kakaka:).
Ιούλ 21 2010 00:41
Zoro → Tea-chan
I see, καλύτερα από την μία, να χαρείς 3, ίσως και περισσότερα, chapters Berserk μαζεμένα για μια φορά που ο Miura στρώθηκε, μπήκαμε και σε Guts in action επιτέλους. :P Συμφωνώ πάντως ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι κι ότι καλύτερο για τέτοια, βασικά σε μένα αν με πιάσουν να διαβάζω/βλέπω shonen θα μου πουν με τι παιδικά ασχολούμαι, αν πάλι δουν κάνα Berserk θα νομίζουν ότι πέρασα και στον σατανισμό, damn parents, they are never happy, αγιασμένες να είναι οι κλειδαριές και τα κλειδιά. XD
Και χαίρομαι που σου άρεσε το set, τελείωσα πρόσφατα το fma κι εγώ και ήταν ο αγαπημένος μου, check the profile pic too. :P
Ιούλ 20 2010 19:09
Tea-chan → Zoro
Ευχαριστώωωωωω!!! <3 Τί γλυκό δωράκι! :kawaii:
Είναι επειδή δε τα έχω διαβάσει ακόμη... βλέπεις, έχω γυρίσει πατρικό, το σπίτι στη Θεσσαλονίκη το άφησα κι ας πούμε ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι και το ιδανικότερο για διάβασμα Berserk... Κοντολογίς, άμα με πιάσουν, κάηκα. :sadist: I feel awkward reading in my old house...
Θα μου περάσει όμως, πού θα πάει. Αχ, σπιτάκι μου στη Θεσσαλονίκη... :run:
Ιούλ 20 2010 18:59
Zoro → Tea-chan
OMAGAD, πως μπόρεσα να ξεχάσω τα γενέθλιά σου προχτές; :Crying2:
Gomen, η περίοδος βλέπεις (ζέστες, εξεταστικές και τα συναφή)...
Hope this fixes things up a little:
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/8769/happybirthdayve.jpg[/IMG]
Happy 23rd B-Day, Teapot-chan! :hbd: :ureshii:
PS: On another note, πως και σε χάσαμε στο Berserk thread; 2 chapters out , 3rd soon to be και ούτε post σου, παραξενεύτηκα. :P
Ιούλ 20 2010 18:51
Tea-chan → Night Wizard Seal
:blingeye2::blingeye2: Άχου μου, σ'ευχαριστώ καλό μου! Μόλις έκανες μια τσαγιέρα χαρούμενη! :joyful:
Ιούλ 19 2010 09:22
Tea-chan → amaya3
Ευχαριστώωωωω!!! Και ειδικά για την ευχή για την ελευθερία! ;.;
Ιούλ 19 2010 09:21
Night Wizard Seal → Tea-chan
Happy Birthday to you! :cake:
Happy Birthday to you! :cake: :hbd:
Happy Birthday, Dear Tea-chan :hbd:
Happy Birthday to youuuuuu ! :hbd:
Χρόνια Πολλά Τσαγάκι, να τα χιλιάσεις, ότι επιθυμείς και να είσαι γερή και δυνατή, να σε χαιρόμαστε :gotit:.
[IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/tsai.jpg[/IMG]
Thank you, for sharing this cup of tea with me...
It's been a pleasure.
My best regards...
[SPOILER]Άντε και του χρόνου :P [/SPOILER]
Ιούλ 18 2010 20:03
amaya3 → Tea-chan
Χρόνια σου πολλά dear!!! Να τα εκατοστήσεις! Και να ξαναποκτήσεις σύντομα την ελευθερία σου σού εύχομαι! XD
Ιούλ 18 2010 19:45
Kenny → Tea-chan
Δεν δουλεύει, γιατί για να δουλέψει πρέπει πρώτα να μπει ο χρήστης στο imagesocket.com και να κάνει confirm birth date... πάρ' τ' αυγό και πάτα του μια ξούρα δλδ...
Ιούλ 15 2010 00:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται