Community Status Updates
Mad_Hatter → Tea-chan
heh, ψαχνω και το "my pain is far greater that yours" σε gifaκι τωρα ^^
Jul 01 2010 21:10
Tea-chan → Mad_Hatter
Να είσαι καλά με τις εικόνες στο Naruto episode thread. Με έκανες και βάραγα τη γροθιά στο γραφείο από τα γέλια.
[spoiler][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/4555/30346755.jpg[/IMG][/spoiler]
Jul 01 2010 20:38
Tea-chan → Hatake Kakashi
Μια χαρούλα είμαι, πάω για πτυχίο το Σεπτέμβρη. :)
Ο Kakashi παράτησε το Naruto... όντως, δε σε βλέπουμε συχνά στα chapter. XD
Ευχαριστώ! Ναι, αυτήν την εβδομάδα τελειώνει το anime. Το manga τελείωσε μόλις μερικές εβδομάδες πριν.
Jul 01 2010 13:05
Hatake Kakashi → Tea-chan
Καλως σε βρηκα!!τι κανεις ολα καλα?
Εμπαινα που και που αλλα δεν ποσταρα,τους τελευταιους μηνες το ειχα ψιλοπαρατησει το Naruto,να φανταστεις το διαβαζα καθε 2-3 εβδομαδες και αν.btw πολυ ωραιο αβαταρ,το τελευταιο επισοδειο FMA ειναι αυτη την εβδομαδα?Εχω αφησει μερικα και θελω να τα δω ολα καπακι οταν τελιωσει :)
Jul 01 2010 13:00
Tea-chan → Hatake Kakashi
Κατ'αρχάς, πού χάθηκες εσύ; Καλώς ήρθες!
Κατά δεύτερον:
[QUOTE]Πριν πολυ καιρο σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει ο Κισι ειχε πει οτι θα βλεπαμε το ισχυροτερο kunoichi συντομα αλλος ελεγε θα ειναι η κοναν,αλλος ελεγε οτι θα ειναι η μανα του Ναρουτο που δεν την ειχαμε δει μεχρι τοτε,εγω απο τοτε ελεγα οτι ειναι ο Σασουκε τελικα ηρθε το νεο τσαπτερ και με επιβεβαιωσε [/QUOTE]
ΨΟΦΑΩ!!!! XD
Jul 01 2010 12:39
iristella → Tea-chan
Saaankyuuu. I made it myself (ειδικά το αvi με πέθανε στο redraw T^T) *φουσκώνει από περηφάνεια*.
Τον Kanda τώρα τον προτιμάω naked, tied and pissed. Το μαλλι είναι δευτερεύον. XD Kaι afro να έχει it is still Kanda <3 *αυτοχαστουκίζεται να έρθει στα σύγκαλά της*
Jun 30 2010 21:59
Tea-chan → iristella
XD Ωραίο σετάκι! Αλήθεια, προτιμάς Kanda με ίσιο ή με σγουρό μαλλάκι;
Jun 30 2010 21:52
Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE]Σε πρόλαβα, σε πρόλαβα! Νια-νια! /πεντάρχονο mode [/QUOTE]
Χαχα, δεν μετράει αυτό. Οι pics δεν είναι τίποτα μπροστά στο script. Να δούμε αυτό πότε θα προλάβεις πρώτη να ποστάρεις, Τσάι. :kakaka:
/εξάχρονο mode :P
Jun 30 2010 16:50
Tea-chan → Kenny
[QUOTE]Όσο για το πότε θα το τελειώσουν, έχοντας μάθει από έμπιστη πηγή [B](guess who)[/B] τι τρελό fail έπεσε στον τελευταίο τόμο του manga, δεν μπορώ να πώ ότι τρώω τα νύχια μου με ανυπομονησία.[/QUOTE]
Ποιός ήταν άραγε, ποιός; XD
Jun 29 2010 22:00
Night Wizard Seal → Tea-chan
Τελείωσες την σχολή σου; Πάει η Αγγλική φιλολογία; :P
A new genius is born :P
Jun 26 2010 01:26
Tea-chan → Adventurer
Χμμ... 50-50 πιθανότητες, επειδή πρέπει να έχω φύγει μέχρι τέλη του μήνα. Αυτό το Σαβ/κο θα μαζεύουμε τα μικρά και μεσοβδόμαδα της επόμενης τα έπιπλα.
What's the occasion, really?
Jun 24 2010 18:32
Adventurer → Tea-chan
Δε με λες, την ερχομενη βδομαδα θα εισαι και Θεσ/νικη και ευκαιρη;
Jun 24 2010 17:57
Jorg → Tea-chan
Το σετακι σου δεν τη παλευει! Ειδικα η υπογραφη. Εσκασα στα γελια μολις την ειδα XD.
Jun 24 2010 16:19
Black Kaiser → Tea-chan
Θα σε κάνω add στους φίλους τότε.
Βασικά είχα δει το όνομα σου άλλα δεν ήμουν σίγουρος. Όμως μόνο μια Ελληνίδα θα έγραφε "Constantinople" την Κωνσταντινούπολη και όχι Instabul και γι'αυτό είπα να σε ρωτήσω. ;)
Jun 23 2010 13:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed