Community Status Updates
Tea-chan → iristella
Counter attack yaoi σε ΜΕΝΑ;;;;; Ειρήνη, θα σε μαλώσω.
Αλλά ήταν όντως cute. =3
[spoiler=And now, something different][IMG]http://a.imageshack.us/img707/4143/12192634.jpg[/IMG][/spoiler]
Δε θέλω να βάζω τέτοιες εικόνες στη gallery, γιατί θα με πρήξουν ότι δε θέλουν συναισθηματικές, αλλά badass κουλουπού... >=(
Jul 29 2010 13:43
iristella → Tea-chan
[SIZE=3]Counterattaaack!!!:dwarf:
[/SIZE][youtube]Qn2WS5nlHNA[/youtube][SIZE=3]
[/SIZE]
Jul 29 2010 13:36
Black Kaiser → Tea-chan
Fair enough. Όντως είναι μεγάλο twist για τα δεδομένα της σειράς.
And ya know Aizen ain't dying here. Ούτε και είναι κενός. Το έχω ξαναπεί οτι πιστεύω πως μέχρι το τέλος θα μάθουμε πράγματα γι'αυτόν. Εδώ ο mangaka έδωσε background για τους espada, δεν θα δώσει για τον κεντρικό του κακό ? Αλλα μέχρι τότε έχεις το δίκιο σου να τον αποκαλείς "βαρετό".
Τέλος, δεν νομίζω η Rangiku να είναι νεκρή χωρίς κάποιον αποχαιρετισμό, τελευταία λόγια κλπ.
Jul 28 2010 18:21
Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE][B]NAI, [SIZE=4]NAI,[/SIZE] [SIZE=6]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/QUOTE]
Xμμ, ωραία αντίδραση. Ή είχες βαρεθεί τόσο πολύ με τα προηγούμενα chapters και χαίρεσαι που βλέπεις επιτέλους κάτι ενδιαφέρον ή μισείς τον Gin τόσο πολύ :p
Jul 28 2010 12:20
Tea-chan → Kenny
Να πεις στον πορνόγερο ότι λόγω ηλικίας είναι πολύ αργός. Ξέραμε εδώ και αιώνες ότι η "φυσική" της SMeyer είναι για κλάματα. :P
Jul 27 2010 11:21
Kenny → Tea-chan
Λοιπόν, άκου τι πήγε και σκέφτηκε ο πορνόγερος πρωί-πρωί.
Το ανδρικό πέος για να ανορθωθεί βασίζεται αποκλειστικά στο blood pressure. Άρα, οι βρυκόλακες είναι ανίκανοι να αποκτήσουν στύση. Άρα, η Bella δεν θα φάει ποτέ τον π****ο που θέλει από τον Edward. :hahaha:
Jul 27 2010 09:05
Tea-chan → iristella
Και μη ξεχάσεις αυτό!
[spoiler=Time-time-tai-timetai!][youtube]YTOxxKfnEj8[/youtube][/spoiler]
Jul 26 2010 23:17
Tea-chan → iristella
Το έχω δει αυτό. Νιαχ-νιαχ, εμένα άπιαστη δε με πιάνεις.
[spoiler=Caramelldansen it is!][youtube]Vm9mEcQ8N0Q[/youtube][/spoiler]
Jul 26 2010 22:11
iristella → Tea-chan
Θα με πεθάνεις άπονη γυναίκα. Τ_Τ Με εγκεφαλικό θα με στείλεις. Έχω καεί με το βιντεάκι και τα συναφή εδώ και δυο μέρες.
[youtube]OJbH0zDypjM[/youtube]
Jul 26 2010 21:58
Tea-chan → Mad_Hatter
Χαχα, δε πειράζει! Ευχαριστώ για τις ευχές, όπως και νά'χει! *.*
Jul 24 2010 12:28
Mad_Hatter → Tea-chan
Λιγο (εμμ πολυ) καθυστερημενα αλλα χρονια πολλα!
[SIZE=1]Ξεχαστηκα ο μαλ4κας[/SIZE]
Jul 24 2010 00:12
iristella → Tea-chan
O kakashi δεν ξέρει τι λέει. Aπό το πολύ icha icha paradise κοντεύει να τυφλωθεί και έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
Στο μικρό του Kunai δεν τον φτάνει ο Naruto τον πατέρα του. Όχι πές μου έχει κάνει κανά ανάλογο λόγο σε καμια Hinata ή σε καμιά Sakura? Mόνο στον Sasuke τον πιάνει η λογοδιαρροια (I mean he is practically wooing him) και τρώει γείωμα συνέχεια.
Jul 22 2010 17:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed