Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chanKenny

Hey, wait... it actually works for me even now.
Jul 15 2010 00:10
Photo

Tea-chanKenny

*διαολοστέλνει το ίντερνετ* Έχει splatter και δε το παίρνουν οι άλλοι host. THE HELL. Δούλευε όταν το έκανα!!!
Jul 15 2010 00:09
Photo

KennyTea-chan

Η τελευταία είκονα (αυτή που έχεις ανεβάσει στο Imagesocket) δεν φορτώνει. Δοκίμασε με κανένα photobucket ή tinypic.
Jul 14 2010 23:45
Photo

miko-chin → Tea-chan

OMG ΧD πολύ sparkling!!!Σωστά τα λέει η κοπελιά(αν είναι κοπελιά).Και συμφωνώ μαζί της χωρίς καν να διαβάσω τα βιβλία.Χάσιμο χρόνου indeed.Αν δεις την ταινία δεν είναι δύσκολο να τα καταλάβεις όλα αυτά(φαντάσου!ούτε ο σκηνοθέτης προσπάθησε να συμμαζέψει το μπάχαλο).Άσε που από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας ένα πράγμα λέγανε: E:Θέλω να σε παντρευτώ B:Θα σε παντρευτώ αν με κάνεις βαμπίρ.Αφού μια στιγμή σταμάτησε η ταινία για διάλλειμμα και γω νόμιζα ότι τελείωσε. Αλλά το πιο σπαστικό είναι αυτό που έγραψα και πριν.Πώς γίνεται ρε γαμώτο τόσα κορίτσια παντού να έχουν ταυτιστεί με αυτή τη ρουφιανοbitch???(για Αμερική να πω την αλήθεια το περίμενα.εκεί το μυαλό τους δεν περπατάει,πετάει!)
Jul 08 2010 09:25
Photo

Tea-chan → miko-chin

Έεετσι, έτσι. Ξεθύμανε πουλάκι μου, εγώ εδώ είμαι! Καλά, μπορείς να διαβάσεις [URL="http://community.livejournal.com/das_sporking/77053.html"]αυτό[/URL] και να δεις ακριβώς τί γίνεται στα βιβλία. Θα τα λατρέψεις αυτά τα sporking! Το 2ο λίαν συντόμως. Όσο για το τρίο της συμφοράς... το Vampire Knight έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ιστορία. Το Twilight δεν έχει τίποτα. Μα ΤΙΠΟΤΑ. Ή μάλλον έχει: ακριβείς οδηγίες για μια αρρωστημένη σχέση, όπου ο κύριος λόγος για να είσαι με τον άλλον είναι τα χρήματα, η ομορφιά και η αθανασία. Α, και η σχέση να είναι γεμάτη κακομεταχείρηση και εκμετάλλευση, έτσι;
Jul 07 2010 21:02
Photo

miko-chin → Tea-chan

Θα το πω σ'εσένα γιατί η amaya3 λείπει σε διακοπές και δε θέλω να της τις χαλάσω.Είδα χθες το Eclipse(το τρίτο βιβλίο της σειράς Twilight αν δεν κάνω λάθος).Τα προηγούμενα δε τα είχα δει.Μου εξήγησε πάνω κάτω τι έγινε ο ξάδερφός μου. [spoiler]TA NΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχει πιο καημένη γυναίκα από την Bella.Πώς γίνεται μια γυναίκα της σύγχρονης εποχής να δημιουργεί έναν τέτοιο γυναικείο χαρακτήρα?Όχι ότι περίμενα και κάτι περισσότερο από τη Meyer.Νοικοκυρά δεν ήταν αυτή πριν γίνει συγγραφέας?Πέρα από αυτό το άθλιο πρότυπο με το οποίο έχουν ταυτιστεί τα worldwide κοριτσούδια είναι και το άλλο το ταραχοποιό στοιχείο(ο Edward) που και καλά μας το παίζει "όχι εγώ δε θέλω να αλλάξεις,μην γίνεις βρικόλακας".ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ???Άλλο ένα φαλλοκρατικό γουρούνι είσαι κι εσύ.Έπειτα είναι και η έλλειψη ευρηματικότητας στους διαλόγους.Όλο τα ίδια και τα ίδια λέγανε.Εντάξει δηλαδή τα εμπεδώσαμε.Μετά είναι ο άλλος ο βλάκας ο Jacob(αν δεν ήταν ωραίος ο ηθοποιός θα άκουγε περισσότερα αλλά τεσπα).Πώς είσαι ρε φίλε τόσο σίγουρος ότι σε αγαπάει η άλλη δηλαδή?Πρέπει ντε και καλά επειδή το θέλεις εσύ να αγαπάει(που λέει ο λόγος) δεκαπέντε άτομα???Μετά το παραδέχτηκε κιόλας η ηλίθια ότι τον αγαπάει κι αυτόν.ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!!!Αφού στο τέλος κατέληξα ότι η Meyer είχε διαβάσει το Vampire Knight.Δεν εξηγείται αλλιώς η ρηχότητα των χαρακτήρων και το άκυρο στόρι.[/spoiler] Σε ευχαριστώ πολύ.Τα είπα και ξεθύμανα.
Jul 07 2010 13:34
Photo

NighteyesTea-chan

Το λες λες και πήγες σ' άλλη χώρα.:P (Σε πειράζω εννοείται) Κρίμα...
Jul 05 2010 00:30
Photo

Tea-chanNighteyes

Εδώ και μπόλικες μέρες έχω φύγει από Θεσσαλονίκη. :( Είμαι πίσω στο πατρικό...
Jul 05 2010 00:19
Photo

NighteyesTea-chan

Ναι αυτό καταλαβα. Αν είναι να μάθω τι σκατα έγινε επιτέλους, θα κάτσω να κάνω catch up. Nαι για το anime το ξέρω, το έχω διαβασει το manga μέχρι την συνέλευση των Hokage. Αλλά εκεί είναι λίγο κουλό που εμφανίζεται έτσι όπως εμφανίζεται. Αλήθεια, δεν σε είδα στην συναντηση. Μήπως πέρασες και δεν σε πρόσεξα;
Jul 05 2010 00:18
Photo

Nozomu → Tea-chan

Eυχαριστω πολυυυυυ! (μου βγηκε λιγο η πιστη να τα μαζω3ω ολα, επεφτα απο το ενα not exist στο αλλο D: ). Καλη τυχη με την μετακομιση! ^_^
Jul 04 2010 22:48
Photo

Tea-chanNighteyes

Εξαφανίζεσαι. Δείχνει τη γέννα του Naruto και τί έγινε τη νύχτα με το Kyuubi! Επίσης, τον δείχνει τώρα ΚΑΙ στο anime. Minato month!!!
Jul 04 2010 22:10
Photo

Tea-chan → Nozomu

Γειά σας, γειά σας. Συγγνώμη για την αργή απάντηση, μετακομίζω και επικρατεί πανικός στη ζωή μου... Mahou και AonE. Μετά πηγαίνεις εδώ: [url]www.call-to-arms.net[/url] Multimedia -> OVAs κατεβάζεις τα SoftSubs ενώ κατεβάζεις τα υπόλοιπα RAWs από εκεί που σταματήσανε τα δύο πρώτα groups. Καλά δαγκώματα! :P
Jul 04 2010 22:09
Photo

NighteyesTea-chan

Μόλις είδα [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=407169&postcount=253"]αυτό [/URL]και κατάλαβα ότι πρέπει να διαβάσω το manga asap(Εχω να το πιάσω κανα 8 μηνο). Ωστε δείχνει Minato;
Jul 04 2010 22:06
Photo

Night Wizard SealTea-chan

Στην Βούλα - Βουλιαγμένη πήγαμε για μπάνιο. Καλά περάσαμε :)
Jul 03 2010 19:52
Photo

Nozomu → Tea-chan

Dear Tea-chan, Επειδη εσυ εισαι (λογικα) η πιο Alucardoχτυπημενη εδω μεσα (yea it's a compliment) 8ελω να μου δωσεις τα φωτα σου... 8ελω να κατεβασω το Hellsing (both series and OVAs) αλλα δεν 3ερω απο ποιο group!! (oooh the drama)... Can you help meee? [magnum mode] Your biggest fan in the whole anime.gr [/magnum mode] :P
Jul 03 2010 14:04