Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chanKenny

Και βόδι (ηλίθιος), και γαϊδούρι (αχαΐρευτος). Δύο σε ένα. Μήπως να έλεγα γαϊδουρίσιο βόδι;
Aug 07 2010 19:24
Photo

KennyTea-chan

[QUOTE=Tea-chan;416686]Γαϊδούρι! Ε, γαϊδούρι! Βοδινό γαϊδούρι κι όλας! :burningbe3:[/QUOTE][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/128866389753146364.jpg[/IMG]
Aug 07 2010 19:14
Photo

didimakia → Tea-chan

Περιμενω πως και πως ^^ Θελω και αφιερωση xd
Aug 06 2010 14:53
Photo

iristellaTea-chan

Well ξέρω ότι δεν πρόκειται να τον δούμε ΠΟΤΕ έτσι στο manga (ούτε με μεταμόσχευση εγκεφάλου δεν φεύγει τόση tsunderia) και είπα να τον βάλω σε σετ. Άχτι τον είχα να τον δώ να χαμογελάει σαν άνθρωπος (και όχι το I'll eat your soul γέλιο που έχει συνήθως). Αν και τώρα με creepάρει το set γιατί είναι σαν να τον τάισε ο Lavi ψυχοφάρμακα αλλά anw. Φυσικά η profile pic είναι για να κρατάει ισορροπίες. I know though that if he existed and saw himself pictured that way he d chop my head off T^T
Aug 06 2010 12:56
Photo

Tea-chaniristella

XAXAXAXA, ώστε έβαλες τον Kanda-γατάκι, ε; Γλυκούλι! Αλλά πολύ OOC o Kanda στο set, βρε...
Aug 06 2010 12:48
Photo

Tea-chan → didimakia

Χαχαχαχα, οκ. Θα κάνω ένα γιγαντο-post κάποια στιγμή.
Aug 06 2010 12:31
Photo

didimakia → Tea-chan

[QUOTE]Δε θέλω να βάζω τέτοιες εικόνες στη gallery, γιατί θα με πρήξουν ότι δε θέλουν συναισθηματικές, αλλά badass κουλουπού... >=([/QUOTE] Να βαζεις! ακομα και σε εμας τους σκληρους-badass-αντρακλες μας αρεσουν.εχουμε και εμεις συναισθημα :P
Aug 06 2010 01:13
Photo

xANTONISx → Tea-chan

Χαίρομα που κατατάσσω την απορία μου στην κατηγορία των σοβαρών αυτών ερωτημάτων. :D
Aug 04 2010 22:50
Photo

Tea-chaniristella

Το λυκάκι; Τσου, διάβαζα το Naruto από την αρχή. Δεν έκανα update κανένα άλλο manga. Thanks for the info! Will check it out!
Aug 04 2010 21:14
Photo

iristellaTea-chan

axaxaxaxaxaxa Dead on! Βtw tο λυκάκι το διάβασες σήμερα? :3
Aug 04 2010 20:58
Photo

Tea-chaniristella

Free laughs... [spoiler][IMG]http://img697.imageshack.us/img697/230/kurosakikun.jpg[/IMG][/spoiler]
Aug 04 2010 20:55
Photo

KennyTea-chan

Χαχαχαχα, καλά να πάθει. :hahaha:
Jul 30 2010 23:13
Photo

Tea-chanKenny

Και που λες, βλέπουμε το Wall-E με δύο φίλους μου, αγόρι και κορίτσι. Το αγόρι να μου έχει γίνει στενός κορσές και να με λέει "EVA!" κι ότι αυτός είναι ο Wall-E μου και λοιπές αηδίες μόλις εκείνη η εμφανίστηκε. Και εκεί που με αγκάλιαζε, μάντεψε ποιά σκηνή φτάνει: Μπράβο, εκεί που η EVA πυροβολεί τον Wall-E για πρώτη φορά. Τραβήχτηκε μακρυά κι άρχισε να με βρίζει. Δε με ξανακούμπησε για το υπόλοιπο της βραδιάς. [SIZE=1]Περιττό να πω ότι εγώ κι η φίλη μου είχαμε σκάσει στα γέλια. [/SIZE] Isn't timing everything? :thatsit:
Jul 30 2010 21:53
Photo

Tea-chaniristella

*τρέχει να ανεβάσει*
Jul 29 2010 14:10
Photo

iristellaTea-chan

Δεν ήταν yaoi. Ήταν απλά γούτσου γούτσου. Shonen aish το πολύ αλλά με την αθώα έννοια. Plus the crossover was sooooo epic. Η εικόνα είναι απλά απίστευτη και κακώς που δεν βάζεις τέτοιες στην gallery. Αφενός γιατί δεν είναι μόνο τα αγοράκια το κοινό της σειράς, αφετέρου γιατί σκοπός είναι να βάζουμε ωραίες εικόνες χωρίς περιορισμό σε θεματολογία (καλά δεν θα βάλουμε και yaoi για ευνόητους λόγους αλλά σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να υπάρχουν όρια). TL:DR : aν έχεις άλλες τέτοιες να τις ποστάρεις. Ι wanna see. (plus δεν έχουν διαμαρτυρηθεί που τόσο καιρό τους έχω τσακίσει στα bishonen.)
Jul 29 2010 14:01