Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → 1oneiromono
"(δν γινεται να πασαρεις μονο εσυ zoro τις ταινιες θα πασαρω και εγω το μανγκα[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG])"
Και καλα κανεις,απλα μην αγκιξεις τις ταινιες,σε φαγα!!:chigau:
[πλακα κανω φυσικα!!:P,ακομη και κει να χες κατι να πεις δικαιωμα σου...και δικαιωμα μου να σου απαντησω,μουαχαχαχα:hahaha::terror2:]
Ιούλ 08 2008 20:56
1oneiromono → iloveL
glyfada FTW :hihi2:
υπαρχει καμια πιθανοτητα να θυμιθεις αν υπαρχει μαγαζι στην αθηνα για visual kei:hmmm:
:P
Ιούλ 06 2008 13:46
Matu-san → 1oneiromono
Την είδα την photo.
Καλό είναι να μην την βάλεις. Άσε αυτή που έχεις ήδη.
Ιούν 30 2008 21:59
1oneiromono → Matu-san
αν θες ριξε μια ματια στο gallery μου,radom pics αν σαρεσει καμια για αβαταρ.Επισεις δες και πες μου , νομιζεις οτι καλυτερα ειναι να μην βαλω την pic. που σου ελεγα της Konata στο αντισοιχο group??
Ιούν 29 2008 18:48
1oneiromono → Darkchilde
hi
εισε καθολου φαν τον star wars γτ ειδα στο location εχεις γραψει Coruscant -jedi temple
Ιούν 23 2008 18:04
gexion → 1oneiromono
[B]hehehe hi:congrats:[/B]
[B]και ναί το έχουν αυτό οι γιαπωνέζοι,δε λυπούνται να δώσουν ένα τέλος στα stories τους.Και πλάκα-πλάκα συνήθως το τέλος ειν τόσο θεαματικό ,κι έχεις δεθεί τόσο με τους ήρωες που όχιιιιιιιι:df13952b:δε σου κάνει η καρδιά άμα θυσιαστούν,πεθάνουν κλπ[/B]
[B]φυσικά υπάρχουν πάντα κι εξαιρέσεις όπως το One Piece που είναι 300 επεισόδια και ακόμα συνεχίζεται:hahaha:[/B]
Ιούν 23 2008 07:32
1oneiromono → gexion
:hi:(...τλκ αυτη ηταν η λεξει που ξεχασα να πω στην αρχη :P)
hehe και εγω για καιρο ειμουνα φαν του spiderman για αρκεται επερνα το amazing spider man μεχρι to brunch new day (αν το ειχες παρακολουθησει)οπου πανω κατω σβινουν το παρελθο του με την MJ σαν να μην ειχε παντρευτει ποτε....τεσπα βασικα με κουρασαν αυτες οι ανατροπες/αλλαγες που κανουν στα αμερικανικα κομικς και για αυτο τα εχω μειωσει,σε αντιθεσει με αυτους οι ιαπονες ξερουν ποτε να βαλουν ενα τελος στα μανγκα:hahaha:
Ιούν 22 2008 21:23
1oneiromono → gexion
----------double post with the same meaning:P,plz delete it------------
Ιούν 22 2008 20:38
gexion → 1oneiromono
[B]δεν είμαι great fan ..αλλά έχω περάσει απ'όλες τις τέχνες ένα κόλλημα..κυρίως με X-men,spiderman,superman,supergirl and...spiderman too :P[/B]
[B]nice to meet ya!:)[/B]
Ιούν 22 2008 20:20
1oneiromono → gexion
να σε ρωτησω εισε καθολου φαν των american comics (marvel,dc,imade,dark horse...)??cuz somewhere i saw, you were spidey fan...
Ιούν 22 2008 20:17
1oneiromono → iristella
καλα σιγουρα ειναι...
θυμαμαι σε ενα ep sto anime που ειχε ενα flash back ,οπου ηταν ο ιδιος μικρος μπροστα απο τον ταφο των γονιων του και να ερχεται ο 3 hokagε να δει τον παρηγορισει και τον ρωταει/μιλαει(δν θυμαμε καθαρα την σκηνη) με ενα αθωο βλεμα ο ιδιος για την μακροζωια του ασπου φιδιου .Σε εκεινη την σκηνη φενοταν για ησυχο παιδακι με συνεσταλμενη προσοπηκοτητα ,σαν να μιλαγε κανεις για δυα ξεχωριστα ατομα
....θα ηθελα να δειξουν παραπανω την ζωη των 3 senin μικροι θα ειχε φαση
Ιούν 21 2008 22:54
iristella → 1oneiromono
Μαλλον κατι σε "do that again and i ll kill you '' μου κανει... Και παλι ομως αξιολατρευτος φαινεται.
Ιούν 21 2008 21:27

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται