Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
1oneiromono → iristella
παω στοιχημα πως αν τσιμπαγες το μαγουλακι του μικρου Orochimaru οπως λες θα ελελε κατι του στυλ : *with cold face all of a sudden* "plz lady don t do that again..."
:hihi2:
Ιούν 21 2008 19:57
1oneiromono → Azixel
δν ειμαι ιδιααιτερα φαν των splater αλλα εχω ακουσει καλα λογια γενικα για το σεναριο του elfen lied,εχει μονο splater σε αυτη την σειρα???
[I]ειχα πει οταν ερθει το καλοκαιρι να αρχισο κανενα αλλο μανγκα και τωρα εχω βρεθει με τοσα πολλα που δν 3ερω ποιο να αποκλισω XD[/I]
Ιούν 21 2008 09:11
Azixel → 1oneiromono
Aaaaa nice nice ;)
ff8 ftw!!! εγω τα εχω παιξει ολα τα kh: kh1 kh2 & chain of memories
και απλα τα σπανε,δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ πορωμενη!!! x3 Αλλα αξιζουν,το εγκυωμαι ;D K Elfen Lied αξιζει να δεις αν σου αρεσει το splatter ^^
Ιούν 20 2008 16:21
1oneiromono → Uchiha Madara
hehe εχω συνιθησει στο φορυμ αυτο να γραφω στα ελλινικα και στο msn greeklish, συνηθεια ειναι.Για το signature σου ληθηκε η απορια???
Ιούν 18 2008 13:49
1oneiromono → Azixel
:hot:το elfen lied δν εχω ακομα αξιωθει να το δω :P
απο FF εχω παιξει το 8(το οποιο μαρεσε αρκετα) και το 12 (που δν συναρπασε πολυ) ενω απο Kh 1 μεχρι στιγμης ...βασικος λογο που αρχισα το KH ηταν γτ ειχε χαρακτηρες απο το FF 7 kai 8,το οποιο 7 απο αυτα που εχω ακουσει ειναι ωραιο
Ιούν 18 2008 13:47
Azixel → 1oneiromono
Naiiiiii!!!!!!!!!!! Death Note!!!! Kai Elfen Lied!!!!!!!!!!!!!!!!! x3
Exw pai3ei to X,X-2 & 12 ^^;
Ayta mono,alla ta 3erw ola apo to 7 k meta. esy!?!?! =D
Ιούν 17 2008 20:53
1oneiromono → Azixel
προσθεσε σε αυτα που ειπες και το death note και τοτε εχουμε αχτυπητο συνδιασμο:wooi2:
αληθεια ποια απο τα FF εχεις παιξει???
Ιούν 17 2008 20:46
Azixel → 1oneiromono
TPT!!!!!!!!!!!!!! Naruto,KH & FF FTW!!! Ειμαι πολυ πορωμενη βρε αδερφε x3
Ιούν 17 2008 19:32
1oneiromono → Azixel
thx for the add...
:congrats: sugoi φανατικ του FF και του ΚH nice
Ιούν 17 2008 13:00
1oneiromono → Uchiha Madara
to japan anime party ειναι στην Θεσαλονικη,αλλα γινονται πολλα κατα καιρους....Just w8 a little
ο Ισαακ δν εισαι???μου ειπε και ο Iasonas οτι εφτιαξε account εδω ala δν ξερω το
user name tou
Ιούν 17 2008 12:50
Uchiha Madara → 1oneiromono
και κατι αλλο που γινεται το πανιγιρι τον ΑΝΙΜΕ στιν γουναρι??
Ιούν 16 2008 23:27
Uchiha Madara → 1oneiromono
γεια ειμαι ο ο φιλος του αδελφου σου καταφερα να κανο comments επιτελους και να βαλο και φοτογραφια cya!!!
Ιούν 16 2008 23:26
1oneiromono → iristella
nope δν εκανες κανενα spoiler (αφου γραφω και στο παρομοιο τοπικ:P)
οσο για την μαχη των δυο uchiha θελω και εγω να την δω animate,γτ μετα απο την ανεπαναλυπτη μαχη saske-naruto δν ειχε δειξει καμια καλη στο ανιμε (αν και θελω επισισ να δω animed την μαχη του hidan με τον shikamaru)
Ιούν 16 2008 09:55
iristella → 1oneiromono
1 ειναι η μαχη που αναμενεται animated... Uchiha vs Uchiha.... ολα τα αλλα ειναι απλα διακοσμητικα...Απο την πρωτη στιγμη που αρχισα το Naruto αυτην την μαχη ηθελα να δω...Μπορει τελικα να μην εξελιχθηκε οπως περιμενα αλλα και παλι καθε σκηνη στην οποια υπαρχει ο Itachi ειναι καλη σκηνη.... (δεν πιστευω να μην εχεις διαβασει το manga και να ετοιμαζομαι να σου ριξω τρελο spoiler τωρα...)
Ιούν 15 2008 19:10
1oneiromono → iristella
ποια απο ολες τις μαχες,γτ αναμενονται πολλες??
καλα στανταρτ το οτι λειπουν οι δυο Uchiha brothers απο το παρασκοινιο ειναι ενα μιωνεκτημα τις σειρας:hahaha:
Ιούν 15 2008 19:04

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται