Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → 1oneiromono

Εγω περιμενω πως και πως την μεγαλη μαχη....Απο εκει και περα πιστευω οτι το shippuuden θα στρωσει....Τωρα ειναι ψιλοπροετοιμασια ψιλοενδιαμεσο το σταδιο και δεν εχουν ξεκαθαριστει ακομη πολλα πραγματα.... Δεν ειναι και οι Ιtachi & Sasuke Πολυ μεσα και οσο να ναι χανει λιγο η ατμοσφαιρα XDDDDD
Jun 15 2008 18:40
Photo

psofia → 1oneiromono

LOL τι έγραφα ρε?? :hihi2:
Jun 15 2008 18:27
Photo

psofia → 1oneiromono

Στελνω απο κινητο. Ελπιζω Ξ½Ξ± ΞΌΞ·Ξ½ σου ΞµΟΞΈΞΏΟ…Ξ½ τιποτα αλαμπουΟΞ½ΞµΞ¶ΞΉΞΊΞ±! ΞΞ± Ξ±Ογησω σημεΟΞ±. Αν μποΟΞµΞΉΟ‚, επικοινωνησε ΞΌΞµ τον ΞΊΞΏΞ½ ΞΏΞΊΞ±ΞΌΞΉ Ξ³ΞΉΞ± οδηγιες κτλ. ΞΞ± Ο€Οοσπαθησω Ξ½Ξ± ΞµΟΞΈΟ‰ οσο το δυνατον πιο Ξ³ΟΞ·Ξ³ΞΏΟΞ±!
Jun 15 2008 14:41
Photo

1oneiromono → iristella

εγω το λεω αυτο για το shippuuden κυριο χαρακτηριστικο του ειναι senspench και η πλοκη ενω στα παλια ναρουτο πριν το shippuuden σε καθε μαχη κυμενονταν διαφορα,εβλεπες τους κεντρικους χαρακτηρες να πολεμουν για τα ονειρα ,τις φιλοδοξιες και τους μεγαλους στοχους τους.Για αυτο το λογο δν μαρεσει τοσο τα καινουρια οσο τα παλια ,αλλα και παλι μπορει να το λεω αυτο γτ στις αρχη υποσχοταν πολλα ενω τωρα ειναι στη τελικη ευθεια(οσο μεγαλη και να ειναι)
Jun 15 2008 11:13
Photo

iristella → 1oneiromono

οντως θα μπορουσαν να τον ειχαν αναπτυξει περισσοτερο... Μεχρι τωρα για να ειμαι ειλικρινης το shippuuden δεν με εχει ξετρελανει ...Εχουν υπαρξει καποιες καλες στιγμες αλλα προς το παρον ειναι ακομη σε μεταβατικο σταδιο... Ευτυχως ξερω οτι πιο κατω γινεται πολυ καλυτερο....και κανω υπομονη XDDDD
Jun 14 2008 23:36
Photo

1oneiromono → RiDeLub

οπως λεει και ο kyuuby sto naruto threat ο κισ εχει δανειστει πολλα απο την γιαπονεζικη μυθολογια ,βεβαια οπως εχει αρχισει να γινεται παρημια με τον κισι ποτε δν ξερεις:P
Jun 14 2008 23:00
Photo

1oneiromono → iristella

και εγω τον παω τον neji που λες,αλλα στο shippuuden δν τον εχουν πολυ δειξει .... να σου πω την αληθεια με εχει ψιλο απογοητευσει το shippuuden.ποια ειναι η γνωμη σου??
Jun 14 2008 22:48
Photo

1oneiromono → JiMi-ClouD-

ρε δν θα σταματησουν ποτε να γκρινιαζουν οι anti-sasuke ακομη και να δοσει ο κισ. βλοοντ λιμιτ στο ναρουτο Eιπες στον Seraphimon η' στο Kakashi για αυτο που σκυτομασταν για τις προβολες?
Jun 14 2008 22:41
Photo

psofia → 1oneiromono

Έλα μου! Εννοείται πως θα επιστρέψω αύριο νωρίς-νωρίς!!! Θα έρθεις έτσι?
Jun 14 2008 20:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → 1oneiromono

διαφοροι ειναι.. πχ Kakashi, Ιtachi, Gaara αλλα μ αρεσει πολυ και ο ιδιος ο Naruto κι ας μην ειναι πλ καλος γτ ειναι αγωνιστης μεχρι το τελος..
Jun 12 2008 23:46
Photo

1oneiromono → °•πίΟu-πίΟu•°™

ο σακε ειναι ο αγαπημενος μου (αν και δν το ειπε για αυτο η σοφια:hahaha:),whats your??:orly:
Jun 12 2008 21:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → 1oneiromono

nope σάσκε-κουν :P παλια εβλεπα dragonball ομως xa0xa0xa0xa0 xD
Jun 12 2008 14:23
Photo

1oneiromono → °•πίΟu-πίΟu•°™

thx for the add!! Βλεπω εισε και εσυ πορομενη με το Naruto:wis: κανενα αλλο μανγκα βλεπεις??
Jun 12 2008 10:50
Photo

psofia → 1oneiromono

ναι παίζω! Θα προσπαθήσω να πάω. Εσύ γιατί δεν έρχεσαι ρε Sasuke-kun?
Jun 05 2008 19:51
Photo

1oneiromono → psofia

οχι δν θα μπορεσω,εσυ θα πας? ασχετο παιζεις wow???
Jun 05 2008 14:52