Community Status Updates
1oneiromono → JiMi-ClouD-
τι νεα ??τελειωσες με τα καλοκαιρινα μαθηματα??
παω στοιχημα οτι εχουν πλακοσει οι τουριστριες τετοια εποχη στις παραλιες (hehe)
Jul 24 2008 13:18
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
τι νεα ρε συ? καιγεσε με το ναρουτο??
μολις διαβασα τα δυο τελευταια μανγκα ναρουτο(γτ ειχα ψιλοβαρεθει ),δν γινεται και τπτ σπουδαιο...
Jul 24 2008 13:15
1oneiromono → iloveL
ελα ρε τι σε ενοχλη στον Near ,μια χαρα παλικαρι ειναι
δν ειχα ιδεα ποιοι ηταν αυτοι που καναν το op toy death note 1st season kai ed ,μονο τους mad house ηξερα που δν με ξετρελαναν
Jul 24 2008 12:57
Azixel → 1oneiromono
Yo! Σοζ πολυ για το late reply >w<
Κοιτα,το elfen lied εχει παρα πολυ αιμα και γενικα πολυ σπλατερ,οποτε αν δεν το αντεχεις μν το δεις ^^; Αλλα ενα αλλο που σου προτεινω ειναι το Higurashi No Naku Koro Ni που δεν εχει ΤΟΣΟ πολυ σπλατερ XD
Και οντως,ειναι τοσα πολλα μανγκα που δεν ξερεις απο που να αρχισεις κ που να τελιωσεις >__<
Jul 22 2008 20:25
iloveL → 1oneiromono
θα ακουσω!!!!!
ΩΩΩΩΩ thnx thnx thnx 4 the site.υπαρχουν πολλα τετοια site εγω κατεβαζω απο 2 αλλα
αλλα αυτο δεν το ηξερα. i'm happy!!!!:)
επισης δες girugamesh<3<3. kra,kagrra(εμενα δεν με τρελαινουν) αλλα γνωστα ειναι
δεν ξερω τι να σου πρωτο πω ειναι παρα πολλα απο οτι εχεις δει
νομιζω πως αυτα που ειπα ειναι τα πιο γνωστα
Jul 21 2008 02:35
1oneiromono → iloveL
θα τα τσεκαρω οταν βρω χρονο μες στην εβδομαδα
οσο για τους gothika ετυχε να κατεβασω ενα single τους στο (( [URL="http://jrock-music.mylog.pl/"]☆ the BIGGEST J-ROCK database ☆[/URL] ))ειχε παρει το ματι μου το ονομα του μπαντ ,νομιζω σε καμοια αφισα οταν ηρθαν ελλαδα [δν ηξερα και τοτε τπτ για j-rock, να πηγενα να τους δω -_-"(τεσπα)],ριξε μια ματια εμενα μαρεσε το Alexa
Jul 20 2008 20:16
iloveL → 1oneiromono
gothika δεν εχω ακουσει .καλη φαση?? θα τους ψαξω
ε ακουω πολλα...
αν θες να το ψαξεις θα σου πω τα πιο πολυ γνωστα
NIghtmare και maximum the hormone-> γνωστα απο death note soundtrack
mucc
dir en grey
despairs ray
ancafe
malice mizer
moi dix mois
buck tick
gackt
miyavi
hyde
l'arc en ciel
xjapan-> πιο μεταλ
luna sea
hide
ayabie
alice nine
Jul 19 2008 17:34
1oneiromono → iloveL
ουπς αργησα να δω το message σου ,οκ μια λυση ειναι και το internet για τετοια πραγματα ,(μαλλον [B]κυριως[/B]) τεσπα.
ρε τι j-rock ακους γτ περα απο τους gazettE ,gothika δν εχω μεγαλη ιδεα
Jul 18 2008 15:03
iloveL → 1oneiromono
λιγο καθυστερημενα απαντηση αλλα δεν θυμαμαι καθολου f*ck..
μπορει να ξερει στο Jmusic να σου πει κανεις αλλα χλωμο το βλεπω
γενικα
Jul 14 2008 15:13
Zoro → 1oneiromono
"την πρωτη ταινια την εχω δει ,και ειχα πει πως θα εβλεπα την δευτερη αυτο το σα/κυ αλλα τελικα δν την τελειωσα ( [B]οχι γτ δν μαρεσε[/B] απλο λιγος χρονος φετος το καλοκαιρι και αλλες προτεραιοτητες)."
Δες τι μαυρησα!:bleh:
Ετσι μπραβο!!!
[πλακα κανω,ως συνηθως!οτι σ'αρεσει παντα!:nanana:]
Εκανες οπως σου πα?
..να την δεις μονο για το ποσο καλες ηταν οι αλλαγες στην ιστορια{δεδομενου οτι ειχαν λιγοτερο χρονο στην διαθεση τους} και οχι απο τις ερμηνειες??[που οντως ηταν χαλια]
Εμενα στην πρωτη μου φανηκε πολυ καλη η αλλαγη στην ιστορια της Misora Naomi...ο Light καταφερε να συνδιασει τον θανατο της φιλης του με τον θανατο της Naomi,αν θυμασαι...παντα μεσα στους κανονες του Death Note...
{αν σε μπερδεψε η σκηνη εχω γραψει τι εγινε στο thread...απλα στο αναφερω,δεν ειπα οτι δεν την καταλαβες!!}
Και επισης μ'αρεσε πως συναντηθηκαν ο Light και ο L,με τα πατατακια!!
Στην 2η μ'αρεσε το τελος(που δικαιωσε τον L)πολυ,ο αγωνας σκακι L-Light{αντι για τον αντιστοιχο με τεννις του ανιμε}και οι αλλαγες που εγιναν στην Takada,οπως θα δεις...επισης και ο πατερας του Light,τον βρηκα πιο δικαιωμενο και εξυπνο απο το ανιμε...
"Για αυτο αναμενεται η κριτικη μου συντομα"
Δεν βλεπω την ωρα....ας παρω την βελονα μου να αρχισω το ραψιμο!!:hehehe:
[βασικα θα πω κατι μονο εφ οσων εχω να πω...αν και πολυ πιθανο!!]
Καλη Συνεχεια με την ταινια!!:thatsit:
ΥΓ:Νaruto ειμαι στο επεισοδιο 13 και εχω πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα,ωραια ιστορια και μ'αρεσει πολυ η ιδεα του Chakra και τον Χωριων...
Ισως δεν το χω ακομη ισαξιο με τον One Piece αλλα αν συνεχισει ετσι πιθανον και να γινει...
Ουτος η αλλος και τα 2 υπερτερουν και υστερουν σε διαφορετικα σημεια!
Αυτα,περισσοτερα οταν δω κι αλλα!!:P
Jul 14 2008 01:02
1oneiromono → Zoro
την πρωτη ταινια την εχω δει ,και ειχα πει πως θα εβλεπα την δευτερη αυτο το σα/κυ αλλα τελικα δν την τελειωσα ( οχι γτ δν μαρεσε απλο λιγος χρονος φετος το καλοκαιρι και αλλες προτεραιοτητες).Για αυτο αναμενεται η κριτικη μου συντομα:canthelp:
Οσο για το ναρουτο μερχι που εχεις φτασει ?να με εχεις ενημερο για τις εντυποσεις σου
[URL]http://www.anime.gr/forums/members/1oneiromono-albums-radom-pics-picture2827-lucky-star-just-planned.jpg[/URL]
αλα lucky star (αφου ειδα να ποσταρει παρομοια η [URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"]iristella[/URL] δν κρατηθηκα)[URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"]:hahaha:[/URL][URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"] [/URL]
Jul 14 2008 00:47
1oneiromono → Hanzo
hey man ειχα ξεχασει το nick name σου και αναγκαστικα να το ρωτησω απο την σοφια
^.^"
τεσπα αρχησα το tenjou tenge se manga και πραγματικα ****** η σειρα
Jul 10 2008 21:13
Zoro → 1oneiromono
Βασικα πιστευω οτι οι ταινιες υστερουν συγκριτικα με το ανιμε αλλα εχουν 2-3 διαφορετικα σημεια τα οποια ειναι ειτε ισαξια καλογραμμενα και στην περιπτωση του τελους,και καλυτερο!!
Το manga κι εμενα με ενδιαφερει οποτε βρω χρονο να το διαβασω...
Γενικως ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου,οτι δω και ειναι να κανω συγκριση,θα βρω και τα θετικα και τα αρνητικα του...πχ αν και one piece fan,τωρα που βλεπω naruto παρατηρησα πολλα θετικα σημεια που υπερτερουν εναντι του one piece και ανaποδα βεβαια,σε αλλα που υστερει...αλλα δεν αφηνω το γεγονος οτι πριν υποστηριζα το ενα,να μου βαλει παροπιδες για το αλλο...
Τα ιδια και για τις ταινιες;)
Μην τις δεις για τις ερμηνειες,που ειναι χαλια,αλλα για τις διαφορες με το ανιμε και το ποσο καλα εγιναν...
Αυτα:P,οταν τις δεις θα περιμενω τις εντυπωσεις σου,οσο κι αν διαφερουν απο τις δικες μου...
[και ισως απαντησω αν σε κατι δεν συμφωνω:hehehe:]
Jul 09 2008 19:51
1oneiromono → Zoro
hehe you amuse me
δν χανεις την ευκαιρια να πασαρεις τις ταινιες, για αυτο βρισκω την αναγκη να πω για τα μανγκα.Οπως και εσυ πιστευω οτι δν πρεπει να παραλειφει απο κανεναν death note fan το μανγκα αντιστοιχα γτ υστερει απλα στην "ζωντανια" παρολο που εχει διαφορα στο σεναριο στο 2 παρτ που σου εχω πει.Κατι αντοιστιχο υποθετω πιστευεις και εσυ για τις ταινιες ,σωστα???
θα βρω καποια στιγμη να σου πω την αποψει μου για τις ταινιες(μην περιμενεις τπτ το υπερβολικο να πω :P).... Το be continue
Jul 09 2008 15:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed