Community Status Updates
1oneiromono → Megi ♥
haha διαβασα τα ποστ σου στο death note threat εγγραψες(..καλα εκανα τλκ που σε φωναξα ,μια fangirl ειναι παντα ειναι χρησημη xD),οσο για τον Mello κοντευω να τελειωσω το στορι του 2nd part DN του μανγκα ,γτ τα αγοραζω (μια τετοια σειρα αξιζει να την εχεις στην βιβλιοθηκη).Σαν χαρακτηρας φαση εχει η πρωσοπικοτητα αλλα μπροστα στο Near επιλεγω τον Near ,παρολλα αυτα respect ston Mello για το γρηγορο και αποτελεσματικο τροπο στην αρχη της σειρας για να παρει το deathnote.Τεσπα ειμαι σε διακοπες τωρα και γραφω απο netcafe ,καλες διακοπες
Jul 30 2008 18:54
Zoro → 1oneiromono
Χαχα τα πραγματα σχετικα με την Μisa και μενα αλλαξαν λιγο...δες το Misa thread για να καταλαβεις!!;)
Tεσπα,οποτε μπορεις οπως ειπα!!
Εγω δεν αφηνω τπτ αδιαβαστο!
Τα λεμε!!:P
Jul 29 2008 21:49
1oneiromono → Zoro
thx man ,παρολλα αυτα μικρες απαντησεις που και που θα κανω λογο οτι δν μπορω να αποξυνοθω απο το internet :D,οσο για τα σχολιαμου στην δευτερη ταινια που σου εστειλα ,αν εγραψα αδυναμη για την Μισα λαθος μου εννοουσα αδυνατη στο σωμα lol
Jul 29 2008 20:02
GkLoc → 1oneiromono
Ως Μεγαλος Death Note Fan,
Περνα απο εδω,
[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/90/"][COLOR=#495590].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/COLOR][/URL]
ΟΜG,yep yagami light fans,παντως αμα εισαι απ'την αλλη μερια(L)δεν πειραζει μπες παλι,για να φτιαξουμε "Ατμοσφαιρα"
Jul 29 2008 20:01
Zoro → 1oneiromono
Kαλα να περνας τοτε!!
Να χαιρεσαι τις διακοπες σου και οποτε προλαβαινεις απαντας,μην ανυσηχεις!!
[ειμαι παντοτε εδω να απαντησω ξανα:hehehe:]
:byejg9:
Jul 29 2008 02:15
1oneiromono → Zoro
να σου πω ειμαι σε διακοπες τωρα , για τις ταινιες και το ανιμε εχω να προσθεσω και αλλα ,αλλα αναμενεται η απαντηση ...
Jul 28 2008 22:27
Zoro → 1oneiromono
Πωπωπωπω τι πμ ηταν αυτο,προσπαθεις να μου μοιασεις??!:hihi2:
Χαιρομαι που ειδες τις ταινιες παντως!
[σορυ που απανταω τοσο αργα αλλα δεν ειχα ιντερνετ αυτες τις μερες!!:P]
Τεσπα,τα επιχειρηματα σου ηταν πολυ καλα και μ'αρεσαν γενικως...
[take a giant vm!!:hehehe:]
Η ιστορια με την Ναομι εμενα μ'αρεσε σχεδον ισαξια με το ανιμε...ισως θα εβαζα λιγο πιο πανω το ανιμε λογω του suspense που ειχε αλλα στην ταινια μ'αρεσε πολυ η εναλλακτικη ιδεα με την οποια ο Light χρησιμοποιησε το DN για να σκοτωσει και την φιλη του και την Ναομι γιατι ηταν ο μονος δυνατος....εβαλε την Ναομι να απαγαγει την φιλη του και να αυτοκτονει με πυροβολισμο,ενω εβαλε την φιλη του να πεθανει με πυροβολισμο και μιας και γενικως κανεις στην ιαπωνια δεν θα κουβαλουσε πιστολι σε μουσειο σε καθημερινη,η περιπτωση που εγραψε ηταν η μονη δυνατη και μ'αρεσε πολυ πως τα συνδιασε,μιας και με το DN κανονικα δεν μπορεις να βαλεις ενα ατομο να σκοτωσει αλλο αλλα αυτος το καταφερε!
Επισης και η συναντηση τους μ'αρεσε πιο πολυ απ το ανιμε,με τον L να τρωει τα ιδια πατατακια του Light:P
[γουστα παντα!]
Και το ανιμε που ειπε "I'm L" πολυ καλο αλλα βρηκα λιγο παρατραβηγμενο το ολο συμβαν με το σχολειο και τους 2 καλυτερους μαθητες κλπ
Η Takada ψιλοσυμφωνω μαζι σου...αν και το yotsuba arc δεν μου την εσπασε τρομερα,πιο πολυ τα γενομενα με τον Νear,θεωρω περπιπου ισαξια την αλλαγη της ταινιας με του ανιμε...
Η Takada ουσιαστικα στην 2η ταινια εκανε τριπλο ρολο....και Takada γιατι ηταν στο δελτιο ειδησεων και Teru γιατι την εμπιστευτικε ο Light και Higuchi(αυτο ηταν το ονομα του,κι εγω το μπερδευα παλια:P)γιατι εκανε το κυνηγητο μεχρι τον τηλεοπτικο σταθμο!
Παντως η ηθοποιος που την επαιζε πολυυυυ kawai τυπισσα:kawaii:
[λιγο ασχετο ξερω!]
To τελος του ανιμε εμενα μ'αρεσε γιατι εμενα δεν μ'αρεσουν οι συνεχειες με συνωμοσιες κλπ...ο L ηταν ενας και μοναδικος,δεν μ'αρεσε που εβαλαν κι αλλους!!
Αρα προτιμησα αυτο του ανιμε και γιατι τελειωσε με τον L και γιατι ο L απεδειξε οτι υπηρχε τροπος να πας κοντρα σε shinigami...εμενα μου την εσπασε στο ανιμε που εχασε γιατι δεν μπορουσε να κανει τπτ παρα την εξυπναδα του,ενω στην ταινια εδειξε οτι υπηρχε τροπος και μαλιστα βασισμενος στους κανονες του DN και οχι ξεκαρφωτος!
Το σκακι καλυτερο απο το τεννις βεβαια,χαιρομαι που συμφωνεις και οντως ηταν καπως πολυ γρηγορο!!
Αυτο με την misa δεν πολυκαταλαβα γιατι σου φανηκε αδυνατο εκτος κι εννοεις για την ερμηνεια της κοπελαςXP
Οσο γι αυτο που λες με τις σκεψεις του Light/L οντως αυτο αφαιρεσε ποντους απο την ταινια αλλα δεν γιονοταν αλλιως...
Οσο για την προταση σου,καλη ιδες δεν λεω αλλα και οι ταινιες δεν με χαλασανε,δεν τις βρηκα τελειως αχρηστες....αν θες να δεις αχρηστη DN ταινια δες την 3η!!
Aυταααα....σορυ για πμ προοριζοταν αλλα νομιζα θα εγραφα λιγα...τελικα δεν κατεχω καθολου λακωνικοτητα,πρεπει να προσεχω στο μελλον!!:P
Αν εχεις τπτ να πεις θα χαρω να το ακουσω....οπως βλεπεις δεν τρωω τον αλλο αν διαφωνει,μ'αρεσουν οι συζητησεις και δεν με πειραζει η αποψη σου.....κι εγω το ανιμε προτιμησα btw απλως οι ταινιες ειχαν μερικα πολυ καλα σημεια θεωρω!
Τα λεμε λοιπον:byejg9:
Jul 27 2008 00:02
1oneiromono → Megi ♥
αρχησες το bleach(?)απο οτι βλεπω και απο το αβταρ σου .
Να σου πω περνα λιγο και απο το τοπικ του death note γτ σου θαυουν τον Mellow σου (+οτι χρειαζομαι λιγο υποστιριξη εναντιον τους αντι near&Mellow fan)
Jul 26 2008 12:05
iristella → 1oneiromono
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη ιδεα........ Γιατι α) θα γινει merge αμεσως και β) το Dn ειναι ενιαιο εργο... Το δευτερο μερος παρα την φαινομενικη απουσια ενος απο τους βασικους χαρακτηρες ειναι στενα συνεδεμενο με το πρωτο οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το σπασεις στη μεση. Γ) το manga Ουτως η αλλως ειναι σχετικα πιστο στο anime οποτε δεν υπαρχει καποια σημαντικη αποκκλιση πλοκης.
Εμενα μου φαινεται ωραιο που μπορουμε και μιλαμε για τα παντα στο DN thread και να τα συνδυαζουμε...Αν σπαστει τελικα σε 2 κομματια ενδεχομενως πολλες απο τις συζητησεις να μην μπορουν να γινουν και να θεωρουνται η Off topic η spoilers. Τωρα για τα spoiler tags νομιζω τα χρησιμοποιουμε παντου και οχι μονο στο συγκεκριμενο thread οποτε οι περισσοτεροι τα εχουν συνηθισει.....
φυσικα ομως αν γινει τετοιο thread θα ειναι χαρα μου να συμμετεχω στην συζητηση.
Jul 25 2008 17:37
1oneiromono → iristella
να σε ρωτησω κατι ιριστελλα,μηπως πρεπει να φτιαχτει ενα δευτερο τοπικ στο death note για το 2part και γενικα για το τελος αναλυοντας τιν δν αρεσε και τι δν καταλαβε ο καθενας και ποιες διαφορες με το μανγκα στο οποιο να μην χρειαζεται να βαλουμε σποιλερ ταγκς.Τι νομιζεις???
Jul 25 2008 17:28
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
ΑΑαα μαλιστα ΧΡ Στις ερωτησεις σου τωρα:
- Ναι,Υπαρχουν και αλλοι βοηθοι. Οπως ο Σασουκε που μαζι με τον Ναρουτο εχουν συνδιασμενο τζούτσου (τσιντορι και ρασενγκαν). Μπορεις να τους ξεκλειδωσεις στο στορυ μοουντ βρσκοντας τους κλονους τους (ειναι σκορπισμενοι στο παιχνιδι,κ ειναι αυτοι που οταν τους νικας γινοντε ξυλινα ανθρωπακια του Yamato),για περισσοτερα [URL="http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/943122/51150"]δες[/URL] το Clone Fights στο λινκ...
- Αρκετα καλο για ντεμο...Λιγο δυσκολο στην αρχη μιας και ειναι πλεον 3D kai oxi 2D,αλλα μετα απο την 3 μαχη ολα εναι μια χαρα...εμενα τουλαχιστον μαρεσε και οπτικα αλλα και στον χειρισμο (αν κ εχω μερικα παραπονακια ΧΡ). Σαν ιστορια,καλυπτει ολο το πρωτο ναρουτο,απο το επεισοδιο 1-135.
- Ναι μου την σπαει πολυ ΧΡ Γιαυτο και απανταω καταλληλα μερκες φορες. Δεν ειναι τυχαιο που αυτοι που λενε οτι γραφει οτι να ναι ειναι φαν αλλης σειρας...
Jul 25 2008 10:25
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
ελεγα γενικα για το ναρουτο (το παιχνιδι,το μανγκα ,,,).Τεσπα να σε ρωτησω καποια πραγματα μια που ειπες για τα video-game :
-στο ναρουτο accel 2 (το ξαναποιασα λιγο γτ βρικα κατι παιδια narutards XD) ,γινεται να ξεκλιδωσεις αλλους βοηθους για καθε παιχτι(πχ ο ναρουτο να συνεργαζεται με τον σασκε?)γτ εχει ερωτηματικα στα διπλανα κουτακια οταν διαλεγεις βοηθο
-για το naruto storm πως ηταν το demo καλο ??χρονικα εξελισεται μεχρι την μεση του chunnin exam?
-(αυτο δν εχει καμια σχεσει με τα video games)δν σου την σπαει οταν αρχιζουν να κραζουν τον σασκε (γενικα )χρησιμοποιοντας ακειρα επιχειρηματα(πχ emo)??δν μποροω ολη αυτη την φανατιλα στο οποιο στο τελος ολοι οι διαφοροι φαν καταληγουν να συμφονουν οτι ο kishimoto γραφει αγκουρια
Jul 24 2008 23:17
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
Ναι οντως δεν γινετε τιποτα το σπουδαιο...Παρ'ολα αυτα το ενδιαφερον μου το κρατανε σε καλα επιπεδα... Τωρα με το ναρουτο,ειναι μονο ενα ντεμο,δεν εχει Σασουκε μεσα...οποτε καταλαβαινεις ΧΡ (αν εννοεις το video game φυσικα ΧΡ)
Jul 24 2008 16:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed