Jump to content

Community Status Updates

Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

:ureshii:ευχαριστω [COLOR=MediumTurquoise]Seraphimon[/COLOR]:king: οχι δν ελαβα κανενα private message,μπορεις να με κανεις inv στο hyuugan clan και να μου δωσεις μερικα info για το συστημα με της αρνητικες rep και για το social group (το αντιστοιχο οπως λες στο sig. σου) τσεκαρα τα private message και θυμηθηκα που με ρωτησες τι δν μαρεσε στο naruto ultimate ninja 3.Βασικα δν ειχε δραματικες αλλαγες ,καποιες αλλαγες που θυμιζαν το accel 2 κατα τα αλλα το ιδιο με το ult. ninja 2.Επιπλεον ειχε μια μονο Special attack οταν γεμιζε chacra απο οσο θυμαμε(δν το πολυ επαιξα το παιχνιδι) εισουν σε διακοπες εσυ??
Aug 16 2008 11:12
Photo

Seraphimon-T.K. → 1oneiromono

νομιζω σου εστειλα ΠΜ επειδη δεν μου δουλευε τo Visitor Message...Σου εστειλα ή το ξεχασα? ΧΡ EDIT:Χρονια πολλα κιολας!!!
Aug 15 2008 23:00
Photo

1oneiromono → psofia

εσβησες τα μηνηματα μου...γτ??
Aug 15 2008 15:33
Photo

psofia → 1oneiromono

Bασικά μπερδεύτηκα... xD
Aug 10 2008 21:33
Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

τωρα γυρισα απο κατι διακοπες που ειμουν ,το συστημα με τις ρεπ δν το εχο καταλαβει ακομα(?) η sig τα σπαει :nbleed:,+η hinata ειναι η αγαπημενη μου:kawaii::joyful:.Τι ειναι το hygan clan group(more info )
Aug 09 2008 18:25
Photo

psofia → 1oneiromono

Θα χαιρόσουν αν είχα τσαντιστεί ε??
Aug 08 2008 15:45
Photo

Zauk-Lain- → 1oneiromono

ναι αλλα εγω γυριζω τον Σεπτεμβρη...:D θα κανονισουμε...
Aug 05 2008 22:23
Photo

1oneiromono → Zauk-Lain-

ελα ρε και εγω γυριζω παρασκευη .Οταν γυρησεται απο τις διακοπες εσυ και η σοφη να κανονησουμε τπτ
Aug 05 2008 22:20
Photo

Zauk-Lain- → 1oneiromono

αθηνα που να παρει,,,παρασκευη πρωι παω κρητη
Aug 05 2008 22:14
Photo

1oneiromono → Zauk-Lain-

εισε σε διακοπες η αθηνα ρε??
Aug 05 2008 22:12
Photo

1oneiromono → psofia

μορη γυρησες απο τις διακοπες???αν συνεχησεις ετσι θα βοηθησω τον περικλη οπως λεει απο κατω να σου σπασουμε τα μουτρα:hiding_something:
Aug 01 2008 21:36
Photo

1oneiromono → GkLoc

μου φενεται οτι θα φαω κραξιμο και απο τα δυο group που υποστηριζω εξισου τον Near & τον Mello σε σχεση τον L ,+ η ιδεαολογια του light με εβρισκε συμφωνω οταν το ειχα πρωτα δει αλλα μετα οταν το τελειωσα συμφωνησα με το σκεπτικο του Νεαρ που περιγραφε την γυμνη αληθεια (...οσο και αν στην πρακτικη αλλα ηταν τα συμπερασματα ).Αν θες να συζητησουμε περι του Light εκτος απο το αντιστοιχο τοπικ ευχαριστος παντως. Tespa θα δω οταν γυρισω απο τις διακοπες (παω σε ιντερνετ καφε γτ δν μπορω να κρατηθω hehe ,αλλα δν καθομαι πολυ).
Jul 30 2008 19:21