Community Status Updates
1oneiromono → Six Winged Angel
:orly:σχολη καλων τεχνων εε?? ειχα δει κατι σχεδια σου στο deviantart btw το Εva-1 god mode ftw, κανεις σκιτσα κυριος η χρησιμοποιεις και fotoshop ?
καλη επιτυχεια στα αποτελεσματα αν δν εχεις παρει ακομα
Sep 26 2008 12:16
1oneiromono → LucyBR
*tries to calm her
το ειπα αυτο προτου google them (and search songs meaning),σαφως it doesn t fit that description on Plastic tree
οφειλω ομως να πω οτι για j-music(bands ,styles,trends ect...)εχω (..πως να το πω) λευκο πινακα,not a clear image ,yet . I want to learn/listen more bands but i don t get the time to do it( especially when u go 3 λυκειου),αν εχεις κατι υποψη μην δυστασεις να προτινεις παντως
Sep 26 2008 11:59
LucyBR → 1oneiromono
i see.. if that's the case tho, τους αδικεις ακομα περισσοτερο τους Plastic Tree..
ok o Ryutarou ειναι οντως ωραιος και φανταζομαι θα χει πολλες fangirls, αλλα ως μπαντα και ως μουσικο περιεχομενο, καμμια σχεση με αυτο που περιγραφεις..
επειδη δεν ειναι visual και κινουνται σε πιο indie/alternative rock υφος δε σημαινει οτι ειναι κι ετσι..
Sep 24 2008 15:00
1oneiromono → LucyBR
οταν λεω girlfans εννοουσα κατι boys bands που εχουν κατα κυριο λογο νεανικο γυναικιο κοινο και τα τραγουδια τους εινα χαζο ερωτιαρικα pop και εχουν περισοτερο ενα στυλ που προβαλουν παρα τα τραγουδια τους(σαν κατι αγγλικες μπαντες)....if u get what i mean
Sep 24 2008 12:40
Six Winged Angel → 1oneiromono
Μάλιστα θετική ε? Φυσιοθεραπευτών είναι καλά, άντε, βάλε τα δυνατά σου να περάσεις, όπου αποφασίσεις :8): Εγώ ναι, στις πανελλήνιες που πέρασαν έδωσα, αν και δεν με ενδιέφεραν διότι ήθελα να περάσω σχολή καλών τεχνών (η στον AKTO) όπου και έδωσα πρόσφατα και αναμένουμε αποτελέσματα!
Sep 22 2008 14:05
σκευτομαι αυτη την περιοδο για φυσιοθεραπευτης αλλαγενικα δν ξερω ακομα, πηγα θετικη γτ μαρεσε/ειμαι καλος στην χημεια βιολογια βασικα.Οντως γενικης παιδιας μπορεις να κοιμασε(δν το εχω καταθερει ακομα) η' να κανεις κανενα αλλο μαθημα.
Εσυ εδωσες τωρα στις πανελληνιες που περασαν??
Sep 22 2008 12:31
1oneiromono → iloveL
να σε ρωτησω ξερεις κανενα αλλο site εκτος απο το (([URL="http://jrock-music.mylog.pl/"]Komunikat[/URL] ))για j-music και κυριος j-rock/visual kei , γιατι το συγκεκριμενο εχει προβληματα συχνα πυκνα ???
Sep 21 2008 18:34
Emeina sto e3wxiko (villia atikis) tis perissoteres meres alla kai kapoio diastima stin Kriti sta xania xD kali fasi D: man kali dinami fetos, einai ligo zwrika alla toulaxiston tha exeis ta mathimata genikis paidias na koimase X-D pou thes na peraseis?
Sep 20 2008 18:44
nice που πηγες? εγω φετος μπηκα στο λουκι της τριτης λυκειο :uhh:
Sep 20 2008 08:42
heh επιτέλους "επίσημα" πίσω στην Αθήνα ;p Νιώθω την χαρά των διακοπών του Σεπτεμβρίου xD όλα καλά?
Sep 16 2008 10:25
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
thx για το inv.
παραπιπτοντως φοβερη η εικονα του ναρουτο και του σασκε που εφτιαξες μαρεσε παραπολυ
(μια πρωταση :γτ δν βαζεις τον ναρουτο και τον σασκε που ειναι απο πισω να αχνοφενονται ετσι ωστε να τονισεις την περισυλογη και την μοναξια του σασκε που βρισκεται μπροστα,δινοντας ενα τονο πιο σκοτεινο)
Το naruto ultimate ninja 3 οπως ειπα δν το πολυ επαιξα γτ δν μου αφησε καλη την πρωτη εντυποση ,αρα δν εχω να φερω αντιρησει σε αυτα που λες
τα negative kai ta posetive rep ποιο τα μοιραζουν και ο απλος λαος (σαν και εμενα :P) που τα βλεπει
Aug 19 2008 14:13
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
A οποτε ειχα μεινει οτι σου ειχα στειλει...τεσπα. Σε εκαna invite. Το ρεπ συστεμ δεν εχει μονο αρνητικες,αλλα και θετικες...Αναλογα τι θες να κανεις. Το γκρουπ ειναι ενα μερος που μιλαμε μονο για το θεμα που εχει το γκρουπ. Στην αρχη λεγοταν "hinatas fine ass" αλλα μου το εσβησαν κ εκανα ενα γκρουπ για τους Χιουγκα γενικα.
Το Ναρουτο 3 εβαλε τα θεμελια για ενα καλο franchise. Και τωρα το παιχνιδι εχει εξελιχθεί σε κατι πολυ καλο. Στο ultimate ninja 3 μπορουσες να διαλεξεις την κινηση που ηθελες,αυτο εβαζε μια στρατιγικη μιας και μερικες σουπερ κινησεις ειχαν κ καποιο αντικτυπο...
Ναι ειχα φυγει για 15 μερες εκτος αθηνων ΧΡ
Aug 16 2008 17:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed