Jump to content

Community Status Updates

Photo

a2a → Erisadesu

Χαχαχα! Ναι όντως ο Abe είναι μοντέλο από τα λίγα. Δες το Trick που είναι ζευγάρι με τη Nakama. Θα πεθάνεις στο γέλιο, είναι κορυφαία σειρά που όλο τη λένε ο ένας στον άλλο και λύνουν μυστήρια τύπου X-files. Μιλάμε Η καλτίλα και οι καλύτεροι τους ρόλοι κατ' εμέ!
Jul 29 2009 23:47
Photo

Erisadesu → a2a

σε μένα το λες; λατρεύω gokusen και ας λένε όλοι ότι θέλουν. βασικά θα μου έλεγε πολλά το dragon zaukra αν ο abe δίδασκε γυμνός.
Jul 29 2009 23:43
Photo

a2a → Erisadesu

Το Dragonzakura έχει κάτι να σου πει μόνο αν ήσουν ακόμη σε σχολή οπότε μη σκας. Επίσης είναι καλή σειρά να τη δεις με κανά μικρό για να του πεις μετά "Πάνε διάβασε ρε!" XDDD Τέλος πάντων, BL ταινίες ακόμα δεν έχω αξιωθεί να δω γιατί έχω πολλά που εκκρεμούν... Και για GTO και Gokusen έχω μερικά πραγματάκια επιπλέον να πω (I'm a sucker for Gokusen personally, δεν του βρίσκω πολλά κουσούρια! XD)
Jul 29 2009 23:18
Photo

Erisadesu → a2a

καλά το boys love τα σπάει .. .το ένα γιατί το δύο δεν μου άρεσε. anyway για το Gokusen και το GTO βάλε την ίδια περιγραφή αφού ούτως η άλλως τα ίδια είναι πάνω κάτω αυτό το Dragon zakua δεν μου έκατσε καλά παρόλο που παίζει ο Hiroshi Abe και ο Yama p.
Jul 29 2009 23:03
Photo

a2a → Nighteyes

Κοίτα είναι σειρά του TV Tokyo οπότε δεν έχει τρελό budget και είναι από αυτές που τις βλέπεις για την πλάκα σου. Όσο το διασκεδάζεις είναι καλό. Εγώ την κατέβασα γιατί ακολούθησε το Fuma no Kojiro που ήταν ίδιο στυλ με τα όμορφα αγόρια να παρελαύνουν και κάτι τέτοια μου αρέσουν. Έχει και τους ON/OFF και τον Kiriyama Ren... Μόλις τελειώσω το Psychometrer Eiji είναι το επόμενο στη λίστα!
Jul 27 2009 23:31
Photo

Nighteyes → a2a

Τελικά μάλλον έκανα λάθος. Ημερομηνία upload του 8 ήταν τον Μάιο. Οπότε ίσως να βγούν τα υπόλοιπα σχετικά σύντομα. Είδα μέχρι εκεί και κατεβάζω τα raws. Είμαι όμως σε δίλημμα να τα δω έτσι ή να περιμένω τους υπότιτλους. Λέω να δοκιμάσω και βλέπουμε. Το θέμα είναι πως ενώ τα πρώτα είχαν αυτοτελή μορφή έχω την υποψία πως στα τελευταία δεν θα ισχύσει το ίδιο. Άσε που μάλλον τότε θα δοθούν απαντήσεις σε διάφορα...Τεσπα θα δω. Γενικά έχει την πλάκα της η σειρά. Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά συμπαθητική. Αυτό που την ρίχνει είναι η σκηνοθεσία σε κάποιες σκηνές και αναρωτιέσαι αν φταίνε οι ηθοποιοί που στέκονται αμήχανα. Όμως δεν φταίνε αυτοί: Τα πλάνα φταίνε που είναι στατικά και το μονταζ. Το περίεργο είναι ότι αυτό συμβαίνει ενίοτε, όχι πάντα. Μου θύμισε κάτι σκηνές στο Maou που ο Toma στεκόταν άχαρος και σαν να μην ήξερε τι να κάνει τα χέρια του. Λες να είναι ο ίδιος σκηνοθέτης; Πάω να δω. Στο εν τω μεταξύ, ο ένας από το χαρέμι έπαιξε στις ταινίες boy's love. Και τα κατέβασα. Το πρώτο το είδα ήδη.:congrats:
Jul 27 2009 21:29
Photo

a2a → Nighteyes

Aha! Εγώ βασικά ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει γιατί περιμένω να τελειώσω 1 σειρά που εκκρεμεί. Το είχα κατεβάσει πέρυσι όσο προβάλλονταν και το έχω RAW. Οι Doremii το έχουν καθυστερήσει γιατί γενικά επικεντρώνονται σε κινέζικα projects και έχουν αφήσει τα ιαπωνικά πίσω. Κάποια στιγμή μάλλον θα το συνεχίσουν...
Jul 27 2009 13:58
Photo

Nighteyes → a2a

Γεια.:hi: Ήθελα να σε ρωτήσω, στο Tokyo ghost trip ξέρεις αν υπάρχουν υπότιτλοι από το 9 και μετά; Οι Doremi από πέρυσι έχουν να βγάλουν. Εσύ πως το είδες; Με υπότιτλους ή χωρίς; Μου έχει κολλήσει(πολύ σπάνιο:hahaha:) εν τω μεταξύ το opening και το ακούω συνέχεια.
Jul 26 2009 19:07
Photo

a2a → Satou no Kumo

ah I see! Το egg είναι γενικό του Gal style οπότε λογικόν να έχει και ganguro girls. Ευχαριστώ για τα λινκς θα τα τσεκάρω!
Jul 01 2009 19:31
Photo

Satou no Kumo → a2a

[COLOR=Navy]βασικα στο [URL="http://community.livejournal.com/jmagazinescans/tag/egg"]egg[/URL] και το [URL="http://community.livejournal.com/jmagazinescans/tag/ranzuki"]ranzuki[/URL] αναφερομουν :Ρ λογικα θα εχεις πεσει πανω στη σελιδα sorry if i deceived you xD [/COLOR]
Jul 01 2009 19:14
Photo

a2a → miko-chin

Αχ ναι τον κακομοίρη τον Τζιν τον βασανίζω λίγο. Αλλά θα έχει χαρούμενο τέλος σαν ελληνική ταινία οπότε μην ανησυχείς! Ο Πης μετά εμφανίζεται πιο συχνά! 2 δισκογραφικές πλακώνονται για πάρτη του!
Jul 01 2009 18:55
Photo

miko-chin → a2a

Εγώ νόμιζα ως τη πιο τρανταχτή ελληνοποίηση τον Νίνο το μπουζουξή με τη καημένη Ζωή.Με τον Πη θέλω να δω τι θα γίνει γιατί μια αδυναμία την έχω.Και για τον καημένο τον Τζιν κάνε κάτι που λιώνει το παιδί(την σερβιτόρα θα την πάρει τελικά?).
Jul 01 2009 18:45
Photo

a2a → miko-chin

Χαχαχα και να σκεφτείς ότι εγώ έχω δει random επεισόδια από τα Μαύρα Μεσάνυχτα οπότε δεν το βασίζω πουθενά! Ο Θωμάς ο νταβραντισμένος πορτιέρης είναι η πιο τρανταχτή ελληνοποίηση που έκανα στα παιδιά του Γιαννάκη! XD
Jul 01 2009 18:09
Photo

miko-chin → a2a

:hahaha::hahaha::hahaha:πλάκα κάνεις!!!Το γελοίο είναι οτι τώρα έχω αρχίσει να βλέπω Μαύρα Μεσάνυχτα επειδή έχω επηρεαστεί.Πρέπει να αρχίσεις να παίρνεις ποσοστά!Η αδυναμία μου όμως είναι ο Θωμάς Ίκουτας(μόνο που διάβασα το όνομά του i loled).
Jul 01 2009 17:30
Photo

a2a → miko-chin

Γιατί Κάμε στα ιαπωνικά είναι η χελώνα. Το όνομα του αν μεταφράζονταν στα ελληνικά θα ήταν Χελωνοαχλάδης! Χαχαχα! Χαιρομαι που σου άρεσε! Τρελαίνομαι να γράφω crack! XD
Jun 29 2009 13:01