Jump to content

Community Status Updates

Photo

miko-chin → a2a

hi τι κάνεις?Διάβασα στις Κόρες του Τσα το μυθιστόρημα "Η νύχτα έπεσε στην παραλιακή" και πραγματικά είσαι απίστευτη.Μόνο που ταίριαξες τα Τζόνυ με την νυχτερινή Αθήνα δημιουργεί γέλιο απο μόνο του.Τα διάβασα όλα χθες το απόγευμα και έσκασα στα γέλια.Αλλά δε κατάλαβα κάποια πράγματα πχ.τον Κάμε γιατί τον λες χελώνα?
Jun 29 2009 11:15
Photo

Glastenen → a2a

ωωωωωω thanku ^^ θα αρχίσω να κατεβάζω ασαπ! άκυρο humour ftw xD
Jun 02 2009 09:51
Photo

a2a → Glastenen

Αυτή την ταϊβανέζικη; Ξεκινάει με το KO One, συνεχίζει με το X-Family και κλείνει με το KO 3Guo που παρωδεί τα 3 Βασίλεια. Αλλά επειδή το τελευταίο τώρα άρχισε να υποτιτλίζεται ξεκίνα με το KO One. Είναι τόσο άκυρο που αποκλείεται να μην το λατρέψεις!
Jun 02 2009 09:38
Photo

Glastenen → a2a

άσε και γω μόλις το βρήκα ξελιγώθηκα! ακολουθεί και το βιβλίο πιστά, μέχρι και τις περιγραφές του παρωδεί! XD BAOZI!!! nee, την σειρά που μου λεγες πώς τη λένε; *___*
Jun 02 2009 07:27
Photo

a2a → Glastenen

Αχαχαχα! Καλά πέθανα με το κόμικ! Πολύ γέλιο! Τι κρίμα που τα updates είναι σχετικά αραιά! Τα σπάει!
Jun 01 2009 12:34
Photo

Glastenen → a2a

you MUST see [URL="http://san.pengguo.com/"]this[/URL]... omglulz X'D
May 31 2009 15:22
Photo

Nighteyes → a2a

Ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις.:gotit: Ωραία θα έχω να βλέπω:Blissfull:(Ευτυχώς που είναι αυτοτελείς οι ιστορίες του Mushishi και έχω και λέω ότι βλέπω anime. Δυο βδομάδες τώρα doramas βλέπω.:congrats:), αν και ξεκίνησα μόλις το Koori no sekai (και το prisoner, αν και αυτό δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω ακόμα. Δεν αντέχω να δω σκηνικά "εξπρές του μεσονυκτίου" μόνη, οπότε μάλλον θα το δω μελλοντικά με παρέα.)
May 25 2009 19:28
Photo

a2a → Nighteyes

Ο Nagase Tomoya είναι γενικά καλός ηθοποιός και του πάει το γιακουζαλίκι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Αλλά αν θες να τον δεις σε διαφορετικό ρόλο δοκίμασε το Utahime και το Mukodono. Το πρώτο είναι εξαιρετικά ποιοτική σειρά και εκτυλίσσεται στα 50s. Το δεύτερο είναι ρομαντική κομεντί αλλά εκεί είναι τόσο sexy και geeky που θα τον αγαπήσεις πολύ. Επίσης το Ikebukuro West Gate Park (δες αυτό πρώτα) που είναι πάνω κάτω στο είδος που σου αρέσει και εξερευνά την υποκουλτούρα και τις συμμορίες στο Τόκιο. Είναι KudoKan drama αλλά πιο εύκολο στην κατανόηση. Παίζει και ο Ken Watanabe (ναι ο γνωστός).
May 25 2009 17:49
Photo

Nighteyes → a2a

Από όσους είδα ως τώρα δεν μου άρεσε καθόλου το βάψιμο, ειδικά το ξανθό. Στο tiger&dragon είχα δει πρώτα το 1ο επεισόδιο και μετά το special.(Στα μέσα του επεισοδίου κατάλαβα το λάθος) Στο 1ο τα είχε βαμμένα και δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά που είδα το special πρόσεξα τα χαρακτηριστικά του. Ο αποπροσανατολισμός που έλεγα. :hahaha:Άρχισα να τον βλέπω με άλλο μάτι μετά. Σ' αυτό που είδα τώρα δε, είδα το φως το αληθινό.(Οπότε μάλλον εκεί δεν θα σου αρέσει.:congrats:) Για το tiger&dragon έχεις δίκιο. Αν και μου άρεσε το όλο μπέρδεμα όπως και οι σύγχρονες καταστάσεις που έμοιαζαν με τις ιστορίες rakugo, δεν καταλάβαινα και πολλά. Ένιωθα χειρότερα απ' ότι ένιωθα μικρή που δεν ήξερα αγγλικά και βλέπαμε με τους γονείς μου Benny Hill όταν είχε διάφορα puns και γελούσαν στο background οι Άγγλοι και αναρωτιόμασταν γιατί.:congrats:Κάποια πράγματα δεν μπορούν να μεταφραστούν. Από άποψη κουλτούρας έχω εξοικειωθεί κάπως με κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά με κάποια σύγχρονα, είχα μαύρα μεσάνυχτα. Δύο που θυμάμαι τώρα είναι που αερίστηκε κάποιος και το *** groping. Δεν καταλάβαινα γιατί και που γελάνε. Μιλάμε για πολύ μεγάλο χάσμα κουλτούρας. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τους καταλάβω ποτέ. Οπότε μάλλον θα αρκεστώ στα σίγουρα, που είναι και τα αγαπημένα μου είδη: Τα αστυνομικά/σασπένς/μυστηρίου. Btw από την σειρά λάτρεψα τον Ryu. Πολύ μου άρεσε σαν χαρακτήρας. Σαν ηθοποιοί ήταν όλοι πολύ καλοί. Σαν εμφάνιση μου άρεσαν και οι δύο πρωταγωνιστές αν και τον Tomoya θα ήθελα να τον δω κάποια στιγμή χωρίς το yakuza στυλάκι που σκοπίμως(νομίζω) το παραέκανε.
May 25 2009 17:11
Photo

a2a → Nighteyes

Χαχα! Εμένα μου αρέσουν με βαμμένα τα μαλλιά. Στον Takashi πιστεύω ότι πάνε κιόλας γιατί τον κάνουν να μοιάζει με τον Cloud Strife (άσε που υπάρχουν Ιάπωνες που τους πάει πιο πολύ το βαμμένο παρά το φυσικό τους πχ ο Hideaki Takizawa). Το Tiger & Dragon είναι από τις αγαπημένες μου σειρές (την έχει γράψει και ο Kankuro Kudo, ο οποίος είναι το είδωλο μου στη σεναριογραφία) αλλά είναι περίεργη σειρά αν δεν ξέρεις καλά ιαπωνική κουλτούρα και αστεία. Γενικώς είναι διαμάντι. To Tanpatsu που μου έδειξες δεν το έχω δει ακόμα. Φαίνεται ενδιαφέρον. Ο Takashi είναι γενικά σπουδαίος ηθοποιός!
May 25 2009 11:19
Photo

Nighteyes → a2a

Καλά μιλάμε συγχρονισμός.:gotit: Μόλις τώρα είδα [URL="http://wiki.d-addicts.com/6-jikan_Ato_ni_Kimi_ga_Shinu"]αυτό [/URL]και πριν μερικές μέρες το tiger&dragon όπου δεν μου άρεσε καθόλου στο 90% της σειράς o Takashi γιατί είχε βαμμένα τα μαλλιά. Στο υπόλοιπο 10 ήταν ΟΚ.(Δεν μ' αρέσουν τα βαμμένα μαλλιά στους Ιάπωνες, καθόλου μιλάμε. Με αποπροσανατολίζουν.:congrats:) Αλλά είχε προοπτικές από άποψη ταλέντου. Εντέλει όμως τον συμπάθησα.
May 25 2009 01:23
Photo

a2a → Nighteyes

Πολύ χαίρομαι! Ήθελα να πιστεύω ότι δεν έχασα τη φόρμα μου στις προτάσεις! Το Yasha θα το ευχαριστηθείς μέχρι το τελευταίο λεπτό στο εγγυώμαι!
May 16 2009 10:44
Photo

Nighteyes → a2a

Είδα τα πρώτα 10 λεπτά από Yasha και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.:wooi2: Χτύπησες διάνα μιλάμε.:congrats: Θα ενημερώσω στο thread όταν το προχωρήσω λιγάκι.
May 16 2009 09:46
Photo

a2a → Nighteyes

Ναι, εδώ και ένα χρόνο περίπου σχεδόν όλες τις σειρές τις βλέπω χωρίς τους υπότιτλους. Εξαιρέσεις αποτελούν σειρές που βλέπω με την αδερφή μου. Έτσι έχω καταφέρει να δω πολλές που δεν υποτιτλίστηκαν ποτέ κιόλας. Ειδικά κάτι καταπληκτικές της δεκαετίας του 90 που κανείς δε νοιάζεται γι αυτές. Αλλά τι να κάνεις; Τώρα τελευταία έγιναν δημοφιλείς και υποτιτλίζονται!
May 13 2009 09:16
Photo

Nighteyes → a2a

Thanks! Θα το δω το Yasha. Ιατρικά έβλεπα παλιά, αλλά δεν μπορώ να δω πια. Για μένα και μόνο το θέμα νοσοκομείο κτλ πια με ψυχοπλακώνει. Ίσως κάποια στιγμή να τα καταφέρω να το δω. Δηλαδή μόνο αυτά υποτιτλίζονται;:erk: Μωρέ καλά κάνω που ξεκίνησα Ιαπωνικά...Βέβαια μέχρι να μάθω θα περάσει καιρός...:uhh:Εσύ υποθέτω ότι θα μπορείς πια να τα βλέπεις και χωρίς υπότιτλους.:nosey:
May 13 2009 00:05