Community Status Updates
a2a → Fya-sama
Φυσικά! Είμαστε περισσότερες απ' ότι περίμενα! Οι Arashi είναι οι καλύτεροι! <333 Έτσι έτσι να πληθαίνουμε! Πλέον δε νιώθω μόνη όπως πριν από 4 χρόνια! XD
Oct 03 2009 22:21
Fya-sama → a2a
Γεια!! Πολύ χαίρομαι που πέτυχα κι άλλη Ελληνίδα πορωμένη με Arashi! Τελικά εμείς οι Ελληνίδες είμαστε μέσα σ' όλα!!
Oct 03 2009 18:43
a2a → miko-chin
Καλά μπήκες στην κοινότητα! Θα οργανωθούμε καλύτερα ως φαν εκεί! Ετοιμάζω πολλά και διάφορα!
Aug 12 2009 22:44
miko-chin → a2a
Ok thanks πάντως.Θα το ψάξω και μακάρι να το βρω.Έγινα και μέλος στην κοινότητά σας στο livejournal και έχω διαβάσει 5 6 entries.
Aug 12 2009 20:38
a2a → miko-chin
Αχ δυστυχώς δε θυμάμαι αλλά το είχα δει στο Crunchyroll. Θυμάμαι ότι πιο πριν έκαναν κάτι σαν cliff climbing και το επισόδειο είχε τίτλο σε σχέση με αθλήματα.
Aug 12 2009 12:25
miko-chin → a2a
Άρα δίκιο έχεις όταν λες ότι οι KAT-TUN είναι Έλληνες κατα βάθος ΧD.To να βρίσκεται ιαπωνικό εστιατόριο στην Ελλάδα μου φαίνεται λογικό αλλά να βρίσκεται ελληνική παραδοσιακή ταβέρνα στην Ιαπωνία μου φαίνεται απίστευτο.Μπράβο σε αυτόν που το τόλμησε!Το Hadaka no Shounen να φανταστώ είναι εκπομπή.Μήπως θυμάσαι ποιο επεισόδιο είναι?Πεθαίνω να το δω!
Aug 12 2009 11:41
a2a → miko-chin
Ναι ναι κι όμως! Ο Jin τραγούδησε για την Ελλάδα στο Johhnys Summary 2004 στο σημείο που έκαναν ταξίδι στον κόσμο και επί την ευκαιρία των Ολυμπιακών. Κυνηγάω να πάρω το DVD χρόνια τώρα αλλά είναι πανάκριβο. Που θα πάει όμως! Και τα 3 τους είχαν πάει Junior εποχές στο Hadaka no Shounen σε μια ελληνική ταβέρνα στη Ginza αν θυμάμαι καλά. Εκτός του ότι έσπασαν πιάτα και έφαγαν μουσακά, είδαν κάτι Ιάπωνες να χορεύουν συρτάκι και χασάπικο! Talk about a cultural shock from my side!
Aug 12 2009 10:49
miko-chin → a2a
hello again!διάβαζα πάλι τις Κόρες(btw η συνέχεια της παραλιακής είναι εκπληκτική) και έπεσα πάνω σε αυτό το [URL="http://tsagirlz.blogspot.com/2008/01/blog-post_11.html"]ποστ[/URL] .Δύο απορίες έχω:τραγούδησε ο Τζιν τραγούδι για την Ελλάδα?και πήγαν ο Κάμε,ο Τζιν και ο Κόκι να φάνε σε ελληνική ταβέρνα?σε τι κόσμο ζω θεέ μου!
Aug 11 2009 19:54
Erisadesu → a2a
είσαι άξια ιερή δουλη της θεας καφροδίτης
και του υπερμέγιστου ΤΣΑ!
Aug 11 2009 15:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed