Community Status Updates
Orion19 → a2a
Το πιπίνι άστο ήσυχο, Eri γιατί θα σε ξεμαλλιάσουμε εγώ και η a2a πριν αρχίσουμε το γατοκαβγά μεταξύ μας. a2a, θα σε πολεμήσω till kindom come για τον συγκεκριμένο! *ετοιμάζει τα νύχια της*. Lol.
Dec 11 2009 18:37
a2a → Erisadesu
To πιπίνι είναι ο Jang Geun Seuk, ο πρωταγωνιστής του You're Beautiful. Έχω πάθει ψύχωση μαζί του. Δεν ξέρω πότε θα μου περάσει!
Dec 01 2009 17:13
a2a → ichigo13
Α! Αυτό το τραγούδι λέγεται Monogatari ga Hajimaruyo (Αρχίζει το παραμύθι) και είναι θεματικό της Ελλάδας από τη συναυλία Johnny's Summary 2004. Κάναν ένα κομμάτι που γύριζαν τον κόσμο και ξεκινούσαν από Ελλάδα (με τους Ολυμπιακούς κτλ) οπότε ο Jin είπε ένα κομμάτι που είχε κάπως ελληνική ενορχήστρωση (μιλάει για μύθους κτλ).
Nov 22 2009 13:14
ichigo13 → a2a
Να σε ρωτήσω κάτι.Μπορεις να μου πεις τι λέει σ'[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0iUAPNn1Vhs"]αυτό[/URL] το τραγούδι ο τραγουδιστής των KAT-TUN :P?Αφορά την Ελλάδα?
Nov 22 2009 04:43
Xristos-san → a2a
Domo a2a θελω να μου πεις σε ποια πρεσβεια πηρες για να ενημερωθεις για σπουδες στην ιαπωνια?
Nov 08 2009 20:59
Erisadesu → a2a
καλά λοιπόν θύμισε μου μια ημέρα να στο κλέψω και να αποκτήσω όλη αυτή τη γνώση.
Oct 20 2009 11:19
a2a → Erisadesu
To mp3 μου είναι περίεργο. Είναι της Sony και έχει δικά του προγράμματα. Αν πάρω ποτέ κανά I-pod τότε μπορεί να κάνω Last FM. XD
Oct 20 2009 11:01
Erisadesu → a2a
ακριβώς γι αυτό ήθελα να μάθω αν έχεις Last fm
για να μάθω τι παίζεις στο Mp3 σου. :)
απλά τα τελευταία βίντεο που έβαλες μου άρεσαν πολύ
να φανταστείς το change the world το ακούω κάθε τρεις και λίγο.
Oct 19 2009 22:58
Fya-sama → a2a
Nαι, είναι πραγμάτικα πολύ ομορφο να βλέπεις ότι είναι τόσο καλοί φίλοι! Και σύμφωνώ ότι τους άξιζε να βρε8ούν στην κορυφή... Έχουν όλοι κάνει μεγάλες προσπά8ειες κ ίσως θυσίες για να βρέθουν εδώ που είναι..Είναι idols με όλη τη σημασία της λέξης!
Oct 16 2009 22:10
a2a → Fya-sama
Ofc! Πάνω απ' όλα αυτό τους κάνει ξεχωριστούς! Το ότι σου φτιάχνουν τη διάθεση, είναι αστείοι και επίσης είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους! Είμαι χαρούμενη που επιτέλους φέτος βρίσκονται στην κορυφή γιατί τους άξιζε και με το παραπάνω!
Oct 11 2009 16:54
Fya-sama → a2a
Wow, εισαι φαν εδώ κ πολυυ καιρό! Εγω πριν μερικούς μήνες τους έμα8α και από τότε κόλλησα! Είναι τέλειοι! Ιδιαίτερα το γεγονός οτι τα τραγούδια τους πάντα καταφέρνουν να σου φτιάχνουν τη διά8εση!^^
Το ότι έχουν φοβερή πλάκα κ είναι 8εοί είναι απλά ένα extra bonus! :kill4u:
Oct 11 2009 15:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed