Jump to content

Community Status Updates

Photo

a2a → Erisadesu

Ξεκίνα καλύτερα KO One επειδή το X-Family είναι το Sequel του. Είναι και λιγότερα επεισόδια. Αν σου αρέσει αυτό τότε θα σου αρέσει και το X-Family!
May 12 2009 18:30
Photo

Erisadesu → a2a

ξεκίνησες X family λοιπόν; με αποθαρρύνουν τα πολλά επεισόδια και το γεγονός ότι δεν ειναι ιαπωνική σειρά....αλλά μετά από τα σχόλια σου θα το ξεκινήσω μια που ψάχνω για καμένη κωμωδία.
May 12 2009 16:56
Photo

a2a → Glastenen

We so should! Έχω τόσο καιρό να το παίξω που το έχω πεθυμήσει!!! XD
May 12 2009 12:23
Photo

Glastenen → a2a

DW tournament ASAP XD
May 12 2009 12:13
Photo

a2a → Nighteyes

Το Iryuu είναι ίσως η καλύτερη ιατρική σειρά που έχω δει αλλά αν δε σου αρέσουν αυτά δε θα σου αρέσει λογικά. Δεν τη βρήκα τόσο ψυχοπλακωτική αλλά τέσπα. Τα Yonimo Kimyona Monogatari είναι καταπληκτικά σπέσιαλ γενικώς αλλά σχεδόν κανένα δεν έχει υποτιτλιστεί. Όσα έχουν υπότιτλους έχουν Johnnys idols. Έχω δει όλα τα σπέσιαλ των τελευταίων χρόνων αλλά RAW. Άλλη σειρά με τον Sakaguchi είναι το Pride αλλά ασχολείται με hockey επί πάγου και ρομαντικά και δεν ξέρω αν σου αρέσουν τα sports/romance. Επίσης είδα πως η Orion19 πρότεινε τον Hideaki Ito. Αν θες ρίξε μια ματιά στο Yasha με αυτόν. Μου άρεσε πολύ σα σειρά. Επίσης Abe Hiroshi?? Είναι τρομερός ηθοποιός άνω των 40. Πολύ φίρμα!
May 12 2009 10:56
Photo

Nighteyes → a2a

Αυτός με είχε μπερδέψει που τον τσέκαρα πριν.:nosey: Είδα φωτό του στο google, αλλά είναι εντελώς διαφορετικός σε κάθε μία. Ας πούμε σ' [URL="http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://wiki.d-addicts.com/static/images/a/ac/SakaguchiKenji.jpg&imgrefurl=http://wiki.d-addicts.com/Sakaguchi_Kenji&usg=__-wkcJFOLuoo2RzrXnhPLC1LhqPo=&h=249&w=184&sz=10&hl=el&start=5&um=1&tbnid=8A8mw2y8YuHZkM:&tbnh=111&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3DSakaguchi%2BKenji%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26sa%3DX%26um%3D1"]αυτή [/URL]και σ' [URL="http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_VCF_R1o7_K4/SGiqKjmkByI/AAAAAAAAAxI/jYzjeh5rFtQ/s400/Bio_a_KenjiSakaguchi.jpg&imgrefurl=http://artistasian.blogspot.com/2008_06_01_archive.html&usg=__4PjDVihd1zb2aoP60U5fm4hmmwQ=&h=156&w=150&sz=9&hl=el&start=12&um=1&tbnid=YEOldkW3qjsruM:&tbnh=97&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3DSakaguchi%2BKenji%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26sa%3DX%26um%3D1"]αυτή[/URL] μ' αρέσει. Αλλά σε άλλες καθόλου. Μάλλον μόνο αν τον δω σε σειρά θα ξέρω. Αυτό που μου πρότεινες όμως δεν θα ήθελα να το δω. Δεν μπορώ να δω σειρές που έχουν θέμα τα νοσοκομεία στυλ "Εντατικής" κτλ. Με ψυχοπλακώνουν.:uhh: Είδα όμως ότι έχει παίξει και σε άλλα. Δεν ξέρω βέβαια αν βλέπονται...[URL="http://wiki.d-addicts.com/Yonimo_Kimyona_Monogatari_2005#Fall_2005"]Αυτό [/URL]φαίνεται καλό αν και παίζει σε 1 μόνο επεισόδιο. Θα συμβουλευτώ την λίστα σου.:congrats:
May 12 2009 00:42
Photo

a2a → Nighteyes

Χαχαχα! Βλέπω! I give up! Γούστα είναι αυτά! Εμένα μου αρέσουν οι άντρες να γυναικοφέρνουν λίγο. Τέσπα... Δες το Iryuu και να μου εκφέρεις γνώμη για τον πρωταγωνιστή! Ειδικά όταν στέκεται ημίγυμνος στη σκεπή του νοσοκομείου! LOL!
May 11 2009 23:46
Photo

Nighteyes → a2a

Κρίμα είναι τα πτυχία. Τόσο κόπο έκανες...:congrats: Κάθισα και τους έψαξα όλους όσους μου είπατε, αλλά δεν... Κλικ, γιοκ.:canthelp:Εμφανίσιμοι ήταν όλοι βέβαια, δεν λέω. Ίσως αν τους δω να παίζουν πουθενά να αναθεωρήσω για 1,2 που ήταν πιο καλοί. Δες την συζήτηση που έχουμε με την Orion19 στα προφίλ μας, αυτή το έχει πιάσει αρκετά το νόημα.:try:
May 11 2009 23:29
Photo

Nighteyes → a2a

Είχα την υποψία ότι κάποια σχέση είχε με την Ιαπωνία, γιατί πολύ σύμπτωση. Εδώ που τα λέμε εκεί ασχολούνται τρομερά με την λεπτομέρεια, είναι τελειομανείς, οπότε λογικό αυτό που λες. Άδικο έχουμε όμως κράζουμε στην Δύση αυτούς που μπερδεύουν καριέρες; Ελάχιστοι είναι αυτοί που όντως μπορούν να τα καταφέρουν. Συνήθως όλα είναι στημένα από τις εταιρείες για να κάνουν αρπαχτές. ΟΚ. Οπότε θα αντιμετωπίζω τους Ιάπωνες ηθοποιούς διαφορετικά.
May 10 2009 00:29
Photo

a2a → Nighteyes

Μην προκαταβάλεσαι! Στην Ιαπωνία τα πράγματα είναι αλλιώς! Οι Arashi είναι idols οπότε είναι πολυταλέντα. Δεν τραγουδάνε μόνο. Παίζουν σε σειρές, ταινίες, παρουσιάζουν εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο και φωτογραφίζονται για περιοδικά αλλά είναι πολύ καλοί σε όλα. Ο Ninomiya Kazunari των Arashi μάλιστα επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Clint Eastwood να πρωταγωνιστήσει στο Letters from Iwo Jima. Μην κοιτάς που εδώ στη Δύση αν επιχειρήσεις να κάνεις πολλά μαζί σε κράζουν. Στην Ιαπωνία και την Ασία γενικότερα είναι πολύ φυσιολογικό ένας celebrity να κάνει τα πάντα. Ιδιαίτερα τους Arashi τους έχουν σε εκτίμηση όλοι όσοι ξέρω γενικά.
May 10 2009 00:15
Photo

Nighteyes → a2a

Αυτό με το συγκρότημα λίγο αρνητικά το βλέπω, αλλά και ο kenichi από μοντέλο ξεκίνησε και κατάφερε να μου πέσει το σαγόνι από την ερμηνεία του, οπότε θα το παραβλέψω.:chigau:
May 09 2009 23:51
Photo

a2a → Nighteyes

Το Maou είναι καταπληκτική σειρά και αξίζει. Φυσικά είμαι λίγο προκατειλλημένη υπέρ εξαιτίας του ότι ο πρωταγωνιστής είναι μέλος των Arashi (aka my super duper ultra favorite artists) και το θεματικό τραγούδι από Arashi (που ήταν και το Νο1 της χρονιάς 2008 στα charts) αλλά γενικά σα σκοτεινή ιστορία είναι υπέροχη. Remake κορεάτικης σειράς που σκοπεύω να δω κάποια στιγμή στο μέλλον.
May 09 2009 23:38
Photo

Nighteyes → a2a

[quote]Σε ένα άνιμε όταν πλακώνονται με ειδικές κινήσεις δε μαθαίνεις και τίποτα χρήσιμο![/quote]Αυτό ξαναπέστο.:hahaha: Όχι ότι βλέπω και πολλά τέτοια, αλλά ή που θα έχουν καμιά περίεργη ορολογία ή θα μιλάνε με βρισιές κτλ. Ας πούμε χαιρετούρες και τρόπους ευγενείας, δεν έχω πετύχει σε anime, εκτός από τα πολύ βασικά. Όχι ότι με ευχαριστεί ιδιαίτερα που το βλέπω, παραείναι υπερβολική ή όλη διαδικασία, αλλά είναι πραγματικότητα και είναι καλό να τα μαθαίνουμε κι αυτά. Πολύ καλή η λίστα σου. Έλεγα να ξεκινήσω βέβαια από το Maou που το πρότεινε η erisadesu ως όμοιο με το zeni geba. Αν και για να πω την αλήθεια θα ήθελα να ξαναδώ το ίδιο.:congrats:Λέω όμως να κρατηθώ και να το ξαναδώ αφού περάσει λίγος καιρός.
May 09 2009 23:32
Photo

a2a → Nighteyes

Ναι το Zeni Geba μου θύμησε αρκετά ελληνική ταινία του 60-70 με το υπερβολικό δράμα, αλλά κανονικά τότε πάνω κάτω δημιουργήθηκε και το manga. Φυσικά και τα άνιμε και τα τραγούδια βοηθάνε στα ιαπωνικα (εγώ προσωπικά από τη jpop έχω μάθει πολλά) αλλά τίποτα σαν τα dramas ή τις εκπομπές variety. Θα το διαπιστώσεις αν δεις περισσότερες. Βασικά είναι το καθημερινό setting που προσφέρεται. Σε ένα άνιμε όταν πλακώνονται με ειδικές κινήσεις δε μαθαίνεις και τίποτα χρήσιμο!
May 09 2009 23:12
Photo

Nighteyes → a2a

[quote]Όσοι θέλουν να μάθουν Ιαπωνικά καλό είναι να προσπαθήσουν να δουν κάποια σειρά. Οι καθημερινοί διάλογοι την καθιστούν καλύτερη πηγή γνώσης ιαπωνικών από τα άνιμε[/quote]Πόσο δίκιο έχεις...Ένα απ' αυτά που μου άρεσαν στο zeni geba ήταν αυτό. Ήταν πολύ πιο "αληθινοί", πιο ολοκληρωμένοι οι διάλογοι. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν περισσότερο για την γλώσσα. Όχι ότι και τα anime και τα τραγούδια δεν βοηθούν, η κυρία μας είναι θετική σ' αυτά, αλλά είναι πιο χρήσιμοι νομίζω αυτοί οι διάλογοι. Μάλλον θα τα ξεκινήσω. Απλά φοβάμαι μήπως πέσω σε τίποτα πολύ δραματικά ή μελό. Σαπουνόπερα στυλ. Στο zeni geba το παράκανε σε μερικά σημεία. Ήταν από μόνο του δράμα, αλλά νομίζω ότι σε κάποια σημεία η εκτέλεση ήταν επίτηδες έτσι.
May 09 2009 22:49