Community Status Updates
a2a → LucyBR
Αύριο λέμε με την Μαριλένα να βρεθούμε στον Άγιο Αντώνιο κατά το απόγευμα. Θα βγούμε και μπορεί να περάσουμε και από το σπίτι μου για λίγο. *Temps you with all this JE merch (original photos, uchiwas etc)* Πες αν είναι! Θα σας πάω σε ένα πολύ ωραίο μέρος *γκουχ καφετέρια που έλεγα να γυρίσουμε το Lovejuice γκουχ*
Nov 01 2008 21:33
Erisadesu → a2a
ελπίζω ότι σύντομα θα σου έρθει
ως τότε θα περημένω καρτερικά σαν άλλη πηνελόπη
λολ καλύ τύχη με το sub.
Oct 31 2008 13:37
a2a → Erisadesu
Gomen! I'll try to write! Αλλά θέλω να γράφω αστεία οπότε πρέπει να μου ρθει η έμπνευση! >_<
Oct 31 2008 13:31
Erisadesu → a2a
αδικαιολόγητη είσαι η μόνη πηγή ενημέρωσής μου για τα j dorama αν δεν γράφεις εσύ εγώ
δεν θα μαθαίνω τίποτα....
Oct 31 2008 13:23
a2a → Erisadesu
Από τον αιώνα τον άπαντα! Άσε! Καταριέμαι τη βαρεμάρα μου! (Εδώ παραδόξως δε βαριέμαι να γράφω)
Oct 31 2008 13:16
a2a → digitaltracker
Από τα καινούργια ε; Οι υπότιτλοι αργούν για τα περισσότερα αλλά προτείνω ανεπιφύλακτα τα Bloody Monday (χάκερ vs τρομοκρατική οργάνωση) και Ryuusei no Kizuna (αδέρφια αναζητούν το δολοφόνο των γονιών τους για εκδίκηση με πολύ χιούμορ και περίεργες καταστάσεις). Για Bloody Monday πρέπει να περιμένεις λίγο αλλά στο Ryuusei no Kizuna οι υπότιλοι βγαίνουν γρήγορα!
Oct 29 2008 23:59
digitaltracker → a2a
Οmedetou για το πρωτο σου project! Να σε ρωτησω κατι σαν πιο ειδικη στο θεμα? Εχεις να μου προτεινεις καποιο jdrama απο τα καινουρια?
Oct 29 2008 23:05
LucyBR → a2a
ελπιζω να μην την ζησω αυτη τη μερα.... @____@ οπως και καμποσες αλλες που εχω κατα νου... (i.e. Gazette)
oχι τιποτα αλλο αλλα ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα δε νομιζω να σταματησει ποτε να ειναι πολυ νωρις...:sleepy:
Oct 21 2008 00:06
a2a → LucyBR
Τρέμε τη μέρα που θα ακούσεις ή θα δεις KAT-TUN στην ελληνική τηλεόραση! Εγώ πολύ φοβάμαι ότι πλησιάζει! Και δε θα είναι μια εμφάνιση που θα τους κολακεύει δυστυχώς γιατί στο Ελλάντα είναι πολύ νωρίς για Johnnys!
Oct 20 2008 23:39
LucyBR → a2a
wut??? o___O
WTF να πουμε με αυτο το θεμα?? μην μαθω μονο οτι επαιξαν τιποτα που δεν πρεπει (*cough*) γιατι θα βαλω μπουρλοτο σε ολη την ιδιωτικη τηλεοραση!:erk:
μηπως θα ακουσουμε και καμια μερα κανα "Keep the Faith" σε trailer ποδοσφαιρικου αγωνα?? :frozen::frozen::frozen:
Oct 20 2008 23:29
a2a → LucyBR
Ναι ναι το βλέπω! Μωρέ σίγουρα δίκιο έχει η Άννα! Επίσης στο Extreme Makeover έπαοιξαν μουσική από Final Fantasy αν έχεις το Θεό σου! Τι τους έπιασε; Τη μέρα που θα ακούσω το Hanadan Theme σε καμιά σειρά τύπου Άγρια Παιδιά θα πέσω να πεθάνω!:deadga6:
Oct 20 2008 23:23
LucyBR → a2a
δες μια κι αυτο:
[url]http://www.anime.gr/forums/off-topic/3202-black-hole-1285.html#post248592[/url]
ή για μια φορα η Αννα [B]δεν [/B]ειχε Toma hallucinations -and there's something really wrong here- ή ειμαστε κι οι 2 τρελες... οΟ
Oct 20 2008 23:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed