Community Status Updates
a2a → digitaltracker
I'm jk! >_< Αν το θες πολύ θα πας κάποτε Ιαπωνία σίγουρα. Εγώ σκοπεύω να κάνω μεταπτυχιακό εκεί και ετοιμάζομαι κατάλληλα (αδυνάτισμα να χωράω στα ρούχα τους, εκπαίδευση σε καραόκε κτλ) Lol!!
Dec 12 2008 00:17
digitaltracker → a2a
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh
you re asking too? add a little more salt in the wound please!
Dec 11 2008 23:47
digitaltracker → a2a
naaaaaaaaaaniiiiiiii???!!!!!!!!!!
*so jealous!!!!! of your sister and you*
Dec 11 2008 22:50
a2a → digitaltracker
Moi Meme Moitie είχα πάρει στην αδερφή μου ένα αξεσουάρ για δώρο γενεθλίων. Της ταιριάζει πολύ το lolita image. Τα Bape είναι τρομερά. Ξέρω πως όλοι οι ράπερ από κει αγοράζουν. Γι αυτό είναι και πανάκριβα. Άσε! Αν ξαναπάω Ιαπωνία θα επιδοθώ σς ανελέητο shopping! Όλο το Shibuya 109 θ'αδειάσω!! XDDD
Dec 11 2008 22:34
digitaltracker → a2a
Baby the stars shine bright! Μακαρι να υπηρχαν lolis στην Ελλαδα....
Εχει και ο Μana των Malice Mizer δικια του μαρκα... moi meme moitie... εχει τελεια γυναικεια ρουχα!
Eγω θελω να παρω bathing ape αλλα ειναι πολυ ακριβα :(
Dec 11 2008 18:10
a2a → Erisadesu
Και καλά έκανες που έφυγες με όλα αυτά που γίνονταν! Τώρα πως τα πήγα... θα δείξει! Ελπίζω να το πέρασα. Το Listening με έφαγε εξαιτίας της άθλιας ακουστικής στο αμφιθέατρο!
Dec 10 2008 15:02
Erisadesu → a2a
Πως τα πήγες; sorry Που δεν πείρα τηλέφωνο έφυγα αμέσως μετα την εξέταση.
Dec 10 2008 14:03
Seraphimon-T.K. → a2a
Ahaahaa~! Το ηξερα οτι επρεπε να πω στο τελος "ή μηπως ειναι αντρας?" >_< Τεσπα :Ρ Μου θυμησε ενα βιντεο κλιπ της YUI,γιαυτο ρωτησα...χαχαχαχ :Ρ
Dec 08 2008 13:29
a2a → Seraphimon-T.K.
Καλέ δεν είναι κοπέλα! Ο Lee JunKi είναι! Κορεάτης ηθοποιός! Έχει πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά 100% δεν είναι κοπέλα! ^_^
Dec 07 2008 23:26
Seraphimon-T.K. → a2a
Γειαα~! Τι κανεις? Καλα? Να σε ρωτησω,η κοπελια στο αβαταρ σου ειναι η Yui?
Dec 07 2008 17:53
a2a → digitaltracker
Κορεάτικα είναι αλλά δεν ξέρω κορεάτικα. Μόνο να τα διαβάζω. Θα ήθελα να μάθω αλλά είναι σχεδόν ανύπαρκτοι δάσκαλοι εδώ. Απλά αυτά τα κορεάτικα είναι ο τίτλος της αγαπημένης μου σειράς: Iljimae! ^_^
Nov 30 2008 00:03
digitaltracker → a2a
konbawa! genki daioh? thx για Bloody Monday και Ryusei no kizuna.... μου αρεσαν πολυ....
just curious... κατω απο το nick σου αυτα κορεατικα δεν ειναι? (και σε παρενθεση γιαπωνεζικα?)
Ξερεις και κορεατικα? sugoi!
Nov 29 2008 22:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed